8 mart kadınlar günü çekilişi ...

Esracığımm hediyelerin çokkkkkkk güzel güle güle kullan. . .Kahve bardaklarındaaa süper. . İnşallah kocişinle bol sohbet eşliğinde höpürdetirsiniz kahvelerinizi. . Fulyanın kesesine ve ellerine sağlıkkkk :KK16:

sağol canım benim cidden çok güzel eşimde çok beğendi
hediyeleriniz cok güzeellll bayıldımmm :KK16::KK16::KK16:
teşekkürler canım
esra hediyelerin çok güzel güle güle kullan.
fulyanında kesesine bereket.
sağol canım teşekkür ederim
Sagol canim sizinde kesinize bereket:KK66:

Ne demek canim benim guzel gunlerde kullan bu arada teli duymadim okuldayim simdi gordum aradigini kusura bakma

yok rica ederim canım
ararım yarın vakit olunca

Esracim simdi gordum tepsinin kirildigina cok uzuldum:KK43: kusura bakma o kadarda kirilmaz diye iyice sarmistim. Silikon ile yapistirabilirsen umarim
olsun canım eşim yapıştırırım dedi elinden gelirde
önemli olan özenmiş olmandı benim için çok içime sindi teşekkürler tekrar
kızlaaaaar bayıldımm kahve fincanlarına esraa çok şanslısın eşinle mis gibi içersiniz inş güzel günlerdeee :KK16:

fulyacımm kesene bereket :KK16:
sağol canım benim
çok teşkkür ederim canım benim ya nasıl özenmişsin... eşim benden önce atladı zaten ben açıcam diye.. dedm git erkekler kulübü bul sana da yollasınlar ahah:KK52:
erkekler çekiliş yapsa ne alırlardı acaba birbirlerine:KK52::KK52::KK52::KK52:
Nezman teslim olmuş canım ben konuşurum :KK66:

hemen hallet canım ya işin bu zaten senin:KK1::KK1::KK1:

elif sende hediyelerini güle güle kullan
flzask canım döktürmüşsün yine maşallah
çok beğendim herşeyi sen cansın can:KK16::KK16:

Gelen hediyelerin hepsi birbirinden guzeller bayildim her birine:KK66:

Yalniz benim katil beni unuttu mu ne bari cicilerime yolladi mi. Buradan mesaj atmistim is yerime gonderirse benik acimdan daha iyi olur diye. Neyse hadi bakalim hayirlisi olsun yinede..

En Büyük KKgünaydınn çok mutluyum:KK16::KK16:

dün saat 21:00 da kargodan msj geldi kargonuz yarın teslım edilcektir diyee katilim gndermiş hediyemii:21:
bugün hediyesini alıcaklardan biride benimm :21:
çok heycanlı artık her kapı çaldığında koşarak açarımm :))

En Büyük KKgünaydınn çok mutluyum:KK16::KK16:

dün saat 21:00 da kargodan msj geldi kargonuz yarın teslım edilcektir diyee katilim gndermiş hediyemii:21:
bugün hediyesini alıcaklardan biride benimm :21:
çok heycanlı artık her kapı çaldığında koşarak açarımm :))

Günaydın canım göZün aydın kuzu :)

Sanırım bugün bircok kişi hediyesine kavusacak bunlardan biri ben ve diğeride kurbanım :)))

Gelen hediyelerin hepsi birbirinden guzeller bayildim her birine:KK66:

Yalniz benim katil beni unuttu mu ne bari cicilerime yolladi mi. Buradan mesaj atmistim is yerime gonderirse benik acimdan daha iyi olur diye. Neyse hadi bakalim hayirlisi olsun yinede..

İçimden bir ses bugün seninde hediyelerini alacagını söylüyor acepp ben mi gönderdim kiiiii

Kızlar ümranı göremeyorum dogum oldumu kii ?
Kuzusunu almıştır belki kucagına inşallahh

Gece yarışarına kadar sohbet ederseni işte böyleeee sabahta uyanamazsınızzzz nerde kaldınız yahuuu

X