tamam şekerimcanım onay mesajı bu sefer duygusaldan gelecekti
çünkü speddynin sözü olduğu için çekildi adres vs toplama işinden
ve geçen sefer hediyelerini çok geç alan arkadaşlar olduğu için bu sefer sorun yaşanmasın diye uğraşılıyo
ya arkadaşlar ben çekileşşe katılmıştım bilgilerimide göndermiştim daha önceki listede adım vardı şimdi yok bana onay mesajıda gelmedi ama ben hediyemi bile yaptırdım ağlarım şimdi neden böyle oldu bende katılacaktım çekilişe ama((((((((
kızlar selam, ben birşey sormak istiyorum işlerim çok yoğun siteye giremiyorum. anlamadığım birşey var neden bir kişi katılıp katılmadığını sormuyordu hergün başka başka kesin katılıyormusun kesin katılıyorsanız %100 katılıyorum diye mesajlar atılıyor ben anlamadım. başka biri adres istiyor başka biri isim istiyor bir başka biri kesin katılıyormusun diyor. hediye alınmamasındanmı korkuluyor? eğer böyle bir korku varsa hediye alanlar diğer yılbaşı çekilişinden takip edebilirler kim aldı kim almadı diye, ben bu yoğunluğum arasında sürekli takip edemiyorum ama sürekli başka başka birilerinden mesaj geliyor katılıyormusun katılmıyormusun diye ben zaten katılıyorum demişim, niye tekrar tekrar teyit alınıyor? canım sıkıldı benim bu çekilişten
songül ablacım sen beni yanlış anladın, ben bu çekiliş için 3/4 kişiye onay mesajı verdim yoğun olduğum için çok giremiyorum siteye son onay diye mesaj gönderiliyor ben siteye giremem kaçırırım beni listeden çıkartırsınız diye biraz düşündüm.şu tarihte çekiliş son onay verin, diye birkaç tane mesaj geldi ve ben hepsine ok. dedim zaten.birde güvensizlik olarak düşündüm. sonuçta ben kaç kere katılıyorum dedim. yılbaşı çekilişinde hediyemide gönderdim zoruma gitti açıkçası. ben çok giremiyorum siteye geçen öyle bir yazı gördüm arkadaşlardan buraya yazmayanlar çekilişten çıksın diye üzüldüm açıkçası. ben her dakka giremiyorum maalesef siteye.siteye çok girip buraya yazı yazmıyorum diyemi sürekli bana onay mesajı geliyor diye düşündüm.Arkadaşlar ben sadece çekilişle ilgilenmiyorum biliyorsunuz ama
size ait özel bilgiler sadece bende var,onlarda bir sorunumuz yok zaten..
Derincim yılbaşı çekilişinde bir iki arkadaşımızda bu sorunu yaşadığımız için
garantiye alıyoruz,sizlerin anlayışla karşılayacağını umuyordum ama
bu tip yorumlar çıkınca,işin açıkcası bende üzüldüm...
yani 1 ay öncesinde açılmış bir konu için son teyit almak normal olanıdır ama
evet ya da hayır diyerek bir tane özel mesaj atmak zor birşey değil,
cenınız sıkıldıysa bu çekilişten listeden çıkarabiliriz,daha fazla sıkılmamanız için...
iyi akşamlar kızlar ..az önce bi salata tabagı yogurtlu brokoli yedim ..şişkinlikten ölüyom bi 65 olaydım allahın izniyle..
kızlar ben malesef çekilişe giremiyorum yeni geldim hastaneden erken dogum yaptım bebişim hastanede küvezde ben nete giremicem sürekli hastaneye gidip gelmem nedeni ile oyüzden çekilişten çıkmak zorundayım umarım anlayışla karşılarsınız