çok geçmiş olsunnnnnn.inşallah düzelir bi an önce
okuldamıydın bütün gün
slm canım
BENDE ARTIK ÇIKMAK İÇİN GERİ SAYIYORUMM BİRAN ÖNCE KUZUMA KAVUŞMAK ÜMİDİYLE
BENDE ARTIK ÇIKMAK İÇİN GERİ SAYIYORUMM BİRAN ÖNCE KUZUMA KAVUŞMAK ÜMİDİYLE
çok şükür canım ya 10 yıllık gelinim benoo esracım baya iyi aranız kv ile :)
benım pek değil o yüzden hep dıkkatımı ceker arası ıyı olan gelınler:)
maşallah canım sanavalla cicekcim hem kv ile aynı evde yasıyorum hemde aramız cok iyi msllh
ne olcakki ona ruh o zatenNissan hastaymış evde dinleniyomuş bugün ... Zaten dinlenmeden de geçmez şu grip illetti
geç kaldım canım sanırım sohbeteNasilsiniz kizlar gelinde sihbt edelim biraz:)
iyi akşamlar canımselamlar iyi akşamlarr:):)
Kizlar beni durdurun artik bu ara kurslar pesindeyim. Once sabun kursu yarinda kece kursuna gidiyorum. Mahsallah bana😊😋😊
Senin kuzuda ne tatli kuzu amaaa:)
evet flzask canım kocaman olduk sanki 8,5 aylık olduk artık koltuklarda sıralıyoruzcicimm kuzunnnn nasıl neler yapıyooo abi oldu artıkkkkk
Günaydınnnnnnnn
teşekkürler canım benim
evet flzask canım kocaman olduk sanki 8,5 aylık olduk artık koltuklarda sıralıyoruz
günaydın canım benim
oy oyy maaşallahhhh ayaklanmaya başlamış paşaaa
zaman okadar hızla akıyo kii yetişemiyosun bitanemm bak görüceksün nazı da nasıl büyüdü nasıl 8 aylık oldu şaşıracaksın ilk bekliyosun nezman gülcek nezman bizi tanıcak nezman tepkiler vercek nezman emeklicek nezman diş çıkartcak derkenn kocaman olmuşlar
günaydın kızlar nasılsınız güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorummmmm
günaydın kızlar nasılsınız güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorummmmm
Evt cnm gerçekten zaman hızlı geçiyo naz 1aylık oldu bile daha dün gibi ama doğuma giddiğim günnnnn
bekliyorum valla ne zaman gülücek diye bana konuşuyoruz sürekliii
hemde nasil kafami kaldiramiyorumayyy bikere bi ruh arkadaşımdan geçmişti bana hayalet gribi çok acıtıyor:26:
yok canim ben degildim diger hayalettir o :2: zira ben hastayim sizinle ugrasacak halim bile yok2 Kullanıcı okuyormuş. . Biri ben diğeri hayalettt
Ayyy korkuyorummmm
korkma kız kedidir o kedi
ya da bilemedin bizim grip nissandır
hapsuuuuuuuuuuuu:2::2:nissaaannnnn'ımm cano nasıl oldun :26:
iyidir iyi ne olcak o hayalete