Yılbaşı çekilişi hakkında

ben takaslarda da çekilişte de hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar o kadar çok kargo alışverişi yaptım ki...iyi insanlar denk gelmiş demek ki :)

işte hediyelerim arkadaşlar iplerim harika, çerezliğimide yeni evimde kullancağım

çok üzüldüm canım ya işallah gelir bu gün valla seninki tam zamanında yetişmişti elime ben yanlış giden paketten sonra ikinciyi yılbaşı günü yolladım arkadaşın eline geçti seninki niye gelmediki

tatlım geçde olsa geldi hediyem bugun geçti elime zemuszemus

işte hediyelerim arkadaşlar iplerim harika, çerezliğimide yeni evimde kullancağım

hadi gözünaydın şekerim,iyi günlerde kullan hediyelerini. gözü yaşlı bir ben kaldım sanırım ama çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar canım snein hediyenden haber yokmu hala :KK43:(

benim hediyeden de alandanda haber yok şekerim.bu kadar kişiden bir kişi kaldıysa hediyesini almayan hepinizi tebrik eder sevgiyle kucaklarım opuyorumnanaktan çoğunluğun organizasyonu ciddiye alması çok mutluluk verici bence vereliniortak

evet bayanlar sonunda bende ekleyebildim resimleri...
aksiliklerden dolayı bugüne kadar ekleyememiştim...
diğer topikte...

benim hediyem yılbaşından önce geldi de
ben resimleri yeni ekleyebildim,
gelmeyen mavrulam ve moonserese0 herhalde...
tekrar ulaşmaya çalışalım bari...

benim hediyeden de alandanda haber yok şekerim.bu kadar kişiden bir kişi kaldıysa hediyesini almayan hepinizi tebrik eder sevgiyle kucaklarım opuyorumnanaktan çoğunluğun organizasyonu ciddiye alması çok mutluluk verici bence vereliniortak

Benimde hediyem hala gelmedi artık ümidimi de kestim sayılır boshayallersmile

İki arkadaşımızın da da profillerine tekrar yazdım ,
inşallah dönerler ...

sağol songül ablacığım çok emek verdin , herzaman yanımızdasın. bende yazdım özelden çedeneye dönmedi. sanırım kk ya girmiyor hiç . bu arada hediyelerin çok şık,bende şal kullanmayı severim zevkli bir seçim yapmış arkadaşımız,güzel günlerde kullan ablacığım

sağol songül ablacığım çok emek verdin , herzaman yanımızdasın. bende yazdım özelden çedeneye dönmedi. sanırım kk ya girmiyor hiç . bu arada hediyelerin çok şık,bende şal kullanmayı severim zevkli bir seçim yapmış arkadaşımız,güzel günlerde kullan ablacığım

Canım keşke hiç aksilik yaşamasaydık,
ama ben inanıyorum ,arkadaşlarımızın mutlaka mazeretleri vardır...
hediyeleriniz gelecektir...

ayyy ınan yerin dibine gectim... evet kkya gıremıyorum.. aklasık bır 15 gun daha sorun yasayacagım.. ama yemınle söyluyrum nasılda hayecanla gönderdım.. elınıze ulastıgında göreceksınız..gönderdıgm tarıhıde heyecanla aldıgım çamsakızı hedıyemıde.. pttkargoya verdım..sımdı ulasmadıgıı gördum.. sınırımden patlamak uzereyım.. yarın ptt kargoyu arayıp,sonuç için size geri döneceğim..hatta yasal olarak şikayet edeceğim

merhaba hatunlar ehh haliyle kimsecikler yok topikde ama ben yinede sizinle paylaşmak istiyorum mutmuluğumu, çedene arkadaşım dün beni aradı,haberleşdik ve araştırdık ki ptt kargonun hatalarından ötürü hediyem elime ulaşmamış.çedeneye de çok üzüldüm ya kadın perişan oldu elime geçmediğini öğrenince.pazartesi tekrar kargoya verecek arkadaşım.hediyem gelince yine yazarım opuyorumnanaktan

merhaba hatunlar ehh haliyle kimsecikler yok topikde ama ben yinede sizinle paylaşmak istiyorum mutmuluğumu, çedene arkadaşım dün beni aradı,haberleşdik ve araştırdık ki ptt kargonun hatalarından ötürü hediyem elime ulaşmamış.çedeneye de çok üzüldüm ya kadın perişan oldu elime geçmediğini öğrenince.pazartesi tekrar kargoya verecek arkadaşım.hediyem gelince yine yazarım opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına inş en kısa zamanda hediyeni de alırsın

X