Bende Öyleyim canım vücut direniyor vazgeçme BideBence kalma düzenli ve sık ye bende neler neler yapıyorum BilbilseN gıdım gıdım gidiyor daha aynıyım vücudum direniyoryaaa ;(
isyan edicem artik. dayanamiyorum günlük tartiliyorum. dün okuduysaniz aç kaldim bütün gün.. tarti efendi 79 olmussun diyor. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum kii??
sabırlıol belki direnip birden vereceksindir öyle olabiliyor devam et eninde sonunda gidecek ben fena değilim şimdilikyaaa ;(
isyan edicem artik. dayanamiyorum günlük tartiliyorum. dün okuduysaniz aç kaldim bütün gün.. tarti efendi 79 olmussun diyor. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum kii??
bende haberler iyi 89 ile başladım kaçamak da yaptım 87,7 çıktım şimdi.daha kaçamak yok güzel gidiyor daha bir hafta olmadı mutlu oldum
ya ister istemez moral bozuyor. bu direnci kirmanin bi yolu yok mu??Bende Öyleyim canım vücut direniyor vazgeçme BideBence kalma düzenli ve sık ye bende neler neler yapıyorum BilbilseN gıdım gıdım gidiyor daha aynıyım vücudum direniyor
tatlım yediklerimi yazıyorum zaten bu ara yürüyorum ama düzenli değil 8000 ,2525,6000,5800 adım attım normalde 10000 adım atmak gerekiyormuş bir de tempolu filanda değil gezer gibi yürüyorum sanırım benden çok hareketsizim ondan gitti yoksa dün sabah kocaman çikolata yedim ama bu gün buğdaylı elmayı deniyeceğimsen neler yapiyosun canim. ek olarak yaptigin bisey vr mi
kızlar bikaç güne regl olmama lazım tartıda kilo düşüşü olmamasının nedeni bu olabilir mi? Gerçekten dikkatli yiyorum ve spor yapıyorum ama gram oynamıyor regl dönemi sonrası farkeder mi acaba
Tabiki :)bende katılabilir miyim arkadaşlar
Kizlar daha uc gun oldu oynamamasi normalbsikmayin caninizi ben bi ay gram veremedigimi biliyorum
olabilir herkes için aynen olabilir hiç takma yoluna devam et metabolizmayı şaşırttın farzetÇok canım sıkkın dun bozdum diyeti kendimden nefret ediyorum bu kadar iradesiz olduğum içinama bugun hemen toparlicam inş menumu akşam yazıcamm.