8 haftalik yarisa var misiniz ?

canım gün içinde ara öğün olarak olsun ama gece deyince şaşırdım:)

öyle vermişti ama iki haftada bir değiştiriyor du meyve, süt (ben süt içemiyorum)yerine ayran, 5 badem bir kayısı,yarım çay bardağı leblebi,küçük kutu yoğurt,iki kepekli grisini çay sürekli değiştiriyordu

1 avuç fındık bir şey olmaz ama çikolata olmamış bence:)

çikolata baştan sakat zaten olmadı farkındayım ama reglimin ilk günü gözüm döndü resmen zaten tüm hayatım tatlı üstüne kurulmuş durumda bağımlıyım resmen ama aşacağım üç gündür iyi gidiyordu bu gün sekteye uğradı:mad:

Kızlar bizim burda Kömeç diye bir bitki var yemenizi tavsiye ederim bağırsakları çık iyi temizliyor biliyorsanız yemenizi tavsiye ederim

Canım sen neredesin? Kömeç neren in bitkisi? Bizde de var da ebe Gümeci bilinen adı ama bizde Kömeç derler. O yüzden sordum.

öyle vermişti ama iki haftada bir değiştiriyor du meyve, süt (ben süt içemiyorum)yerine ayran, 5 badem bir kayısı,yarım çay bardağı leblebi,küçük kutu yoğurt,iki kepekli grisini çay sürekli değiştiriyordu
çikolata baştan sakat zaten olmadı farkındayım ama reglimin ilk günü gözüm döndü resmen zaten tüm hayatım tatlı üstüne kurulmuş durumda bağımlıyım resmen ama aşacağım üç gündür iyi gidiyordu bu gün sekteye uğradı:mad:

Anladım canım arada değişiklik yapması pek güzelmiş hem insan sıkılıyor hem de bünye alışıyor artık bir yararı olmuyor. Valla dün benimde ilk günümde bir tatlı da ben yedim ama benimki biraz mecburiyetten:) ben de pek severim tatlıyı ama dikkat edelim valla uyaralım birbirimizi...

Ben tartilmadim yhaaa adet olcam cok odemim var 2 kilo fazla geliom yhaaa odemlerim bi atilsin yeni kilo bildirimi yapcm

Kizlar arti 300 gr mi gordum tartida dunki gofretlerin acisi cikti :KK43: 99.3
ne zaman 98 i gorucem ben :KK43:
Gunaydin herkese :KK36:

canım günaydın,
sanırım hergün tartılıyosun. bence yapma bunu. pazartesiden pazartesiye tartıl.
vücut bu. tuzu biraz kaçırdın mı su tutar vücudun, çok su içmessin ödem atamassın, stres olur vb...
yani günlük oynamalar olabilir. moralin bozulmasın diye söylüyorum. Yeterki kaçamaksız yolumuza
devam edelim .Başaracağız merak etme :)

canım günaydın,
sanırım hergün tartılıyosun. bence yapma bunu. pazartesiden pazartesiye tartıl.
vücut bu. tuzu biraz kaçırdın mı su tutar vücudun, çok su içmessin ödem atamassın, stres olur vb...
yani günlük oynamalar olabilir. moralin bozulmasın diye söylüyorum. Yeterki kaçamaksız yolumuza
devam edelim .Başaracağız merak etme :)

Evet aslinda haftalik tartilmak mantiklisi ama dayanamiyorum merak ediyorum. Adetime 2 gün kaldi belki de ondan takilip kaldim 99 da. Adet yaklastiginda kilo vermek zorlasiyormuş zaten

Canım sen neredesin? Kömeç neren in bitkisi? Bizde de var da ebe Gümeci bilinen adı ama bizde Kömeç derler. O yüzden sordum.

bizim sivasda cok yenir :KK45::KK45: ebe gümeci diye biz ciceğine diyoruz mor bi çiçek onun da cayı yapılıyor, kömeç de yeşil ıspanak gibi oluyor pişiriroyuz:KK22:

bende haberler iyi 89 ile başladım kaçamak da yaptım 87,7 çıktım şimdi.daha kaçamak yok güzel gidiyor daha bir hafta olmadı mutlu oldum

X