çok haklısın canım bence kimsenin ne kırılmaya nede kızmaya hakkı var sen olması gerekeni yapıyorsun insanların arkasından koşmak zorunda değilsinşu tabloya bakınca çok üzülüyorum ben ...
kimseyi zorlamıyorum katılması için bir etkinlik acıyoruz isteyen geliyor .... kimseyi kırmak istemiyorum kuralları başta belirliyorum ama bir katılcam dedikten sonra tekrar girmek bukadar zor olmamalı diye düşünüyorum ... bu çekilişte kimseye özelden msj atmıycam dedim çünkü her çekilişte aynı şey defalarca msj atıyorum adre gelmedi kendini tanıtmadın sohbete gelsene diye sankii zorluyorum =( ama dayanamadım adres konusunda bir kaç kişiye gönderdim cumaya kadar adresi gelmeyenleri çıkartacagım kimse kırılmasın darılmasın kurallar baştan belliydi! bilgiler tam olucak ve topinke düzenli girmek şarttı !
kızlar slm slm günaydın :)
benden başka kımse onlıne değilmiş
kızlar slm slm günaydın :)
benden başka kımse onlıne değilmiş
Hayir canim bilgilerini ciciye gonder ve tanitma topiginde kendini tanit:)günaydın kızlar, ben katılmak için çok mu geç kaldım
evet canım biraz geç kaldıngünaydın kızlar, ben katılmak için çok mu geç kaldım
hayir canim bilgilerini ciciye gonder ve tanitma topiginde kendini tanit:)
gunaydin canim herkescikklere dolu dolu bir gun olsun :)
günaydın herkese mutlu günler
günaydınnn arkadişlerrrr
olmaz canım benim kurallar baştan bellikızlar illa 2 tanemi hediye alınacak? 3 5 olmaz mı?
günaydıngünaydın kızlarrrrrrrr
günaydıgünaydınnn
iyidir iyi ne olcak o hayaletenissaaannnnn'ımm cano nasıl oldun :26:
günaydınkızlar slm slm günaydın :)
üzülme bak geldikbenden başka kımse onlıne değilmiş
günaydınGunaydin canim herkescikklere dolu dolu bir gun olsun :)
asıl sana hayır balım katılım çoktan bitti ya haberin yokmuHayir canim bilgilerini ciciye gonder ve tanitma topiginde kendini tanit:)
Günaydın herkese mutlu günler
Günaydınnn arkadişlerrrr
günaydınn bizi çok ihmal ediyorsun sen çokk
şu tabloya bakınca çok üzülüyorum ben ...
kimseyi zorlamıyorum katılması için bir etkinlik acıyoruz isteyen geliyor .... kimseyi kırmak istemiyorum kuralları başta belirliyorum ama bir katılcam dedikten sonra tekrar girmek bukadar zor olmamalı diye düşünüyorum ... bu çekilişte kimseye özelden msj atmıycam dedim çünkü her çekilişte aynı şey defalarca msj atıyorum adre gelmedi kendini tanıtmadın sohbete gelsene diye sankii zorluyorum =( ama dayanamadım adres konusunda bir kaç kişiye gönderdim cumaya kadar adresi gelmeyenleri çıkartacagım kimse kırılmasın darılmasın kurallar baştan belliydi! bilgiler tam olucak ve topinke düzenli girmek şarttı !
bu ara keyfin yok senin canım ya
benim kurbanım olsanda saana azcık keyif yollasam keşke
Ayy keşke inanki çok ihtiyacım var esramBakalım kısmet belki sen bana belkide ben sana çıkarım