8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

canım önce hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyeyim.inşallah bebeğin iyi durumdadır.sen bebişine iyi bak.nasılsa burada daha çok çekiliş olur.çokk öpüyorum senide bebeğinideopuyorumnanaktan

tşk ederim cnm bebegimin durumu şimdilik kritik ama haftasına göre kilosu üstünde bir bebek 2.500 gram dogdu 32. haftada 3 ay küvezde kalacak organlarının iyi gelişmesi için dedi doktor teyzesi ama kilosu iyi oldugu için çabuk atlatır diyor dualarınızı esirgemeyin ne olur :çok üzgünüm:

tşk ederim cnm bebegimin durumu şimdilik kritik ama haftasına göre kilosu üstünde bir bebek 2.500 gram dogdu 32. haftada 3 ay küvezde kalacak organlarının iyi gelişmesi için dedi doktor teyzesi ama kilosu iyi oldugu için çabuk atlatır diyor dualarınızı esirgemeyin ne olur :çok üzgünüm:
canım emin ellerdeymiş bak bebeğin.inşallahhhh çabucak toparlanıp eve dönersiniz birlikte:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hatunlar,geçmişi okumaya vaktim olmadı ama şöyle bir baktım bebişimiz olmuş topiğimizin.ALLAH analı babalı büyütsün,ALLAH ım yardımcınız olsun.benim yeğen 1750 gr doğmuşdu ve şimdi tosun gibi,senin ki de öyle olur inşallah

kızlar ben malesef çekilişe giremiyorum yeni geldim hastaneden erken dogum yaptım bebişim hastanede küvezde ben nete giremicem sürekli hastaneye gidip gelmem nedeni ile oyüzden çekilişten çıkmak zorundayım umarım anlayışla karşılarsınız

canımmm benim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş kısa zamanda hep beraber olacaksınız :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

günaydınn kızlarrr

canımmm benim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş kısa zamanda hep beraber olacaksınız :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

günaydınn kızlarrr

huhuu sabah tayfası hadi iştimaya nerdesiniz yahuuu ?

günaydın hatunlarr ...topigimize bebek dogmuş ..Allah hayırlı yetiştirmek nasip etsin ..ayy kızmıymış erkekmi adı ne konmuş benimde iki oglum var bi çiçek lazım bunların içine diyom ama hala küçük oglumun çektirdiklerini unutamıyom..neyse hepimiz için hayırlısı olsun bakalım..

günaydın hatunlarr ...topigimize bebek dogmuş ..Allah hayırlı yetiştirmek nasip etsin ..ayy kızmıymış erkekmi adı ne konmuş benimde iki oglum var bi çiçek lazım bunların içine diyom ama hala küçük oglumun çektirdiklerini unutamıyom..neyse hepimiz için hayırlısı olsun bakalım..

lazım lazım bir çiçek lazım eee bunun için nalancığımında çalışmalara başlaması lazım kaydirigubbakcemile3

bir an önce seni ve topiğin bebeğini aramızda görürüz sağlıkla inşallah:Saruboceq:
dualarımız seninle canım olumunekankayizsmile

günaydun hatunlarr hihoyyyt
eccem kişisi nabıon delikafadulden

bir an önce seni ve topiğin bebeğini aramızda görürüz sağlıkla inşallah:Saruboceq:
dualarımız seninle canım olumunekankayizsmile

günaydun hatunlarr hihoyyyt
eccem kişisi nabıon delikafadulden

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
iyim canımm sen napıon
geri sayım başladı heyanla çekiliş gününü bekliyom yaa

aynen bende öyle düşünmeye başladım ne alıcam diye bilmiyorumkismile
yarında benim odunun doğumgünü onada bi süpriz yapıyım diyorumda aklıma bişi gelmiyo
bu aralar düşün düşün bi hal oldum :sm_confused:

kızlar ben malesef çekilişe giremiyorum yeni geldim hastaneden erken dogum yaptım bebişim hastanede küvezde ben nete giremicem sürekli hastaneye gidip gelmem nedeni ile oyüzden çekilişten çıkmak zorundayım umarım anlayışla karşılarsınız

Canımm,gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu...
bu durumda çekilişle ilgilenemezsiniz zaten...
şu an sizin için en önemli şey yavrunuz...
sağlıkla kucağınıza alıp,evinize dönmenizi diliyorum...

aynen bende öyle düşünmeye başladım ne alıcam diye bilmiyorumkismile
yarında benim odunun doğumgünü onada bi süpriz yapıyım diyorumda aklıma bişi gelmiyo
bu aralar düşün düşün bi hal oldum :sm_confused:

işin zor senin yarın doğum günü haftaya sevgililer günü
güzel bi mektup yaz hemde resimlerinizden slayt hazırla mektubuda onunla beraber ver mesela

evetttt...az kaldı çekilişe,
heyecan var mı hatunlar....
acaba kim çıkacak?
acaba bana kim hediye alacak?
acaba alacağım hediyeyi beğenecek mi??
vs vs soruları düşünmeye başladık sanırım...

merakla bekliyorum.çekiliş olsada hediyelerimi almaya başlasam diye.alışveriş yapmak istiyorummmmmmmsempatiksalakcinni

hemde nasıl düşünüyom songül abla
hergün başka bişey almaya karar veriyorum

X