8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
8 ay az bir süre değil gibi geldi bana. Hiç şüphe duyulacak davranışları olmadı mı?
Ve yine de kendiniz bulamamışsınız. Arkadaşı söylemiş.
Ne konuşuyordunuz nasıl bir ilişkiniz vardı bilmiyorum yalanlar mı söyledi?
Hiç bu tarz konuşmadınız mı?
Hala tek seven insan diyorsunuz ya aklım almıyor
Kendinize gelin lütfen yalanlar söylemiş metresi diye tanıtmış herkese sizi.
Düştüğünüz duruma bakar mısınız?

Size yalan söylemiş, sizi koluna takıp gezerek herkesin içinde küçük düşürmüş,8 ay boyunca kendini gizlemiş bir yalancıya nasıl sevgi duyabiliyorsunuz?

Siz bu kadar değersiz misiniz? O ne diyordur biliyor musunuz. İşe bak ya 36 yaşındayım buldum gencecik kızı taktım koluma keyif yapıyorum. Evde de eş çocuk var. Temizliği,yemeği hazır. Mis gibi hayat ya. Neden bozsun ki bu düzeni?

Kendi hayatına dışarıdan bak. Ben olsam böyle aşağılık bir adamı sevmeyi bırak bana yapılanların hesabını sorardım. Öyle bir terk ederdim ki onu bir daha korkardı genç kızlara yaklaşmaya.

Diğer üyelerin de dediklerine katılıyorum. Etrafta sizinle yaşıt,kültürlü,yakışıklı,tertemiz bir sürü genç erkek var. Bu aşağılık adamların sizin gibi gençlerle takılmasına nasıl izin veriyorsunuz?

Hayatınıza bakın. Dil öğrenin,yurtdışına çıkın,çalışın,derslerinizi yüksek tutun. Kız kıza tatillere gidin. 19 yaşında cafe köşelerinde koca adamla oturmak bir genç kızı neden mutlu eder?
Kizkiza tatilin yeri ayrı gerçekten tadı damağımda kaldı ahh ahh :)

Üyeliği eski üyeliğiyle birleştirilmiş. Bu kızın troll olduğu önceki konudan da belliydi zaten. Arada metres konuları açıp linçlenip keyifli keyifli okuyup gidiyor. Neslihan diye direkt isim vermesinden de belliydi. Kim gelip anonim sitede isim verir? Hem de metres olan birinin ismini

Zaten dönemsel olarak bdvde mutlaka metres konuları açılır. Harman kalmıştık bu aralar :21:

Buarada 19 a 36 ? Çevrede o kadar yakışıklı çocuklar,eğitimi vs varken ,saniyede iş yeri olan kalpazanın Neyi çekici geldi bu adamın para harici ? İnsan azıcık gözünü paradan daha mühim şeylere dogrultunca bu adamın nerede ne eksiklikler yaptığını görebilirdi , karşımıza böyle abaza dumbelekler çıktı geçmişte kendini bekâr gibi göstermeye çalışan ancak biz çantada keklik değildik .

Para için kart heriflere takılıyorlar onlar da evli çocuklu çıkıyor işte😐

Belki de gerçekten bir neslihan abla vardır, ablanın yaşamış olduğu zengin hayat kızımıza da cazip gelmiştir, neslihan ablası da bulmuştur emele hemen bir tane. Benim bi tanıdığım abi kardeşte, teyze ve yeğeniyle takılıyordu işin ilginç tarafı teyze hariç diğerleri evli ve çocuklu

Aile boyu metres olmuşlar😶

5 yaşinda değil ya neden milyari bilmesin koskoca kiz.😂😂😂

Bu arada konu sahibi benzer durum başima gelmişti ama benimki nişanliydi ve aylarca sürmedi ben hemen ögrenmştim ve direkt ayrilmiştim. Ayni şekilde arkadaşlarinin olduğu ortama rahat rahat sokmuştu beni de cunku nişanlisi miymintinin tekiydi adam ne yapsa ayrilmayacak biriydi, dolayisiyla adamin korkusu da yoktu. Muhtemelen bu adamin karisi da boyle bir tip. Duymaktan da rahatsiz olmuyorlar kocalari, nişanlilari başkalariyla gezmiş etmiş.
Ama ben kendi adima çok utanmiştim. Kimbilir beni o herifin yaninda görenler neler dediler arkamdan, ne konumdaydim. Tabi bir de kandirilmişliğin öfkesini duymuştum.

Koluna takip sizi insan içine cikartmasi sevmek değil sizi rezil etmek, kucuk düşürmek bunu görememeniz çok kotu.
Maşallah sen de adama kıyıp bir şey diyememişsin ama tek suçsuz nişanlısına mıymıntı demişsin. Ayrılıp doğruyu yapmışsın orası ayrı ama suçluyu suçsuzu ayırt edemiyorsun, kıskançlığın yüzünden.

Bence siz bu konuyu yeni öğrenmediniz. Önceki konunuzda da metreslerin daha çok sevildigine falan deginmissiniz. Yasiniz daha kucuk karakteriniz henüz oturmamış ki normal olabilir. Hayatta temel değerler vardır su an yapmanız gereken şey belli. Seviyorum ölüyorumlari bırakın şimdi bi kenara. Ayrıca o pis adama sorun bakalım karına söylicem bu ilişkiyi derseniz ne yaparmış? Kimse 8 aydır tanıdığı küçücük kız icin karısını çocuklarını karşısına almaz kendinizi kandırmayın. Ayrıca bugün ona yapan yarın size yapar

Para tatlı geldi demiyorsun da. Zorlasan babanla aynı yaşta adam. Daha önce evlilik yaptı mı, evli mi vs insanın aklına illa ki gelir. Ki size söyleyenler olmuş. Keyfiniz yetmemiş araştırmamışsınız.

19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama 😂 malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki :KK43:

yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor 🥹
Sen zaten vaktiyle forumda da bunun yolunu yapmışsın. Sonradan evli oldugunu öğrendiğine asla inanmıyorum. Sen "zehirli sarmaşık " dedikleri modelden olabilir misin acaba ?

Tabii bırakır mısın mis gibi sponsor bulmuşsun. Böyle iğrenç herifler evdeki karılarına 50 TL para bırakınca olay çıkarır, dışarıda elin kızına donuna yemeğine suyuna kadar sponsor olur.
Aynısını düşündüm pisliğin umrundamı kadın yoruldum dese para vermeyi bırak bide azarlar akşama kadar ne yapıyon evde diye

Karısından zevkini almış çocukları olmuş kadının çocuklardan gezmeye süslenmeye zamanı bile yoktur çıtır kızları avlama peşine düşmüş pislik herif bizim kızda saf ayağında canına minnet istemem yan cebime koy 🙄

Eski konunda bahsettiğin Neslihan abla sensin. Daha kıymetli değilsin boşuna kendini kandırma. Sen ona parası için cinsellik hizmeti veriyorsun, o da seni yedirip içirip gönlünü hoş ediyor. Eskorta gitse daha çok para harcayacak, bi de hastalık falan riski var. Bu bi alışveriş yani çok da şey yapma.

Şimdi diyelim ki amacın adamın parasını yemek, o halde evli olmasına falan takılmazsın galiba. Burda ne denirse densin gider yapacağını yaparsın zaten.

Diğer türlü düşünelim. Adama aşık olduğunu vs.
Bi şekilde eşi duydu boşandılar ve adam senle evlendi.
Bi kere 2 çocuk olduğu sürece o kadınla bağını hiç koparmayacak. Çocukların okul bayramlarında, özel günlerinde vs sürekli anneleri de olacak. Diyelim ki kocanla tatile gideceksin ve çocukların sizde kalması gerekiyor. Nolacak? Baş başa tatil dahi yapamayacaksın.
Sonra en küçük bi kavganızda senin yüzüne vuracak.
Senin yüzünden yuvam yıkıldı diyecek.
Hangi açıdan bakarsan bak oluru yok
Kaldı ki daha 19 yaşındasın yani kendin daha tam olgunlaşmadan 2 çocuğa bakıcılık mı yapacaksın gerçekten?
Ha şu da var tabii şimdi diyelim senle evlendi, sen artık cepte olduğun için o romantik yemekler, çılgınlar gibi gezmeler vs son bulacak. Karısına yaptığını sana da yapacak buna adın gibi emin ol.

Ya bir de yeni jenerasyon çok yakışıklı, çok zeki ablacım Allah aşkına çıtır erkekle sevgili olmak varken 36 yaş ne?
10 sene sonra sen cinselliğin doruklarında iken adam 47 yaşında, 2 haftada bir kez kalkarsa şükredecek durumda olacak.
Ben kızmıyorum, yargılamıyorum seni anlamaya çalışıyorum. Lütfen o adamla birlikte olup kendi hakkına girme.

arkadaşın bu konusuna bakarsanız.. he heee gerçekten yeni öğrenmiş sevgilisiniz evli olduğunu dersiniz :)

Eski konunda bahsettiğin Neslihan abla sensin. Daha kıymetli değilsin boşuna kendini kandırma. Sen ona parası için cinsellik hizmeti veriyorsun, o da seni yedirip içirip gönlünü hoş ediyor. Eskorta gitse daha çok para harcayacak, bi de hastalık falan riski var. Bu bi alışveriş yani çok da şey yapma.
Adam birde 40 takla atıyormuş 😂
Sanayici abi atar tabi 40 takla bulmuş böyle kendi çıtır aklı cıtırları

Maşallah sen de adama kıyıp bir şey diyememişsin ama tek suçsuz nişanlısına mıymıntı demişsin. Ayrılıp doğruyu yapmışsın orası ayrı ama suçluyu suçsuzu ayırt edemiyorsun, kıskançlığın yüzünden.

Bu tarz konularda her zaman adami suçlarim bilen bilir.😂 Hatta bu yuzden tepki alirim.
Miyminti dememin nedeni kadini suçlu cikartmak değil, aldatilarak yaşamak istiyorsa kendi hayati bunun için suçlayamam.
Bu adamlarin herkesin içine başka kadinlari koluna takip cikartmasinin nedeni sevdiğinden değil kadinlar miyminti oldugundan adamlarin da terk edilme, karim ogrenirse gibi korkusu yok diyorum neyi kiskanacagim tam olarak, keşke benimle nişanli olsaydi da 61626 kere aldatilsaydim diye mi kiskanacaktim?

Buraya daha önce de konu açmışsın başından beri biliyorsun evli olduğunu,neyin sorgulamasını yapıyorsun? Kendi yerini belirleyip metres demişsin kendi kendine,karısından nasıl boşatırım onun derdine düşmüşsün şu an ama adam ayrılacak olsa iki çocuk yapmazdı.

X