8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

umudumsunbebeğim hayırlı uğurlu olsun cnm bebeğin allah analı babalı büyütsün inşallah dualarım seninle cnm üzülme lütfen

olmaz mı heyecan songül abla delikafadulden her haftasonu hediye bakıyorum,almamak için kendimi zor tutuyorum delikafadulden

hakkaten az kaldı çekilişe yaaa heyecan doruktaaaakaydirigubbakcemile3
bi kaç hediye alternatifi düşündüm şimdiden ama çekiliş olduktan sonra herşey netleşecek...aklinialirimsmile

merhaba kızlar,hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz,nasılsınız,iyisinizdir inşallah?

kızlar iyi haberlerim var doktordan geliyorum bebişimin durumu iyiye gidiyor sarılıgı atlatmış çok şükür artık kendisi nefes alabiliyormuş doktor 3 ay bile kalmaz ama gelişmeyen organlarını tamamlaması 1 ay alır erken bile çıkabilir dedi çok mutluyum çok şükür

umudumsun bebeğim doğurmuş mu
çok sevindim Allah analı babalı buyutsun

allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün bebeğini umudumsun bebeğim
inşallah benimde olur kendimide eksik etmiyeyim bişeyden sempatiksalakcinni

günaydın hatunlar , nasılsınız? çekilişe çeyrek kaldı heyecan arttı değil mi delikafadulden

dasilvadidocuğum nasılsın,eşin daha iyidir inşallah?

günaydın hatunlar , nasılsınız? çekilişe çeyrek kaldı heyecan arttı değil mi delikafadulden

dasilvadidocuğum nasılsın,eşin daha iyidir inşallah?

canım merhaba, eşim iyi çok şükür inşallah bu hafta iş başı yapacakkaydirigubbakcemile5
sen nasılsın bakalım

canım merhaba, eşim iyi çok şükür inşallah bu hafta iş başı yapacakkaydirigubbakcemile5
sen nasılsın bakalım

çok iyiyim teşekkür ederim,eşinin iyi olduğuna sevindim,evde biri hasta olunca herkesi etkiliyor çünkü .bu arada kar var mı oralarda kar :jeyyar:

valal kar acaip buralarda...dün akşam da mesaideydim...eve gidene kadar dondum kar tuttum resmen:roflol: bugün de gayet soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…