Paylasiyim canim simdi gekdim kece kursundan ama tansiyonum dustu sanirim.elimde tel yatiyorum
maşşallah canım cidden
sabundan neler yaptın paylaşsana bakalım
ben çok seviyorum yengemde gidiyordu üzüm yapmıştı hatta
Paylasirim canim. Ama kursta tanitim amacli oldugu icin kecededen nasil sekiller yapildigini malzemeleri nasil makinelerle kesildigini gosterdilerfulyacım elimde renk renk keçeler var.
bişeyler yapmak istiyorumyapamıyorum
belkı kurstan sonra burda paylaşırsın yaptıklarını
canım bende sabun kursuna gittim 1 ay falan oldu ,şimdi kalıplarımı alıp evde yapcam inşallahh
keçe kursunda amerikan servis falan mı yapılıyor o da çok populer oldu son dönemlerde instagramda ,
Canim ben yeni gittim sabun kursuna gecen pazar gunu kursta kokulu tas, sabun, banyo bombasi, banyo tuzu, banyo trufosu ve 5 sabun kalibi hediyeydi. Bende ticari amacli degilde kendim sevdiklerime hediyeler yapmak icin gittim. Cok zevkliymis ama :)
ayyy ben şimdi bana çıkan şanslı insana kokulu sabun da yapar koyarım ki
belkide bana çıkarın esram hıhhhhımm iyce heveslendiriyorsun sende ama ya
bide cidden saan çıkıyormuşum
belkide bana çıkarın esram hıhhh
çekiliş ne zaman olcakkkk
yokk esra bana çıkıcakkk
hımmm öylemiii olmadı ikiye böleriz
hehe bölerizzzz
nasılsın tatlışımmmm
evet sen birde çekiliş yapılınca gör cümbüşüçok heyecanlııııııı
geçmiş olsun canım dikkat etPaylasiyim canim simdi gekdim kece kursundan ama tansiyonum dustu sanirim.elimde tel yatiyorum
e:)
Kizlar imkaniniz varsa tabi zamaniniz da evde sikiliyorsaniz. Gidin istediginiz kursa tavsiye ederim. Ben anaokulu ogretmeniyim bu yuzden kumas kece olsun kaliplar ya da kagit vs yapmayi cok severim. :)) 15 tatilde gidebildilgim kadar kursa gittim. Artik okullar acildigi icin zor hafta sonlarida dersanem baya yogun olucam
Canlar merhaba kurs demeyin inanın nasıl gitmek istiyorum bir tanıdığı ev hanımı mahallesinde bulunan belediyenin açmış olduğu kursa gitmiş inanın sadece 30 tl ye inanılmaz güzel rölyef tablo yapmış ve yaptığı takılar ona keza hepsi birbirinden güzel fırsatı olsun gitsin mutlaka hem insanı rahatlatıyor birde yeni arkadaşlar tanıyorsun dikiş kursunada gitti bu arkadaş mutfak takımı dikti. benimde çok hoşuma gitti doğum izninde 5 gün kadar gittim kumaş kalıbı çıkarmayı felan öğrendim ve harika mutfak takımları yaptık resmini atayım bir ara 2 takım yaptım kendime
bende kahve isterimmmmmm
belki canım çekiliş pazar akşamı olcak pazartesi cici bildircek bizebelkide bana çıkarın esram hıhhh
çekiliş ne zaman olcakkkk
öylemiymiş:26::26:yokk esra bana çıkıcakkk
hımmm öylemiii olmadı ikiye böleriz
hehe bölerizzzz
nasılsın tatlışımmmm
iyi canım ne olsun yemek yapıyorum bende
sen nasılsın kızın nasıl canım benim
gelde bi kahve yapayım sana kızz
bende kahve isterimmmmmm
buyur gell canımm valla çok iyi olur eşlik edersin bana
iyi canım ne olsun yemek yapıyorum bende
sen nasılsın kızın nasıl canım benim