- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
iyim canım sen napıyosunn opuyorumnanaktan
ahh canım biz olmasak yine çok hareket olmaz ya
bu arada senin adın mı değişti ya ben yazamıyodum eskiden sanki birden basitleşmiş gibi geldi sorcam kaç gündür unutuyorum kaydirigubbakcemile3
moonserose saatler olsun :roflol:
eccem allah seni netmeye :roflol::roflol: yarıldımmmmmm:lepi:
evet canım ismim değişti daha doğrusu kazen efendi değiştirdi,ismimin sonundaki sıfır rahatsız ediyormuş kendilerinide onu kaldırdık .songül ablaya da bilgi vermiştim bu konuda,çekilişde sorun olmaz sanırım
iyiyim eccem sen nasılsın
monnserosem kız nasıldı senin eski nick..ben hatırlayamadın kuzu..
moonserose0 dı :roflol::roflol:
moonserose0 dı :roflol::roflol:
:roflol:
bayagı bi degişmiş yaa..:roflol::roflol:
:roflol:
bayagı bi degişmiş yaa..:roflol::roflol:
kızlar selam, ben birşey sormak istiyorum işlerim çok yoğun siteye giremiyorum. anlamadığım birşey var neden bir kişi katılıp katılmadığını sormuyordu hergün başka başka kesin katılıyormusun kesin katılıyorsanız %100 katılıyorum diye mesajlar atılıyor ben anlamadım. başka biri adres istiyor başka biri isim istiyor bir başka biri kesin katılıyormusun diyor. hediye alınmamasındanmı korkuluyor? eğer böyle bir korku varsa hediye alanlar diğer yılbaşı çekilişinden takip edebilirler kim aldı kim almadı diye, ben bu yoğunluğum arasında sürekli takip edemiyorum ama sürekli başka başka birilerinden mesaj geliyor katılıyormusun katılmıyormusun diye ben zaten katılıyorum demişim, niye tekrar tekrar teyit alınıyor? canım sıkıldı benim bu çekilişten