Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar az önce geldi hediyem dolunay1981 e cooook tlk ediyorum canım
arkadaşlar az önce geldi hediyem dolunay1981 e cooook tlk ediyorum canım
çok üzüldüm canım ya işallah gelir bu gün valla seninki tam zamanında yetişmişti elime ben yanlış giden paketten sonra ikinciyi yılbaşı günü yolladım arkadaşın eline geçti seninki niye gelmediki
çok teşekkür ederim kızlar canım snein hediyenden haber yokmu hala (
tatlım geçde olsa geldi hediyem bugun geçti elime zemuszemus
benim hediyeden de alandanda haber yok şekerim.bu kadar kişiden bir kişi kaldıysa hediyesini almayan hepinizi tebrik eder sevgiyle kucaklarım opuyorumnanaktan çoğunluğun organizasyonu ciddiye alması çok mutluluk verici bence vereliniortak
Benimde hediyem hala gelmedi artık ümidimi de kestim sayılır boshayallersmile
sağol songül ablacığım çok emek verdin , herzaman yanımızdasın. bende yazdım özelden çedeneye dönmedi. sanırım kk ya girmiyor hiç . bu arada hediyelerin çok şık,bende şal kullanmayı severim zevkli bir seçim yapmış arkadaşımız,güzel günlerde kullan ablacığım
merhaba hatunlar ehh haliyle kimsecikler yok topikde ama ben yinede sizinle paylaşmak istiyorum mutmuluğumu, çedene arkadaşım dün beni aradı,haberleşdik ve araştırdık ki ptt kargonun hatalarından ötürü hediyem elime ulaşmamış.çedeneye de çok üzüldüm ya kadın perişan oldu elime geçmediğini öğrenince.pazartesi tekrar kargoya verecek arkadaşım.hediyem gelince yine yazarım opuyorumnanaktan