8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

tamam şekerim

ya arkadaşlar ben çekileşşe katılmıştım bilgilerimide göndermiştim daha önceki listede adım vardı şimdi yok bana onay mesajıda gelmedi ama ben hediyemi bile yaptırdım ağlarım şimdi neden böyle oldu bende katılacaktım çekilişe ama((((((((

canım songül ablaya mesaj at gözden kaçırmış olabilir
sorun yok yani daha üzülme o kdar çekiliş yapılmadı çünkü

Arkadaşlar ben sadece çekilişle ilgilenmiyorum biliyorsunuz ama
size ait özel bilgiler sadece bende var,onlarda bir sorunumuz yok zaten..
Derincim yılbaşı çekilişinde bir iki arkadaşımızda bu sorunu yaşadığımız için
garantiye alıyoruz,sizlerin anlayışla karşılayacağını umuyordum ama
bu tip yorumlar çıkınca,işin açıkcası bende üzüldüm...
yani 1 ay öncesinde açılmış bir konu için son teyit almak normal olanıdır ama
evet ya da hayır diyerek bir tane özel mesaj atmak zor birşey değil,
cenınız sıkıldıysa bu çekilişten listeden çıkarabiliriz,daha fazla sıkılmamanız için...

songül ablacım sen beni yanlış anladın, ben bu çekiliş için 3/4 kişiye onay mesajı verdim yoğun olduğum için çok giremiyorum siteye son onay diye mesaj gönderiliyor ben siteye giremem kaçırırım beni listeden çıkartırsınız diye biraz düşündüm.şu tarihte çekiliş son onay verin, diye birkaç tane mesaj geldi ve ben hepsine ok. dedim zaten.birde güvensizlik olarak düşündüm. sonuçta ben kaç kere katılıyorum dedim. yılbaşı çekilişinde hediyemide gönderdim zoruma gitti açıkçası. ben çok giremiyorum siteye geçen öyle bir yazı gördüm arkadaşlardan buraya yazmayanlar çekilişten çıksın diye üzüldüm açıkçası. ben her dakka giremiyorum maalesef siteye.siteye çok girip buraya yazı yazmıyorum diyemi sürekli bana onay mesajı geliyor diye düşündüm.

neyse tamam herkes onay mesajı yazacak,bu şart,
neden şart bizlerin bu çekilişi de gülerek kapatması için şart...
hadi bakalım güzel mesajlara devam...

ben babama yalvarıyoprum şuan msn den bana pastamın resmini yollasın diye sositososito

napıyosun mutlukız
kız niye yalvarıyon yarın gönderirsin 1 hafta daha var nasıl olsa

bu arada face varmı kızlar sizin

iyiyim eccemciğim sen ne yapıyorsun cnm saatin 18:00 olmasına bakıyorum benim sadece msnm varrr cnm

iyi akşamlar kızlar ..az önce bi salata tabagı yogurtlu brokoli yedim ..şişkinlikten ölüyom bi 65 olaydım allahın izniyle..

kızlar ben malesef çekilişe giremiyorum yeni geldim hastaneden erken dogum yaptım bebişim hastanede küvezde ben nete giremicem sürekli hastaneye gidip gelmem nedeni ile oyüzden çekilişten çıkmak zorundayım umarım anlayışla karşılarsınız

canım önce hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyeyim.inşallah bebeğin iyi durumdadır.sen bebişine iyi bak.nasılsa burada daha çok çekiliş olur.çokk öpüyorum senide bebeğinideopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…