8 haftalik yarisa var misiniz ?

Selam kızlar, kilo bildirimi;

gram gram gidiyo sinir oluyorum yaaa :KK43:
bu hafta 72,40

dün yediklerim sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim salam
2 dilim kaşar
yarm yağlı süt bi bardak

saatlerce temizlik yaptım akşama kadar

akşam yemeğe davetliydik
mercimek çorbası
1 kase pirinç pilavı etli patates yemeği fırında 1 porsiyon
yoğurtlu havuç yarm kase

çayın yanına sütlü tatlı:oops:

ay ben kilo bildirimini unutmuştum ne güzel :confused:
konuya girince farkettim
63,3 gram gitmemiş

05.01.2015
sabah
beyaz peynirli iki dilim ekmek cıvarı tost
3 zeytın

ara
yeşil çay
1 tane hoşbeş gofret

öğle
1 kase corba
3 kaşık kısır
1 tbk salata

ara
cacık

akşam
brokoli haşlama

ara
süt tarçınlı

merhaba beni de aranıza alın 90 kg 165 boyundayım hedefim 80 kg tabiki ilk durak olacak :KK45:

yeni yıl girdi artık, yeni yıl yeni bi şans demek benm için ama bazen amacımı kaybediyorum sanki , kilo vermekten baska gerceklestiremediğim bi arzum olmadı bunu neden yapamıyorum anlamıyorum ve basaramadıkca kendimi daha mutsuz ve kötü hissediyorum yarından itibaren daha düzenli olmaya calısacağım ve eve gitmeden seksenleri göreceğim :KK11::KK11:

günaydınnnn...
04/01/2015 tarihli listem
SABAH:
1 havuç 25
10 zeytin 36
1 dilim peynir 87
maydonoz 5
1 yumurta 78

ÖĞLE:
Yarım bardak süt 57
10 fındık 88

AKŞAM:
şehriye çorbası 212
lahana salatası 145
kurutulmuş biber 60
1 top dondurma 72

sahlep 180

TOPLAM: 1045 CAL.

Menü süper bir de kilo bildirimini alabilir miyim canım :)

Dördüncü hafta birincimiz -1100 ile gamzenn gamzenn tebrik ediyorum yılbasına ragmen harika bi sonuc :KK60::KK60::KK60:

Dört haftayı yani bir ayı geride bıraktık ve özeleştirimi yapıyorum, dört hafta da zar zor iki bucuk kilo verdm ve vucudumda bu kadar fazla kilo varken , bu böyle devam etmez artık daha dikkatli olmam ve kacamak kelimesini misafir vardı gezmeye gittik arkadaslarlaydım gibi cümlelerle kendimi kandırmaktan vazgeciyorum ve nerde olursam olayım diyette olduğumu unutmuyorum bundan sonra

not: bildirim yapmayan arkadaslar yarın listeden cıkarılcak son 4 hafta gercekten istekli olanlarla gecerse daha iyi olur sanırım :oops:

Sabah 1 dilim labne sürülmüş kepek ekmek 1 portakal
öğlen 1 dilim kepek ekmek yağı iyice alınmış ton balığı ve salata
akşam 1 kepekli lavaş ve bol maydonozlu yumurta salatası
Çayın yanında biraz kuruyemiş yedim 2 de mandalina

Dördüncü hafta birincimiz -1100 ile gamzenn gamzenn tebrik ediyorum yılbasına ragmen harika bi sonuc :KK60::KK60::KK60:

Dört haftayı yani bir ayı geride bıraktık ve özeleştirimi yapıyorum, dört hafta da zar zor iki bucuk kilo verdm ve vucudumda bu kadar fazla kilo varken , bu böyle devam etmez artık daha dikkatli olmam ve kacamak kelimesini misafir vardı gezmeye gittik arkadaslarlaydım gibi cümlelerle kendimi kandırmaktan vazgeciyorum ve nerde olursam olayım diyette olduğumu unutmuyorum bundan sonra

not: bildirim yapmayan arkadaslar yarın listeden cıkarılcak son 4 hafta gercekten istekli olanlarla gecerse daha iyi olur sanırım :oops:
Olsun vereceğimiz kilolar ne kadar fazla olsa bile ne kadar fazlamız varsa bir okadar da güçlüyüzdür canım azimle devam ediyoruz

image.jpg
image.jpg
Son Günlerden yaptığım hataların telafisi olmaz ama genelde yeni bir başlangıç yapıuorum artık yarın yeni birgün Oruç tutmayı düşünüyorum vücudumu ruhumu arındırmaya ihtiyacım var (306 ip Atlama 40dk eliptik bisiklet 500 kalori ) Ilk resim aksam menüm sebzeli tavuk ayran

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 89
Geç olsada yetiştim. Kilo bildirimim: 75,8

13:00 1 yumurta + çay

16:30 1 tavuk göğsü + 1 sosis

21:00 mısır

Kendimi oldukça kısıyorum, bugünlük bu kadar.

aa çok şasırdım birinci olacagımı hıc zannetmıyordum kesınlıkle gıdecek bu kılolar yılbası falan yemedım cok dıkkat ettım bu haftalarda cok davetlerdeydım ama hepsınden tatımlık aldım sadece o kadar başaracagım

Selam kizlar, dunku menum;

09:00 - karbonatli su
09:30 - 2 tam tahıl ekmek, peynir
12:00 - 2 kuru kayısı
14:00 - mercimek yemeği, ayran
16:30 - 3 adet form bisküvi
19:00 - mercimek çorbası, salata
21:30 - 2 mandalina

05/01/2015
sabah: peynir 87
1 sahanda yumurta 93
10 zeytin 36