8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Bak aklima super bir fikir geldi, sen şimdi ayrilma demeyin dedin ya, bi de vicdan azabi filan cekiyorsun, adam para da bayiliyo surekli. Sen o paralari yavastan kendine iste, biriktir, bu esnada da gecerli bir sebebin olacağı icin ayrilmamis olursun. Sonra kadina gider sey dersin cocuklariniz icin birikim yaptim, bu sevgilimkocan sizin rizki benle corizliyodu, icim rahat etmedi, gel kiz beraber yiyek dersin. Adama da soylemeyin ki akış devam etsin. Bi de görüşmeniz tabii.
Sonuçta hem sevgi hem maddiyat vs hepsi birlikte mis 🥳
Uni bitince de askiniz belli oranda tukenmis olur zaten. Belki de coktan yollar ayrilir cunku neticede sen de biraz yaslanmis olacaksin. Minnos cociklariniz ile birlikte sehir değişikliği yaparsınız. O zaman ayri bir konu açarsın.

Yalnız sanayide iyi muhabbetin dönüyordur. Ordaki abiler senin sandığın gibi değiller. Yaşlısı var, genci, evlisi, bekarı... 'Ah ne müthiş bir aşk' diyecek tipler değiller haberin olsun Neslihancım.
Adam da senle sevişiyor üstüne biraz hediye gezdirme vs. yapıyor. İşi ucuza kapatıyor. Sonuçta ticaretten anlıyor sanayici abimiz. Sen de 2 çanta bir yemeğe zamanını, bedenini satmış oluyorsun. Evet 'satmak' ağır bir kelime. Ama gençliğin gittiğinde, yalnız kaldığında, aynadan yüzüne baktığında anlayacaksın. Karısından, çocuğundan kıstığı her kuruş ikinizin de burnundan gelecek.

Ben İstanbul'dayım.
Eşim karşı yakada çalışıyor, biriyle gezip tozuyorsa haberim olmaz kolay kolay. İş saatleri öyle çok oynayacağı tarzda değil dediğin gibi sanayi işi gibi ucunu açık tutacağı bir iş varsa, kadin anlamayabilir.
Ben hep diyorum şüpheci bir insan olmadığım için aldatılsam hemen haberim olmaz, eşimin iş dışında uğraşların oluyor çünkü. Öyle bir durumda kocasının aldattığını bilip susuyor mıymıytı kadın diye birde laf yiyeceğim demek ki.
Heh yani, ben de öyleyim. Telefonuna bakmam, peşinde gezmem, dışarı çıkıyorum dese iyi eğlenceler der geçerim. Eve gelme saati belli ama ben işteyim dediği saatte ne yaptığını nereden bilebilirim ki? Ya da stüdyoya gidiyorum grupla dese peşine takılmayacağıma göre aldatılırsam ruhum duymaz sanırım uzunca bir süre.

Şöyle ufak yaşlarda koskoca adamların sizinle aşk meşk için dolaşmadıgını ne zaman anlayacaksınız ya. Merak etme senden ayrılır senin yaşında başka birini daha bulur amacı belli işte. Eşine ve çocuklarına yazık.
Sen de aklını başına topla da işine gücüne bak okulunu oku eşek kadar evli barkli adamlar daha çok kandırır yoksa seni.

Bahaneler de biyere kadar konu sahibinin anlattigi derecede birlikte vakit geciriyorlarsa kadinin asla suphelenmemesi imkansiz geliyor bana. Ha ama konu sahibi de adamin evli olgunu ogrenmek istememiş mesela, arkadaşlari dahi tanimadan etmeden bu adam evli diye uyardilarsa bu kadar bariz bir şeyler gorunuyorsa 8 ay insan uyumaz. Ama işte görmek istemeyince, görmüyor insan. Benzer işler diye dusunuyorum.
Asla beddua niyetiyle söylemiyorum, haketmeyen hiç Bi kadının başına gelmesin, ama Bi gün aldatılırsan gayet anlamadan aldatılmanın mümkün olduğunu göreceksin. Evet aldatılıp öğrenince ve adam evine dönünce affeden kadınlar var, ama hiç Bi kadın aldatıldığını bile bile evliliğe devam etmez. Bu çok çok istisnai Bi durumdur.

Ayrılmaktan baska şansın yok ilk olayin sokuyla bile ayril demek kolay demissin, sen ayrılmaz kuma olmayi kabul edersin

Bikaç sene önce ben arkadaşımın kocasını gördüm mesela, ama gidip söylemedim. Çünkü o topa bir kez girdim olan bana oldu, bir daha girmem. Bana ne der geçerim.

Kimsenin aldatılmayacağının garantisi yok. Allah korusun başımıza gelirse belki ruhumuz duymayacak aylarca. O zaman bize de mi diyecekler biliyor karısı 🙄
Öyle diyecekler demek ki baksana. Çip takalım, casus program falan yükleyelim. Yoksa biliyor izin veriyor durumuna düşeceğiz. 😂😂

Ben İstanbul'dayım.
Eşim karşı yakada çalışıyor, biriyle gezip tozuyorsa haberim olmaz kolay kolay. İş saatleri öyle çok oynayacağı tarzda değil dediğin gibi sanayi işi gibi ucunu açık tutacağı bir iş varsa, kadin anlamayabilir.
Ben hep diyorum şüpheci bir insan olmadığım için aldatılsam hemen haberim olmaz, eşimin iş dışında uğraşların oluyor çünkü. Öyle bir durumda kocasının aldattığını bilip susuyor mıymıytı kadın diye birde laf yiyeceğim demek ki.
Ben de öyle kendi işi ne mesai saati kavramı var ne geliri gideri belli. Aldatılsam ayakta uyurum. Hele 2.telefon kullanırsa sittin sene anlamam. Yapan zaten yolunu buluyor kandırmanın. Allah aşkına akıl var mantık var hangi kadın metresinin yanından geleni yatağına alır.

Bahaneler de biyere kadar konu sahibinin anlattigi derecede birlikte vakit geciriyorlarsa kadinin asla suphelenmemesi imkansiz geliyor bana. Ha ama konu sahibi de adamin evli olgunu ogrenmek istememiş mesela, arkadaşlari dahi tanimadan etmeden bu adam evli diye uyardilarsa bu kadar bariz bir şeyler gorunuyorsa 8 ay insan uyumaz. Ama işte görmek istemeyince, görmüyor insan. Benzer işler diye dusunuyorum.
Ya aynen zaten konu sahiplerinin anlatıldığı gibi olsa her kadın uyanır ama ben işte böyle konuları açanların %90ının ultra abarttığını düşünüyorum. Öyle bahsediyorlar ki ben nikahlı kocamla onlardan daha az vakit geçiriyorum gibi🤣🤣

Asla beddua niyetiyle söylemiyorum, haketmeyen hiç Bi kadının başına gelmesin, ama Bi gün aldatılırsan gayet anlamadan aldatılmanın mümkün olduğunu göreceksin. Evet aldatılıp öğrenince ve adam evine dönünce affeden kadınlar var, ama hiç Bi kadın aldatıldığını bile bile evliliğe devam etmez. Bu çok çok istisnai Bi durumdur.

Evliyken değil ama eski ama sevgililerim tarafindan aldatildim bir kaç kez ve araştirmadigim halde kulagima illa ki çalindi, soyleyenler de yakin arkadaslarim değildi. Hep haberim oluyordu.😂

Ha boyle evde varligi yoklugu, gecesi gunduzu belli olmayan adamla zaten evlilik yurutemem ben o ayri.

Aldatılan lohusa kadına üzüldüm gerçekten. Bir öğrenirse ondan aldığın ah yeter zaten sana ve “sevgiline”.

Karisina, tek başina evlilik yaşiyor hem de aldatiliyor.
Bu derece eve gelmeyen adamlarla olmaz, zor her turlu.
Ülkenin yarısından fazlası böyle işlerde çalışıyor cirillacığım. İş adamı olanın seyahatleri oluyor, işçi olanın ya mesaisi oluyor ya vardiyalı çalışıyor, doktorun hemşirenin nöbeti oluyor. Herkes saat altıda kocasıyla aynı anda eve girmiyor.

Pilot bir arkadaşım var mesela, eşi doktor. Bazen haftalarca denk gelemiyoruz diyorlar. Olmaz demek için o hayatı tecrübe etmiş olmak lazım. Aldatılmaktan bahsetmiyorum.

Benim arkadasım hemsire esi hekim, 3 yıldır falan evlilerdi heralde. Neyse bilenler bilir icap nöbeti diye bir nöbet vardır, icapcıysanız ihtiyac durumunda hastaneye gitmeniz gerekir. İşte bazı yerlerde sayıdan kaynaklı fazla çıkmaması gerektiği halde fazla icap tutulması gerekir vsvs. Arkadasımın esi belli aralıklarla geceleri arıyorlar gidiyorum diyo e işe gidiyor yani arkadaşım da hemşire biliyor işi ama aynı yerde calısmıyorlar, işte arkadaşım aldatıldığını öğrendi( kadın fotoğraflarını attı arkadasıma) icaplara diye micaplara gidilmiş🤪🤪 apar topar boşandı, adam bosanırken bile agladı yersen kerkenez herif neyse yani yapan yapıyor kılıfa uyduruyor işin içinde olsan bile çakmayabiliyorsun🥹 🫶

Ülkenin yarısından fazlası böyle işlerde çalışıyor cirillacığım. İş adamı olanın seyahatleri oluyor, işçi olanın ya mesaisi oluyor ya vardiyalı çalışıyor, doktorun hemşirenin nöbeti oluyor. Herkes saat altıda kocasıyla aynı anda eve girmiyor.

Pilot bir arkadaşım var mesela, eşi doktor. Bazen haftalarca denk gelemiyoruz diyorlar. Olmaz demek için o hayatı tecrübe etmiş olmak lazım. Aldatılmaktan bahsetmiyorum.

Benim için olmaz dedim olduran oldurabilir elbette.
Belli bir yerde calisirken toplanti, nobet, mesai gibi durumlarla ayın yarisindan fazlasini disarda gecirmek ayni şey değil ki toplanti var, nobet var diye devamli yalanlar sıkarsa bunu ortaya cikartmak zor değil. Ama böyle kendi dukkani oldugundan ne saati ne duzeni belli degilse o zor işte. 🙄

Evliyken değil ama eski ama sevgililerim tarafindan aldatildim bir kaç kez ve araştirmadigim halde kulagima illa ki çalindi, soyleyenler de yakin arkadaslarim değildi. Hep haberim oluyordu.😂

Ha boyle evde varligi yoklugu, gecesi gunduzu belli olmayan adamla zaten evlilik yurutemem ben o ayri.
Sevgiliyken söylemek daha kolaydır belki. Aç bu tür konulara ve yorumlarına bak. Kimse o riske girmek istemiyor en yakın arkadaşı bile olsa. Belki bu da Bi çeşit vicdan rahatlatmadır. Kadının zaten anlamış olması lazım, anladıysa artık bu onun problemi banane demek.

X