8 haftalik yarisa var misiniz ?

nasıl yani haşlayarak mı yiyorsun ölçüsü yok mu

1 litre ayran 2 salatalık rendeliyecen 4 er yemek kaşık haşlanmış bulgur nohut yesil mercimek koyuyorsun nane pulbiler isteğe bağlı yani yoğurt çorbası gibi ama tuzsuz sonra 2 saatte bir kase içiyorsun böyle

1 litre ayran 2 salatalık rendeliyecen 4 er yemek kaşık haşlanmış bulgur nohut yesil mercimek koyuyorsun nane pulbiler isteğe bağlı yani yoğurt çorbası gibi ama tuzsuz sonra 2 saatte bir kase içiyorsun böyle
değişik ama yenmeyecek bişi değil gibi parçaların hepsini severim bir arada tüketmedim hiç deneyebilirim ilerki dönemlerde

Sabah:
2 dilim kızarmış kepek ekmek
1 yumurta sarısı 2 yumurta beyazı peynir ve dereotlu omlet
1 fincan ıhlamur

Öğle :
1 kase domates çorbası
1 dilim kızarmış kepek ekmek

Öğle 2:
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık yogurtlu ıspanak

Aksam:
Yarım ızgara levrek
1 kase Terbiyeli tavuk çorbası
salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: sutlu Türk Kahvesi

Ara:
cook fazla kestane
çeyrek elma
çeyrek portakal

Ah o kestaneler hiç yakışmadı bu listeye ama kestane dedin mi akan sular duruyor. Yeme tukulicigim dedikçe yedim. Kendimin düşmanı kendimim ben. Neyse buna da şükür listede çikolata kek yok. Öpüyorum hanımlar sizleri. Pazartesi yaklaşıyor ben yusuf yusuf etmeye başladım. Inşallah yarın sabah zayıf uyaniriz.

Günaydın kızlar bügün tahlil Olacağım dîye sabah kahvaltımı yapamadım su an hastanedeyim Guatır için geldim bîde çok halsizim bu aralar kan değerlerim düşmüş olabilir Öğlen anneme gideceğim ne yerim bilmiyorum ama az yiyeceğim kesin 27 yaşındayım ilk defa hayatımda bu kadar istikrarlı gidiyorum masaaallsh bide bügün Hamburger yiyeceğim 3 hafta oldu yemeyelim ama erken saatlerde yemeği düşünüyorum aksam da yememek kaydıyla biraz oldun farkı kapatabilirim belki

Günaydın kıslar dün bildirim yapamadım diye hatırlıyorum çok yoğun bir gündü dün
sabah
2 dılım ekmek tb.
3 zeytin

ara öğün
1 kupa yeşil çay
1 adet burçak biskuvi

öğle
yarım kase mantar çorbası
tavuk sote 1 tb
salata
25 gr ekmek kepekli

ara öğün
1 kase yoğurt
yarım greyfurt

akşam
yine pırasa sonunda bitti kıslar
2 dilim tb ekmek
:KK47::KK71::KK6:
ara öğün
yarım mandalina portakal

su içiyorum ama iş yerinin yoğunluğundan mıdır bilmiyorum ama yine kabızlık sendromu başladı kıslar bende psikolojik olarak sürekli yaşadığım bir durum 2 gündür tembellik yapıyorum spor da yapamadım bu kılolar nasıl gidecek off

selam kızlar, dün akşam fırsat bulamadım sabahtan hemen dünkü menümü yazıyım.

09:00 - karbonatli su
09:30 - 1 tam tahil ekmegi, peynir, roka, salatalik
13:30 - yeşil mercimek, ayran, 1 tam tahil ekmegi
17:00 - 3 adet form biskuvi
19:00 - corba, salata.
21:00 - 2 mandalina

Gunaydin kızlar dun pek giremedim dünkü yediklerim
IMG_20141213_100259.jpg

benim bugünki bildirimim.
SABAH:
zeytinyağı+su:
KAHVALTI:
yarım dilim tb ekmeği
2-3 lokma tereyağlı yuurta
1 bardak şekersiz çay
ARA:
2ceviz+yarım fincan sade şekersiz nescafe
ÖĞLE:
yarım dilim ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası
ARA:yok
AKŞAM:
eşim rus salatası yapmış sadece 1 tatlı kaşığı yedim.
2 minik salatalık turşusu,
Misafirim gelecek onlara çiğ köfte yapacağız.4 köfte ve bol marul yemeyi düşünüyorum inşallah.
Bugün ve dün benim için kolay geçti sayılır.Artık midemin küçüldüğünü biliyorum.azıcık yiyince soyuyorum.11 gündür dikkat ediyorum ve alıştım sayılır diyete.

SU:1,5 lt.

verdun zeytinyağlı su ne işe yarıyor acaba

canım püre istedi bişi olmaz çok yemediysen yediklerin iyi görünüyor bence çok kaçırdıysan da yarın dikkat edersin dengelenir

akşam yine yağsız salata 2 dilim tam buğday ekmek ve 1 avuç kuru yemiş şekersiz çay ve 40 tane mekik çektim plates de yaptım tartı oynamadı yine sabah dayanamadım tartıldım hala 60,00 :KK34::KK34::KK42::KK42:

akşam yine yağsız salata 2 dilim tam buğday ekmek ve 1 avuç kuru yemiş şekersiz çay ve 40 tane mekik çektim plates de yaptım tartı oynamadı yine sabah dayanamadım tartıldım hala 60,00 :KK34::KK34::KK42::KK42:
tatlım 60 kiloyum diyorsun yani vermen gereken aralık dar o yüzden daha yavaş olması normal hızlandırmak istiyorsan şaşırtmayı dene biraz daha sıkı tut

Bugün 6.gün

Sabah

2 dilim kepek ekmeği peynir 3 zeytin bi yumurta bi kaşık bak

Ara

Elma

Öğlen

Bi tabak sebze yemeği

Yoğurt

Ara

3 tane kuru kayısı

Akşam

Tavuk sote salata yoğurt

şaşırtmak için ne yapmalıyım canım
diyetisyene gittiğim zaman 15 gün de bir yeme düzeninde küçük değişiklikler yapıyordu mesela bir ara öğünde badem ve kayısı verdiyse bir daha ki hafta 1 grisini ve çay ile değiştirmişti yada yarım paket diyet büskivi çay gibi temel mantık 15 gün aynı şekilde beslenip bir dahakine daha farklı beslenmekti. birinde ekmek varsa birinde 2 kaşık pilav başka birinde 2 kaşık makarna vardı kilo vermedin durduğu dönemde sabah kahvaltısı normal yapıp öğle yada akşam yemeği kaldırıp yerine çorba vermişti salata yoğurt sabit tabiki . dayana bilirsen iki ögünde de çorba iç demişti 5 gün böyle 2 gün yemekli düzen bu şekilde15 gün tamamlaniyordu.başka bir durma döneminde de sabah kahvaltı sabit öğle yemeğinde 2 grisini ayran akşam yemeği sabitti yada başka birinde öğle ve akşam yemegi sebze 5 gün iki gün et yemegi veya sebze serbestti

X