8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

mügeciğim geçmiş olsun cnm

sağol canım iyi olucaz inşallah :teselli:
başladı yine heyecan,hayatın karmaşasında gerginliğinde arada böyle güzel şeyler yaşamak insana neşe veriyo.
umarım sorunsuz güzel bir çekiliş olur hatunlar. olumunekankayizsmile

Evet çok doğru söyledin arkadaşım. Ufakta olsa insanın kafasını dağıtıyor, neşe kaynağı oluyor... Geçen yılbaşı çekilişinde kargo gelecek diye bekliyorum gözüm yollarda kaldı. Acayip heyecan oluyoryerimseniben

bu cuma günü dimi cekilişimiz

onca kişiden 62 si geldi kürklü anahtarlıga

yel mi? aldı gitti selemi kapıldılar ola :1closedeyes:

selam bayanlar uğrayamadım sabahtan beri
çekiliş az kaldı heyecan bendede dorukta hafta sonu bişiler baktım yine
alsam mı almasam mı diye tereddütte kaldım ama almadım yine de

bu arada öksürüğüm hala daha geçmedi dr ye randevu alıp tekrar bi gitmem lazım
halim kalmadı artık

birde şu anahtarlık konusu var
ilk burda konusu geçince herkes ne güzel dedi iş uygulamaya gelince kimse yanaşmadı
kazen haklı çıktı
o bize demişti herkes lafta kabul eder ama iş uygulamaya geldimi geri çekilirler diye

sana dedim oysa tekvandolu yöntemle millete anahtarlıgı satalım diye :umursamaz:
Nasıl alıyolardı bah o zamanalsanaalsanasmile

alan alır almayan bakar durur kız :hulya:

merhaba hatunlar ohh ohh çekiliş yaklaştı topik coştu ohh ohh ne güzel :dance: :dance: :teytey: :teytey:

sana dedim oysa tekvandolu yöntemle millete anahtarlıgı satalım diye :umursamaz:
Nasıl alıyolardı bah o zamanalsanaalsanasmile

alan alır almayan bakar durur kız :hulya:

tamam o zaman şimdi de senin yöntemini deneyelim bakalım
nasılsa iş işten geçmiş deil

hoşgeldin eccem nasılsın cnm

iyim canım sen napıyosunn opuyorumnanaktan

merhaba hatunlar ohh ohh çekiliş yaklaştı topik coştu ohh ohh ne güzel :dance: :dance: :teytey: :teytey:

ahh canım biz olmasak yine çok hareket olmaz ya
bu arada senin adın mı değişti ya ben yazamıyodum eskiden sanki birden basitleşmiş gibi geldi sorcam kaç gündür unutuyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…