8 haftalik yarisa var misiniz ?

selamlar

sabah
tam tahıılı sandviç ekmeğinde marul kaşar yedim

öğlen 2 tane içli köfte bir küçük tatlı

ara meyve

akşam
şimdi tavuk haşlayacağım yoğurtla onu yiyacağim

spor salonuna başladım
20 dk yürüyüş
15 dk bisiklet bir kaç tane de egzersiz ilk ve spor geçmişim olmadığı için hafifti ama ben çok yoruldum

150 kalori fln anca yakmışımdır
akşam ek olarak borkoli ve çok az ekmek yedim

Bende 3 kez dukan denedim evet guzel kilo veriliyo ama uygulamak gercekten zor bi suru tarifini denedim hepsi çöp oldu sonra tavuk veyumurtadan gina geldi her seferinde bozdum en iyisi herseyden az yiyerek saglikli bi sekilde zayiflamak

Evet denediklerim hep çöp oldu benimde. Bir tek krep yiyebiliyorum ve tavuktan tiksinecem artik

dukan daha önce yaptın mı bilmem ama ben yaptım tatlı işlerine hiç girmedim ama güzel kilo verdiriyor hem de çok hızlı ama bırakınca geri aldım 12 kg kadar vermiştim etten tiksinmiştim düz diyet yapsan daha kolay olmaz mı

Öyle yapicam dukan zormus ilk kez denedim

Sabah:
Menemen
1kupa yesil cay
1litre su

Öglen:
2dilim pirasali börek
1kupa yesil cay

Ara:
Nescafe
Yarim su bardagi fistik

Aksam:
Salata
1kupa yesil cay
1litre su

Ve yatana kadar suuuuuuu :)

Sporu unuttum

30dk bisiklet
826 kalori
13 kilometre

:KK53::KK53::KK53:

sabahtan gec kalınca mümkün olduğunca az tamamlamaya calıstığım bigün oldu dışarda ne yiyeceiğimi bilemiyorum ben :/

sabah
1 tost 1 bardak cay

öğlen
çubuk kraker

ara
1 portakal

aksam
tavuk sote kabak
1 bardak ayran

ara
3 ceviz iki incir

sabah: çikolata ve bir avuç fındık yemiştim:KK43: +
öğle :çerkez peynirli tost ayran+
akşam:4 yk mantar bir kase yoğurt 2 köfte 1 dilim ekmek+
gece :yarım paket diyet biskivi 21:30 da

bu arada elmalı narlı tarif güzel görünüyor deneyebilirim başka meyvelerle de denesek olur mu ki

Canım benim yediğim buğdaylı meyve salatası için soruyorsun sanırım bunu. Tam bilmiyorum ama şeker oranı düşük meyvelerle oluyor sanırım. Elma da ekşi elma olacak diyor zaten. Narında ekşiliğinden dolayı olsa gerek ama tam bilgi sahibide değilim açıkçası.Şeyda coşkun diyeti bu. Onun listelerinde ananas kivi falan çok kullanılıyor. Bence onlarda olabilir.

Sabah
dukan krep
2 haslanmis yumurta
1 light üçgen peynir
sekersiz kahve

Ara
1 dilim börek :KK43:
rulo kat gofret 6,7 tane :KK43:

Öğle
3 kepçe şehriye çorbasi
turşu

Ara
1 muz

Aksam
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi fasulye

2 litre su

Canım benim yediğim buğdaylı meyve salatası için soruyorsun sanırım bunu. Tam bilmiyorum ama şeker oranı düşük meyvelerle oluyor sanırım. Elma da ekşi elma olacak diyor zaten. Narında ekşiliğinden dolayı olsa gerek ama tam bilgi sahibide değilim açıkçası.Şeyda coşkun diyeti bu. Onun listelerinde ananas kivi falan çok kullanılıyor. Bence onlarda olabilir.
en azından değişik bir öğün olur bana yedikleriden sıkılmak istemiyorum evet elma nar kivi ananasta olabilir o zaman her gün bir çeşit bulmak zor yapsam bir öğün çıkar aradan hem tok tutuyor dedin galiba

en azından değişik bir öğün olur bana yedikleriden sıkılmak istemiyorum evet elma nar kivi ananasta olabilir o zaman her gün bir çeşit bulmak zor yapsam bir öğün çıkar aradan hem tok tutuyor dedin galiba
Tok tutan bir öğün tavsiye ederim. Evet katılıyorum sana insan aynı şeyi yemekten sıkılıyor. Bunu bugün üç öğün yedim birde elmayı sevmem bana gına geldi. :mad: Ama listeninde dışına çıkmak istemiyorum çünkü gerçekten zayıflatıyor. Birde en azından bir gün diyorsun yarın başka bi şey yiyeceğim nasılsa diyorsun, öylede bir iyi yanı var. :KK53:

Tok tutan bir öğün tavsiye ederim. Evet katılıyorum sana insan aynı şeyi yemekten sıkılıyor. Bunu bugün üç öğün yedim birde elmayı sevmem bana gına geldi. :mad: Ama listeninde dışına çıkmak istemiyorum çünkü gerçekten zayıflatıyor. Birde en azından bir gün diyorsun yarın başka bi şey yiyeceğim nasılsa diyorsun, öylede bir iyi yanı var. :KK53:
tatlım öğrendiklerini paylaş madem bizde yararlanalım şimdi ocağa bulğur kolacağim difrize atarım en azından çok sıkışınca hazır güzelmiş 1,5 kaşık koyuyorsun dimi

tatlım öğrendiklerini paylaş madem bizde yararlanalım şimdi ocağa bulğur kolacağim difrize atarım en azından çok sıkışınca hazır güzelmiş 1,5 kaşık koyuyorsun dimi

Evet canım 1,5 yemek kaşığı. Bunun aynısını buğday yerine esmer pirinçlede yapabilirsin. Dolapta bir kapta haşlanmış esmer pirincim var. :KK45:

Selam kizlar, menumu yaziyim hemen

09:00 - karbonatli su
09:30 - 2 tam tahil ekmegi, peynir, salatalik, roka.
12:00 - 2 kuru kayisi
14:00 - lahana dolmasi, ayran
17:00 - 3 adet form biskuvi
20:00 - kapuska, salata.

Hemen bugunku sucumu itiraf ediyim. Kardesimin dogumgunuydu mecbur 1 dilim ince pasta yedim.
Ama bunu bildigim icin ogle ve aksamki ekmekleri yemedim. :)

Ben olsam karataymış dukanmış hatta DİYET miş uğraşmam.

yenilecek şeyler belli: yumurta, et, süt, yogurt, salata ..vs
ASLA yenilmemesi gerekenler: Asitli içecekler, abur cubur hepsi, kızartma, ekmek, makarna, pilav, patates.. vs

Buna dikkat ederdim ki öyle yapıyorum:)

Valla olayi ozetlemissin. Cok hosuma gitti yorumun :) is bizim irademizde...

Sabah :
5 adet siyah zeytin
Kibrit kutusu kadar peynir
Haşlanmış yumurta 1 adet
2 dilim kepek ekmek
Öğle:
1 adet salatalik
Aksam:
2 dilim haşlanmış kırmızı et
Bir kase naneli yoğurt

Veeee gunu kapattımmmmmm

tatlım diyetisyen tavsiyesiydi vardır bir bildiği diye umut ediyorum zaten diyet paketin yarısı olunca pek kesmiyor ara öğün olarak vermişti

canım gün içinde ara öğün olarak olsun ama gece deyince şaşırdım:)

sabah: çikolata ve bir avuç fındık yemiştim:KK43: +
öğle :çerkez peynirli tost ayran+
akşam:4 yk mantar bir kase yoğurt 2 köfte 1 dilim ekmek+
gece :yarım paket diyet biskivi 21:30 da

1 avuç fındık bir şey olmaz ama çikolata olmamış bence:)

Sabah
Ara
1 dilim börek :KK43:
rulo kat gofret 6,7 tane :KK43:

ooooooo hem de 6-7 veroniko hepsini bitirseydin bari:)

Kızlar kayınvalidem de corba içtim bir de yogurtlu karnıbahar kızartması yedim.

Giderken mecbur tatlı götürdük tabaga 4 tane koymuş tek bir adet yedim. Eski ben olsa 4'ünü de yerdim:):KK70:

X