Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke canım hediyem bunde gelmezse ümidimi kesiyorum artık songül ablacım sana çok çok tşk ediyorum hiç mecburiyetin olmadıgı halde aradın beni bilgi verdin Kalliste ve moonserore0 canlarım sizlerde de tşk ederim ben zaten bu ayın 8 inden itibaren bu adrest olmayacağım yollasada elime geçmez artık keşke birbirimize cıksaydık dediğin gibi yada bu arkadaşlar girmeselerdi bkıyorum 1 aralıktan beri girmemişler foruma hiç ama hiç aklıma gelmezdi hediyemin gelmeyeceği önce sorunu var sandım önemsemedeim ama ben başka forumda da girdim çekilişe arkadaşım 2-3 gun geç yollayacaktı kaç kere özür telefonu etti gecikmesini bildirdi ben ufacıkta olsa bir sms bekledim yani eşim bile hiç takmaz kötü oldu falan dedi neyse bir daha çekilişe gerçekten garanti üyeler le katılmak isterim
çok üzgünüm gerçekten :çok üzgünüm:
Merhaba,
Kart başvurularında %30 gibi bir oranda adres doğru olmasına rağmen kargoların geri döndüğünü biliyormusunuz ? Bence acele etmeyin ilgili kişiden cevap alana kadar da isimleri deşifre etmeyin lütfen.