Yılbaşı çekilişi hakkında

onuda yapıcas tatlışş bu yılbası die onu es geçtim aklımda şubatt başı açarız konuyu direk buraya:umursamaz:

herkese ıyı snelerrr sızlerı sevıyorumm umarım butun dıleklerımız gercek olur bu yıl kötü anlarımızı unutturacak guzel gunler ıstıyorumm ıyı senelerrrrrr mutlu yıllar

2008_kart_7b.gif

herkese mutlu yıllar diliyorum, benim hediyelerim dün geldi tam yılbası hediyesi oldu kaydirigubbakcemile3 EsraCadı arkadasım yollamış bana çooook teşekkür ediyorum foto bölümüne foto koyacagımopuyorumnanaktan

benim hediyem gelmediği için bana yollayacak arkadaş benle irtibata geçerse cok sevinicem çok üzüldüm yaa hala gelmedi

benimde ümidim kalmadı artık. songül ablaya 23 aralıkda kargoya verdim demiş çedene,25 aralıkda da buraya mesaj atmış yolladım ve eline ulaştı diye ama bana birşey gelmedi. özelden yazdım cevapda vermedi. ben bu işden hiçbirşey anlamadım valla. funmakcığım cidden keşke birbirimize çıksaymışız

keşke canım hediyem bunde gelmezse ümidimi kesiyorum artık songül ablacım sana çok çok tşk ediyorum hiç mecburiyetin olmadıgı halde aradın beni bilgi verdin Kalliste ve moonserore0 canlarım sizlerde de tşk ederim ben zaten bu ayın 8 inden itibaren bu adrest olmayacağım yollasada elime geçmez artık keşke birbirimize cıksaydık dediğin gibi yada bu arkadaşlar girmeselerdi bkıyorum 1 aralıktan beri girmemişler foruma hiç ama hiç aklıma gelmezdi hediyemin gelmeyeceği önce sorunu var sandım önemsemedeim ama ben başka forumda da girdim çekilişe arkadaşım 2-3 gun geç yollayacaktı kaç kere özür telefonu etti gecikmesini bildirdi ben ufacıkta olsa bir sms bekledim yani eşim bile hiç takmaz kötü oldu falan dedi neyse bir daha çekilişe gerçekten garanti üyeler le katılmak isterim
çok üzgünüm gerçekten :çok üzgünüm:

keşke canım hediyem bunde gelmezse ümidimi kesiyorum artık songül ablacım sana çok çok tşk ediyorum hiç mecburiyetin olmadıgı halde aradın beni bilgi verdin Kalliste ve moonserore0 canlarım sizlerde de tşk ederim ben zaten bu ayın 8 inden itibaren bu adrest olmayacağım yollasada elime geçmez artık keşke birbirimize cıksaydık dediğin gibi yada bu arkadaşlar girmeselerdi bkıyorum 1 aralıktan beri girmemişler foruma hiç ama hiç aklıma gelmezdi hediyemin gelmeyeceği önce sorunu var sandım önemsemedeim ama ben başka forumda da girdim çekilişe arkadaşım 2-3 gun geç yollayacaktı kaç kere özür telefonu etti gecikmesini bildirdi ben ufacıkta olsa bir sms bekledim yani eşim bile hiç takmaz kötü oldu falan dedi neyse bir daha çekilişe gerçekten garanti üyeler le katılmak isterim
çok üzgünüm gerçekten :çok üzgünüm:

çok üzüldüm canım ya işallah gelir bu gün valla seninki tam zamanında yetişmişti elime ben yanlış giden paketten sonra ikinciyi yılbaşı günü yolladım arkadaşın eline geçti seninki niye gelmediki

Insallah hediyeleriniz gelir kizlar, iste iyiki bu yuzden katilmadim dedim, bi yerde katilmistim aynen oyle oldu, bu yuzden artik yapsam bile tanidigim kisilerle yapcam boyle degil :KK43:(

Merhaba,
Kart başvurularında %30 gibi bir oranda adres doğru olmasına rağmen kargoların geri döndüğünü biliyormusunuz ? Bence acele etmeyin ilgili kişiden cevap alana kadar da isimleri deşifre etmeyin lütfen.

merhaba kazencim bana cıkan arkadaşıma ulaşıldı ancak benim adresim so derece acık bir adres dunyanın her yerinden ulaştı adresime gönderiler deşifre etmedim kimseyi ama 1.sf da kim kime cıktı yazıyor ordan öğrendim bende kim oldugunu

Merhaba,
Kart başvurularında %30 gibi bir oranda adres doğru olmasına rağmen kargoların geri döndüğünü biliyormusunuz ? Bence acele etmeyin ilgili kişiden cevap alana kadar da isimleri deşifre etmeyin lütfen.

isimleri deşifre etmek derken benneyaptımki

anlamadım kazen ben bişi...

X