8 haftalik yarisa var misiniz ?

Evet aslinda haklisin
yok özel tarifler yok 50 liralik tatlandiricilar yok özgür gezen tavuklar
En iyisi protein ağirlikli az az yiyerek diyet yapmak

Aynen canım demek istediğim de bu

Çevremde dukan yapmış ve gerçekten kilo vermiş çok kişi var ama sonuç tekrar geri aldılar

Bu yüzden abartmadan dikkat ederek küçük porsiyonlar halinde yemek.

Ben kendimi tutmasam her gün hatta günde 2-3 defa tatlı yiyebilirim ama işte sonu yok bunun...

Aynen öyle. Çok sağol canım

Merhaba bugun toplu Paylaşım yapıuorum sıra Karışık ama kısaca Sabah: 1 yumurta Omlet (pulbiberli) peynir (köy peyniri ) domates 7 tane zeytin 1 dilim ekmekbüyük bardak bitki Çayı (r y b f m t) ara : yatım Havuç. Öğlen : 4 5 Kaşık pirinç pilavı haşlanmış tavuk Ara : büyük kupa Bitli Çayı aksam : büyük bir kase salata ( yok yoktu ) 4 kasık sebze yemeği 4 kasık yoğurt ve günü bitirdim sabah öğün Hariç ekmek yemiyorum

Kızlar bizim burda Kömeç diye bir bitki var yemenizi tavsiye ederim bağırsakları çık iyi temizliyor biliyorsanız yemenizi tavsiye ederim

Bugün okul yüzünden acliktan geberdim ;(

07:00 misir gevregı süt

10:30 sandvic + sallama cay

17:15 tarhana corbasi 1dilim ekmek

yilbasi cekilisinde hediye olarak bitter cikolata aldim. Simdi 2 dilim yedim. Maalesef hic su icemedim. Yatana kadar 2 lt icerim artik. 70 squat yaparim ve acikirsam tarcinli süt icecem.

bugün güne çok güzel başlamıştım ama ne yazık ki misafir geldi ve diyet kalmadı. yarın capcanlı geliyorumm :)

Sabah:
Menemen
1kupa yesil cay
1litre su

Öglen:
2dilim pirasali börek
1kupa yesil cay

Ara:
Nescafe
Yarim su bardagi fistik

Aksam:
Salata
1kupa yesil cay
1litre su

Ve yatana kadar suuuuuuu :)

Bende 3 kez dukan denedim evet guzel kilo veriliyo ama uygulamak gercekten zor bi suru tarifini denedim hepsi çöp oldu sonra tavuk veyumurtadan gina geldi her seferinde bozdum en iyisi herseyden az yiyerek saglikli bi sekilde zayiflamak

benim de akşam biraz kaçamak oldu malesef ama moralimi bozmuyorum devam kaldığım yerden.ben geçen salı 75.5 kiloydum bir hafta dikkat ettim yediklerime.her öğün 1dilim tb.ekmeği,6 kaşık sebze,abur cubur yok gibi basit kurallar koydum.ama kendime özel yemek yapmadım hiç.sevmiyorum evdekilerden kopuk yemek yemeyi.sadece bunları yaparak tam bir haftada 2.3 kilo verdim.hep öyle devam etmeyi düşünüyorum.hepimiz kaçamakta yapsak,çok da yesek azmimizle başaracağiz burada beraberce

selamlar

sabah
tam tahıılı sandviç ekmeğinde marul kaşar yedim

öğlen 2 tane içli köfte bir küçük tatlı

ara meyve

akşam
şimdi tavuk haşlayacağım yoğurtla onu yiyacağim

spor salonuna başladım
20 dk yürüyüş
15 dk bisiklet bir kaç tane de egzersiz ilk ve spor geçmişim olmadığı için hafifti ama ben çok yoruldum

150 kalori fln anca yakmışımdır

dukan daha önce yaptın mı bilmem ama ben yaptım tatlı işlerine hiç girmedim ama güzel kilo verdiriyor hem de çok hızlı ama bırakınca geri aldım 12 kg kadar vermiştim etten tiksinmiştim düz diyet yapsan daha kolay olmaz mı

bu arada elmalı narlı tarif güzel görünüyor deneyebilirim başka meyvelerle de denesek olur mu ki

Kahvaltı (sa 10.30):
3 dilim kepek ekmek

1 haşlanmış yumurta
1 k.k kadar süzme peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 tatlı kaşığı bal
2 fincan ıhlamur

Ara (sa13:30):
Yarım dilim revani (olmasa iyiydi de)

Ara (sa 16:30):
2 tane tatlı biskuvi
1 bardak buzlu çay

Aksam (sa 18:30):
2 adet çiğ köfte
patates kızartması(az biraz)
2 su bardağı ayran

Ara (sa20:00)
1 fincan sütlü şekersiz Türk Kahvesi

Ara (sa21:00)
8 tane kestane

Insan yazınca farkedip. Ne çok Yemisimmm.

Bence yazma canım ya canımız çekiyor 8 tane kestane masaaallsh

Ben bu kiloyu 1 ayda Verdim bravo ama geri alabilirsin dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…