Evet aslinda haklisin
yok özel tarifler yok 50 liralik tatlandiricilar yok özgür gezen tavuklar
En iyisi protein ağirlikli az az yiyerek diyet yapmak
Aynen canım demek istediğim de bu
Çevremde dukan yapmış ve gerçekten kilo vermiş çok kişi var ama sonuç tekrar geri aldılar
Bu yüzden abartmadan dikkat ederek küçük porsiyonlar halinde yemek.
Ben kendimi tutmasam her gün hatta günde 2-3 defa tatlı yiyebilirim ama işte sonu yok bunun...
Bence çok olmuş canım ya
Bende 3 kez dukan denedim evet guzel kilo veriliyo ama uygulamak gercekten zor bi suru tarifini denedim hepsi çöp oldu sonra tavuk veyumurtadan gina geldi her seferinde bozdum en iyisi herseyden az yiyerek saglikli bi sekilde zayiflamakKizlar ben dukan yapamiyorumkaratay mi yapsam
malum günüm yaklasiyo bugun tatli krizinegirdim dukanin bi tarifini deneyeyim dedim yine aci oldu yenecek gibi degil. Daha once de bir kekini denemistim aci olmuştu yiyememistim.
Karatay daha kolay sanki
dukan daha önce yaptın mı bilmem ama ben yaptım tatlı işlerine hiç girmedim ama güzel kilo verdiriyor hem de çok hızlı ama bırakınca geri aldım 12 kg kadar vermiştim etten tiksinmiştim düz diyet yapsan daha kolay olmaz mıKizlar ben dukan yapamiyorumkaratay mi yapsam
malum günüm yaklasiyo bugun tatli krizinegirdim dukanin bi tarifini deneyeyim dedim yine aci oldu yenecek gibi degil. Daha once de bir kekini denemistim aci olmuştu yiyememistim.
Karatay daha kolay sanki
tatlım diyetisyen tavsiyesiydi vardır bir bildiği diye umut ediyorum zaten diyet paketin yarısı olunca pek kesmiyor ara öğün olarak vermiştigece gece bisküvi mi :S
3 aylık Bebeğin varsa bir diyet yapma canım Bence0
Canım 3 aylik bebeğim var. Emzirirken çok sıkı bir diyet yapmamak lazım. O yüzden bu kadar fazla. Ama revani konusunda ne desen haklısın.
Bence yazma canım ya canımız çekiyor 8 tane kestane masaaallshKahvaltı (sa 10.30):
3 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k kadar süzme peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 tatlı kaşığı bal
2 fincan ıhlamur
Ara (sa13:30):
Yarım dilim revani (olmasa iyiydi de)
Ara (sa 16:30):
2 tane tatlı biskuvi
1 bardak buzlu çay
Aksam (sa 18:30):
2 adet çiğ köfte
patates kızartması(az biraz)
2 su bardağı ayran
Ara (sa20:00)
1 fincan sütlü şekersiz Türk Kahvesi
Ara (sa21:00)
8 tane kestane
Insan yazınca farkedip. Ne çok Yemisimmm.
bence abartmamak kaydıyla yapsın yoksa doğum kiloları oturuyor gitmiyor ben yapmadığıma çok pişmanım3 aylık Bebeğin varsa bir diyet yapma canım Bence
Ben bu kiloyu 1 ayda Verdim bravo ama geri alabilirsin dikkat etbenim de akşam biraz kaçamak oldu malesef ama moralimi bozmuyorum devam kaldığım yerden.ben geçen salı 75.5 kiloydum bir hafta dikkat ettim yediklerime.her öğün 1dilim tb.ekmeği,6 kaşık sebze,abur cubur yok gibi basit kurallar koydum.ama kendime özel yemek yapmadım hiç.sevmiyorum evdekilerden kopuk yemek yemeyi.sadece bunları yaparak tam bir haftada 2.3 kilo verdim.hep öyle devam etmeyi düşünüyorum.hepimiz kaçamakta yapsak,çok da yesek azmimizle başaracağiz burada beraberce