kızlr cok afedersınız ama kabızlık benı cok etkılıyor kronık dı durum artık dahada cıddı oldu su cok ıcıyorum sabahları 2 gündür gün kurusu kayısıda yıyorum amasonuc net degıl sızların bır uygulaması varmı sınemekı rezene mushıl ılacı harıc bunların cogunu denedım 2-3 gun en fazla faydası var sonra aynı ıslem hatta su acı cehre var tum sırketdekı bayan arkadaslar lavabodan cıkamadı bır kucuk tanesı ıle ben 4 tane falan yutmusdum karnım hamıle gıbı sısdı kalmısdı kızlar tavsıyelerınız beklıyorum
yulaf ezmesı su kahvaltılık gevreklermı yoksa başka bırsey mı nerden temın edılır ben cok su ıcıyorum ama kronık bırde psıkolojık bır durum benımkıyulaf ezmesi ve yoğurt :)
posalı bırsey yemediğin için kabızlık normal oluyo o yuzden formul bol lıf ve su esıttır tuvalet
kandılınız mubarek olsun guzel kızlar
sabah
kepek ekmeklı tost
ara
bıtkı çayı
öğle
yoğurt çorbası 1 kase
salata cokk
ara
yarım ayva
yoğurt
akşam
misafirlikteyim azıcık yıyecegım soz
kızlr cok afedersınız ama kabızlık benı cok etkılıyor kronık dı durum artık dahada cıddı oldu su cok ıcıyorum sabahları 2 gündür gün kurusu kayısıda yıyorum amasonuc net degıl sızların bır uygulaması varmı sınemekı rezene mushıl ılacı harıc bunların cogunu denedım 2-3 gun en fazla faydası var sonra aynı ıslem hatta su acı cehre var tum sırketdekı bayan arkadaslar lavabodan cıkamadı bır kucuk tanesı ıle ben 4 tane falan yutmusdum karnım hamıle gıbı sısdı kalmısdı kızlar tavsıyelerınız beklıyorum
Canım bende Üniversite'de vardı kronik Kabızlık ama şimdi geçti çok şükür bunu sebebi tek Tür beslenmeyi bıraktın ekmek yok hayatımda bol su içiyorum rezene yeşil Çay tarcın gibi haftanın 3 günü sebze yiyorum ıspanak pırasa eve gümeci gibi bir gün iki gün değil bunun hayat sitilim Yaptım haftanın 2 günü Sinaneki iç sürekli şaşırt metabolizmanı bağırsaklarını Kayısıyı sürekli ye sabah ılık suyla te aksam yatarken de ye ama Gül kurusu olanı siyah olanı sarısını değil incir ye kuru incirkandılınız mubarek olsun guzel kızlar
sabah
kepek ekmeklı tost
ara
bıtkı çayı
öğle
yoğurt çorbası 1 kase
salata cokk
ara
yarım ayva
yoğurt
akşam
misafirlikteyim azıcık yıyecegım soz
Aynı dertten bende müzdaribim malesef.Kızlar 2 gündür yediklerimi paylaşacak Yüzüm uok ondan paylaşmıyorum kusura bakmayın