8 haftalik yarisa var misiniz ?

yaaa ;(
isyan edicem artik. dayanamiyorum günlük tartiliyorum. dün okuduysaniz aç kaldim bütün gün.. tarti efendi 79 olmussun diyor. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum kii??
Bende Öyleyim canım vücut direniyor vazgeçme BideBence kalma düzenli ve sık ye bende neler neler yapıyorum BilbilseN gıdım gıdım gidiyor daha aynıyım vücudum direniyor

yaaa ;(
isyan edicem artik. dayanamiyorum günlük tartiliyorum. dün okuduysaniz aç kaldim bütün gün.. tarti efendi 79 olmussun diyor. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum kii??
sabırlıol belki direnip birden vereceksindir öyle olabiliyor devam et eninde sonunda gidecek ben fena değilim şimdilik

kızlar bikaç güne regl olmama lazım tartıda kilo düşüşü olmamasının nedeni bu olabilir mi? Gerçekten dikkatli yiyorum ve spor yapıyorum ama gram oynamıyor regl dönemi sonrası farkeder mi acaba

sen neler yapiyosun canim. ek olarak yaptigin bisey vr mi
tatlım yediklerimi yazıyorum zaten bu ara yürüyorum ama düzenli değil 8000 ,2525,6000,5800 adım attım normalde 10000 adım atmak gerekiyormuş bir de tempolu filanda değil gezer gibi yürüyorum sanırım benden çok hareketsizim ondan gitti yoksa dün sabah kocaman çikolata yedim ama bu gün buğdaylı elmayı deniyeceğim

bende tartıda oynamıyorum bu hafta.ama günde en az 1,5-2 lt. su içiyorum wc ye ise tüm gün (gece dahil)4-5 kere gidiyorum.bence vücudum su tutuyor.aslında bunu da kendimce söylüyorum belki normaldir.ama bildiğim şu ki aynen geçen hafta gibi beslenmeme rağmen gr azalmadım.ama pes etmek yok kızlar.mecbur azalacak kilo...bugün olmassa yarın....ha gayret asılalım hep beraber.

sabah uyudum( kahvaltım öğle yemeğim oldu) sabah kahvaltım 30 gr peynir bir haşlanmış yumurta domates salatalık bir dilim ekmek bir tatlı kaşığı kayısı reçeli

kızlar bikaç güne regl olmama lazım tartıda kilo düşüşü olmamasının nedeni bu olabilir mi? Gerçekten dikkatli yiyorum ve spor yapıyorum ama gram oynamıyor regl dönemi sonrası farkeder mi acaba

Kesinlikle ondan canım öncesinde de sonrasında da fark ettiriyor daha fazla çıkıyor malesef. Sen böyle devam et karşılığını alacaksın bence.

Benim bugünkü menüm
Sabah:zeytinyağı+su
kahvaltı:
1 dilim tb. ekmeği
1 dilim peynir
1 yumurta

Ara:2 ceviz

öğle:1,5 kepçe tarhana çorbası
1 bardak ayran
1 dlm tb. ekmeği
3 küçük çikolata

akşam:3-4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

Ara:2 mandalina

Çok canım sıkkın dun bozdum diyeti kendimden nefret ediyorum bu kadar iradesiz olduğum içinama bugun hemen toparlicam inş menumu akşam yazıcamm.

1,60 boy 60 kiloyum 50 olmak istiyorum ama o kadar diyet yapmama rağmen veremiyorum en fazla 3 kg gidiyor sonra geri geliyor demir anemisi var bende sanırım ondanmış

Kizlar daha uc gun oldu oynamamasi normalbsikmayin caninizi ben bi ay gram veremedigimi biliyorum

Sonuna kadar katılıyorum allizwell önemli olan moral bozmadan devam edebilmek ve dikkat etmek.

Arkadaşlar lütfen şu 8 hafta keselim çikolata, rulokat, hamur işi, simit, asitli içecekler, tatlı, pirinç..

sabah peynirli omlet 20 gr beyaz peynir(resmini unutmuşum)
öğle: tonbalıklı makarna salatası ayran

spor: 40 dk bisiklet 205 kalori 20 dk kardiyo

akşamm en önemlisiii benim için 1 dilim pizza yiyeceğim resmini atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…