8 mart kadınlar günü çekilişi ...

belirli bir tarih var mi cnmcim

ewet cumaya kadar adreslerin elimde olması gerekiyor hafta sonu adresleri gelmeyen ve topinke sohbete katılmayanlara kararlaştırıp çekişten çıkartıcam çünkü pazar akşamı çekilişi yapıp pazartesi adresleri göndericem

kızlar şimdi napacaz cici sana özelden msjmı atacaz :KK16:

KATILIM ŞARTLARI

* AKTİF OLARAK TOPİNKE GİRMEYECEKLER LÜTFEN KATILMASIN! AKTİF GİRİŞ YAPMAYAN ÇEKİLİŞ GÜNÜDE LİSTEDEN CIKARTILACAKLARDIR !

*ÇEKİLİŞ YAPILDIKTAN SONRA KİMSE KİME ÇIKTIGINI SÖYLEMİYCEK !

*HEDİYELER ELİMİZE ULAŞIR ULAŞMAZ FOTOĞRAFLARI AÇILAN TOPİNKTE YAYINLANACAK !

*HEDİYE PAKETLERİ ÖZENLİ VE DÜZGÜN OLUCAK !

*HEDİYE SINIRLAMASI OLUCAK ! TANITIM KISMINDA HERKES 4 (dört) ADET SEVDİĞİ ŞEYİ YAZICAK HEDİYE ALICAK KİŞİ BUNUN İÇİNDEN 2 TANESİ ALINACAK !

*KADINLAR GÜNÜNE ANLAM KATICAGINI DÜŞÜNDÜM VE ''AYNA'' ALMAK ZORUNLUDUR ARKADAŞLAR !

*KARGO ÜCRETİ GÖNDERENE AİTTİR !
*YETERİ KADAR KATILIM OLDUKTAN SONRA ÇEKİŞİ TARİHİNİ BERABER BELİRLEYECEĞİZ!

*KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ : İSİM SOY İSİM ADRES CEP TEL EKSİKSİK OLARAK ÖZELDEN MSJ ATILMASINI RİCA EDİYORUM BİLGİLER EKSİK İSE ÇEKİLİŞE DAHİL EDİLMEYECEKTİR!

BURDA TANITIYORUZ BAYANLAR
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...1#post33744141

KATILIM ŞARTLARI

* AKTİF OLARAK TOPİNKE GİRMEYECEKLER LÜTFEN KATILMASIN! AKTİF GİRİŞ YAPMAYAN ÇEKİLİŞ GÜNÜDE LİSTEDEN CIKARTILACAKLARDIR !

*ÇEKİLİŞ YAPILDIKTAN SONRA KİMSE KİME ÇIKTIGINI SÖYLEMİYCEK !

*HEDİYELER ELİMİZE ULAŞIR ULAŞMAZ FOTOĞRAFLARI AÇILAN TOPİNKTE YAYINLANACAK !

*HEDİYE PAKETLERİ ÖZENLİ VE DÜZGÜN OLUCAK !

*HEDİYE SINIRLAMASI OLUCAK ! TANITIM KISMINDA HERKES 4 (dört) ADET SEVDİĞİ ŞEYİ YAZICAK HEDİYE ALICAK KİŞİ BUNUN İÇİNDEN 2 TANESİ ALINACAK !

*KADINLAR GÜNÜNE ANLAM KATICAGINI DÜŞÜNDÜM VE ''AYNA'' ALMAK ZORUNLUDUR ARKADAŞLAR !

*KARGO ÜCRETİ GÖNDERENE AİTTİR !
*YETERİ KADAR KATILIM OLDUKTAN SONRA ÇEKİŞİ TARİHİNİ BERABER BELİRLEYECEĞİZ!

*KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ : İSİM SOY İSİM ADRES CEP TEL EKSİKSİK OLARAK ÖZELDEN MSJ ATILMASINI RİCA EDİYORUM BİLGİLER EKSİK İSE ÇEKİLİŞE DAHİL EDİLMEYECEKTİR!

BURDA TANITIYORUZ BAYANLAR
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...1#post33744141

cicim sana msj gönderdim ama geldi mi ki

cici cok zahmet verdim ama ben tanıtımı acamıyorum canım kadınlar klübü ana sayfa cıkıyor

rica ederim
ozman şöyle yapalım ana sayfaya gir ordan duydukduymadık demeyin ne ordanda buluşma haberleri&aktivitelere gir konu onun içinde canım acılıyo ama sende neden açılmadı anlamadım

Nissan hastaymış evde dinleniyomuş bugün ... Zaten dinlenmeden de geçmez şu grip illetti

X