Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba beni de aranıza alın 90 kg 165 boyundayım hedefim 80 kg tabiki ilk durak olacak
Hoşbuldum. Biran önce kurtulalım şu kilolardan ben çok mutsuzumhosgeldin aramıza canım
günaydınnnn...
04/01/2015 tarihli listem
SABAH:
1 havuç 25
10 zeytin 36
1 dilim peynir 87
maydonoz 5
1 yumurta 78
ÖĞLE:
Yarım bardak süt 57
10 fındık 88
AKŞAM:
şehriye çorbası 212
lahana salatası 145
kurutulmuş biber 60
1 top dondurma 72
sahlep 180
TOPLAM: 1045 CAL.
Olsun vereceğimiz kilolar ne kadar fazla olsa bile ne kadar fazlamız varsa bir okadar da güçlüyüzdür canım azimle devam ediyoruzDördüncü hafta birincimiz -1100 ile gamzenn tebrik ediyorum yılbasına ragmen harika bi sonuc
Dört haftayı yani bir ayı geride bıraktık ve özeleştirimi yapıyorum, dört hafta da zar zor iki bucuk kilo verdm ve vucudumda bu kadar fazla kilo varken , bu böyle devam etmez artık daha dikkatli olmam ve kacamak kelimesini misafir vardı gezmeye gittik arkadaslarlaydım gibi cümlelerle kendimi kandırmaktan vazgeciyorum ve nerde olursam olayım diyette olduğumu unutmuyorum bundan sonra
not: bildirim yapmayan arkadaslar yarın listeden cıkarılcak son 4 hafta gercekten istekli olanlarla gecerse daha iyi olur sanırım
aa çok şasırdım birinci olacagımı hıc zannetmıyordum kesınlıkle gıdecek bu kılolar yılbası falan yemedım cok dıkkat ettım bu haftalarda cok davetlerdeydım ama hepsınden tatımlık aldım sadece o kadar başaracagımDördüncü hafta birincimiz -1100 ile gamzenn tebrik ediyorum yılbasına ragmen harika bi sonuc
Dört haftayı yani bir ayı geride bıraktık ve özeleştirimi yapıyorum, dört hafta da zar zor iki bucuk kilo verdm ve vucudumda bu kadar fazla kilo varken , bu böyle devam etmez artık daha dikkatli olmam ve kacamak kelimesini misafir vardı gezmeye gittik arkadaslarlaydım gibi cümlelerle kendimi kandırmaktan vazgeciyorum ve nerde olursam olayım diyette olduğumu unutmuyorum bundan sonra
not: bildirim yapmayan arkadaslar yarın listeden cıkarılcak son 4 hafta gercekten istekli olanlarla gecerse daha iyi olur sanırım
61,5Menü süper bir de kilo bildirimini alabilir miyim canım :)