- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
canım önce hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyeyim.inşallah bebeğin iyi durumdadır.sen bebişine iyi bak.nasılsa burada daha çok çekiliş olur.çokk öpüyorum senide bebeğinideopuyorumnanaktan
canım emin ellerdeymiş bak bebeğin.inşallahhhh çabucak toparlanıp eve dönersiniz birlikte:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tşk ederim cnm bebegimin durumu şimdilik kritik ama haftasına göre kilosu üstünde bir bebek 2.500 gram dogdu 32. haftada 3 ay küvezde kalacak organlarının iyi gelişmesi için dedi doktor teyzesi ama kilosu iyi oldugu için çabuk atlatır diyor dualarınızı esirgemeyin ne olur :çok üzgünüm:
kızlar ben malesef çekilişe giremiyorum yeni geldim hastaneden erken dogum yaptım bebişim hastanede küvezde ben nete giremicem sürekli hastaneye gidip gelmem nedeni ile oyüzden çekilişten çıkmak zorundayım umarım anlayışla karşılarsınız
canımmm benim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş kısa zamanda hep beraber olacaksınız :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
günaydınn kızlarrr
huhuu sabah tayfası hadi iştimaya nerdesiniz yahuuu ?
huhuu sabah tayfası hadi iştimaya nerdesiniz yahuuu ?
günaydın hatunlarr ...topigimize bebek dogmuş ..Allah hayırlı yetiştirmek nasip etsin ..ayy kızmıymış erkekmi adı ne konmuş benimde iki oglum var bi çiçek lazım bunların içine diyom ama hala küçük oglumun çektirdiklerini unutamıyom..neyse hepimiz için hayırlısı olsun bakalım..
tşk ederim cnm bebegimin durumu şimdilik kritik ama haftasına göre kilosu üstünde bir bebek 2.500 gram dogdu 32. haftada 3 ay küvezde kalacak organlarının iyi gelişmesi için dedi doktor teyzesi ama kilosu iyi oldugu için çabuk atlatır diyor dualarınızı esirgemeyin ne olur :çok üzgünüm:
bir an önce seni ve topiğin bebeğini aramızda görürüz sağlıkla inşallah:Saruboceq:
dualarımız seninle canım olumunekankayizsmile
günaydun hatunlarr hihoyyyt
eccem kişisi nabıon delikafadulden
lazım lazım bir çiçek lazım eee bunun için nalancığımında çalışmalara başlaması lazım kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
iyim canımm sen napıon
geri sayım başladı heyanla çekiliş gününü bekliyom yaa
kızlar ben malesef çekilişe giremiyorum yeni geldim hastaneden erken dogum yaptım bebişim hastanede küvezde ben nete giremicem sürekli hastaneye gidip gelmem nedeni ile oyüzden çekilişten çıkmak zorundayım umarım anlayışla karşılarsınız
aynen bende öyle düşünmeye başladım ne alıcam diye bilmiyorumkismile
yarında benim odunun doğumgünü onada bi süpriz yapıyım diyorumda aklıma bişi gelmiyo
bu aralar düşün düşün bi hal oldum :sm_confused: