Kızlar bizim burda Kömeç diye bir bitki var yemenizi tavsiye ederim bağırsakları çık iyi temizliyor biliyorsanız yemenizi tavsiye ederim
öyle vermişti ama iki haftada bir değiştiriyor du meyve, süt (ben süt içemiyorum)yerine ayran, 5 badem bir kayısı,yarım çay bardağı leblebi,küçük kutu yoğurt,iki kepekli grisini çay sürekli değiştiriyordu
çikolata baştan sakat zaten olmadı farkındayım ama reglimin ilk günü gözüm döndü resmen zaten tüm hayatım tatlı üstüne kurulmuş durumda bağımlıyım resmen ama aşacağım üç gündür iyi gidiyordu bu gün sekteye uğradı
HatayCanım sen neredesin? Kömeç neren in bitkisi? Bizde de var da ebe Gümeci bilinen adı ama bizde Kömeç derler. O yüzden sordum.
Burdada komec derler sen nerdensinCanım sen neredesin? Kömeç neren in bitkisi? Bizde de var da ebe Gümeci bilinen adı ama bizde Kömeç derler. O yüzden sordum.
Kizlar arti 300 gr mi gordum tartida dunki gofretlerin acisi cikti99.3
ne zaman 98 i gorucem ben
Gunaydin herkese
canım günaydın,
sanırım hergün tartılıyosun. bence yapma bunu. pazartesiden pazartesiye tartıl.
vücut bu. tuzu biraz kaçırdın mı su tutar vücudun, çok su içmessin ödem atamassın, stres olur vb...
yani günlük oynamalar olabilir. moralin bozulmasın diye söylüyorum. Yeterki kaçamaksız yolumuza
devam edelim .Başaracağız merak etme :)
Yarim saatte 13 km hizin kaç ben 40 dk.da 4 km yapiyorum bantta_Eda_ .!.:
Canım sen neredesin? Kömeç neren in bitkisi? Bizde de var da ebe Gümeci bilinen adı ama bizde Kömeç derler. O yüzden sordum.
Evet aslinda haftalik tartilmak mantiklisi ama dayanamiyorum merak ediyorum. Adetime 2 gün kaldi belki de ondan takilip kaldim 99 da. Adet yaklastiginda kilo vermek zorlasiyormuş zaten
canim bende hatayliyim ama hic duymadim