- 29 Mart 2013
- 1.439
- 437
- 36
hadi bakalım canım
bazen bi umtsuzluk hali çöküyor insana bendede sık olur
o vakitler huzurumu bulmak için elimde olup kıymetini bilmediklerimi hatırlıyorum
sanada tavsiye ederim
evladın vardı senin hatırlıyorum onu düşün eşini aileni düşün
inan varlıklarıyla mutlu olacaksın
Allah ayırmasın inşallah
pek bi demogojik oldu belki ama inan işe yarıyor
günaydın kızlarrrrr güzellikleeer canlarrrr ..
bahar yorgunluğu mu erken geldi yoksa regl olcam ondan mıdır nedir bilmiyorum pek bi huysuz pek bi mırmırım bu aralar :)
hala da kendimi tanıtmadımm cidden uyuşukluğum üstümdee ama dün gece sırf canım cektı die 11 de elmalı turta yaptımm pooff 7 ayda 5 kilo aldım canlar huhuuuu nasıl gidecek bakalımm ..
Aslında sıkıntımın sebebide oğlumonun yanında olmak istiyorum sürekli. . Çok üzlüyorumm sesi hareketleri kulağımdan gitmiyor :26:
Tabiki bunada şükür diyorum her zaman . . Sağlıklı , anneannesiyle mutlu bir şekilde beni bekliyor. Akşam olsada eve gitsem çeksem kokusunu içime. .
Günaydınnn kızlarrrrrr
annemler gelicek evi toparlıyorum kızım uyurken
çok yoruldummmmmm.
esraaaa hani pastaaaaaaa
günaydın kızlarrrrr güzellikleeer canlarrrr ..
bahar yorgunluğu mu erken geldi yoksa regl olcam ondan mıdır nedir bilmiyorum pek bi huysuz pek bi mırmırım bu aralar :)
hala da kendimi tanıtmadımm cidden uyuşukluğum üstümdee ama dün gece sırf canım cektı die 11 de elmalı turta yaptımm pooff 7 ayda 5 kilo aldım canlar huhuuuu nasıl gidecek bakalımm ..
kızlar bugün yokum bana müsade
kayınvalideciğim beni özlemiştir
o yorgunluk uykusuzluk bendede varyaz gelsede içimiz sevinçle mutlulukla dolsa
Ayrıca o kiloları vermeye, akşam 7 den sonra bir şey yemeyerek kesmekle başlamalısın
oo esracım baya iyi aranız kv ile :)
benım pek değil o yüzden hep dıkkatımı ceker arası ıyı olan gelınler:)
cekiliş günü hızla yaklasıyor ve cok heycan sardı beni ama özel msj göndermek için sınır ne 50 msj mi
Aynen oyle bi an once doldurup ciciye bilgilerini yolla canim.
cekiliş günü hızla yaklasıyor ve cok heycan sardı beni ama özel msj göndermek için sınır ne 50 msj mi
100 olması gerekiyor diye biliyorum canım