8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Merhaba kızlar Instagram'dan görüyorum Dilan Polat'ın sayfasındaki popo lift uygulamasını ve tek seansta bile görseldeki etkiler harika . Aranızda bu uygulamayı yaptıran varsa veya bilgi sahibi olan varsa fikirlerini burdada paylaşabilir mi çünkü ciddi anlamda yaptırmayı düşünüyorum . G5 masajı yaptıranlarda fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim ☺️
Bnce bütün eksik gedik neyin varsa tamamlayıp ayrılırsın nasılsa akıyor Çeşme 😏
Ama karısına gelince pislik yok der sana yedirmek için 😡
Sizin gibi insanlar olmaz olsun hiç mi utanmanız yok denginiz varken bu ne ya

19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
Haddime değil ama sevgi bu durumda en son konuşulacak durum genceciksin eminim çok da guzelsindir ama yerinde olsam bu adamın bana ulaşmasına kadar engellerim karısına coluguna çocuğuna yazik adam haysiyetsiz in önde gideni hem hamile kadını aldatmış hem seni hem çocuklarını tavsiyem yine diyorum vazgeçmen yönünde karısına çocuklarına bunu yapan adam aynı şeyi sana da yapar kendini ve ailenin düşün uzak dur hayır gelmez

Evli olduğunu bildiğin halde hâlâ devam ettiriyorsun ya,insaAllah sende o pislik şerefsiz sevgilin de daha beterlerini yaşarsınız..Sanıyormusun ki mutlu olacaksınız? Seni de başkası ile aldatacak..
Sende daha zengin birini bulunca onu aldatacan. İkinizde birbirinizden b.klusunuz..

Yaaaaa aaaaaa ne olcak kız. Herkesin başına gelebilir. Mesela benim kocam da evli, bir nikahta ben bastım nolcak yani evli diye vazmıgecseydim🥹 bakma sen burda kızan kadınlara onların da kocaları evlidir 💔 mutluluklar diliyorum metreskoşum

Bu tarz konularda her zaman adami suçlarim bilen bilir.😂 Hatta bu yuzden tepki alirim.
Miyminti dememin nedeni kadini suçlu cikartmak değil, aldatilarak yaşamak istiyorsa kendi hayati bunun için suçlayamam.
Bu adamlarin herkesin içine başka kadinlari koluna takip cikartmasinin nedeni sevdiğinden değil kadinlar miyminti oldugundan adamlarin da terk edilme, karim ogrenirse gibi korkusu yok diyorum neyi kiskanacagim tam olarak, keşke benimle nişanli olsaydi da 61626 kere aldatilsaydim diye mi kiskanacaktim?
Senin sevgilinin nişanlısını bilemem, belki gerçekten haberi olmadı, belki oldu. Ama konudaki eşi de sen bilmiyorsun. Kesin böyle Bi kadındır diyemezsin. Kadının büyük ihtimal dünyadan haberi yok. Herkes kocasının peşine dedektif takmıyor. Bu onu mıymıntı yapmaz. Kadın mağdur. Senin eleştiri hedefinde aldatan değil de aldatılan olursa kıskandığını düşünürüm tabi.

Senin sevgilinin nişanlısını bilemem, belki gerçekten haberi olmadı, belki oldu. Ama konudaki eşi de sen bilmiyorsun. Kesin böyle Bi kadındır diyemezsin. Kadının büyük ihtimal dünyadan haberi yok. Herkes kocasının peşine dedektif takmıyor. Bu onu mıymıntı yapmaz. Kadın mağdur. Senin eleştiri hedefinde aldatan değil de aldatılan olursa kıskandığını düşünürüm tabi.

Koca şehirde butun mekanlarda el ele kol kola dolaşiyor, her gun her gun cafelerde bu adam muhtemelen eve de devamli geç geliyor ve gece vakti bile kiz cagirinca evden cikip gidiyormuş. Kadin asla suphelenmiyor.
Arkadaşlari hariç eş dost hiç taniyan cikmiyor koca sehirde ve kadinin dunyadan haberi yok oyle mi?
Öyle inanmak istiyorsaniz öyle inanin siz.

Kimse aldatan adamlarinizi kiskanmiyor.

Çok tehlikeli ve sonuçları öngörülemez bir tavsiye veriyorsunuz.

19 yaşındakı kızı elinden tutup sokak sokak gezdiren , meyhanelerde fahiş hesaplar ödeyen , kıza pahalı hediyeler alan , sanayideki dükkanına rahatça götüren adamın karısı durumdan haberdar da olabilir.

Ancak kızın gidip kadına kocasıyla ilişkisi olduğunu söylemesi halinde; adamın karısı konuyu biliyor ve görmezden geliyorsa ayrı , bilmiyorsa ayrı sonuçları olur.

Şayet konu gerçekse , olayın sıcaklığıyla tavsiyenizi uygulamaya kalkmaz umarım.
Adamın tehlikeli biri olup olmadığını bilmiyorum. Ama kadının kocasının onu aldattığını öğrenmeye hakkı yok mu? Adam hem karısını 8 ay hem de hamileyken aldatacak hem de karısının yüzüne bakmaya devam mı edecek?
Affedilebilecek bir şey değil ki bu? Kız zaten adamın tehlikeli bağlantıları vs olup olmadığını biliyordur diye düşünüyorum. Normal insanlar için bu nasıl bir tehlike oluşturur.

Koca şehirde butun mekanlarda el ele kol kola dolaşiyor, her gun her gun cafelerde bu adam muhtemelen eve de devamli geç geliyor ve gece vakti bile kiz cagirinca evden cikip gidiyormuş. Kadin asla suphelenmiyor.
Arkadaşlari hariç eş dost hiç taniyan cikmiyor koca sehirde ve kadinin dunyadan haberi yok oyle mi?

Bakma aslında böyle konuları açanların çoğu kaba etinden sallıyor, izmir derya deniz küçük Anadolu ilçesi değil ki, hani şey gibi düşün İstanbul’da genclik kadıköy de takılıyor ama evi pendikte, nerden denk gelecekler. Biraz hani bana çok aşık bastırması yapılıyor , biz içimizden böyle bir aşk görülmemiş dünyada şarkısını söyleyelim karısına sallayalım istiyorlar, yoksa adamın gece yarısı evden çıkarken aşkım müşterim aradı arabası arızalanmış yolda kalmış düzenli müşterim🥹 hemen geliyorum bitanem diye gönlünü hoş tuta tuta gittiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam 😅

Koca şehir olduğu için gezebiliyor zaten küçük şehir olsa gezemezdi. İzmir bir metropol, her semtinin her mekanında gezemezler. Üniversite çevresinde takılıyorlardır yüksek ihtimal. Adamın evi de üniversiteyle alakasız bir ilçedeyse kadın iki çocukla ki biri kırkında daha, nasıl görecek bunları? Eş dost da görmez başka ilçe çünkü, görse de o topa girmez. Arkadaşlar zaten mevzudan haberdar.

Sanayi işi pistir. Çoğu dükkan 24 saat çalışır. İş yerinde bir aksilik oldu der çıkar. Ya da zaten kızdan önce de çıkan bir adamdır karısı şüphelenmez.

Adamın tehlikeli biri olup olmadığını bilmiyorum. Ama kadının kocasının onu aldattığını öğrenmeye hakkı yok mu? Adam hem karısını 8 ay hem de hamileyken aldatacak hem de karısının yüzüne bakmaya devam mı edecek?
Affedilebilecek bir şey değil ki bu? Kız zaten adamın tehlikeli bağlantıları vs olup olmadığını biliyordur diye düşünüyorum. Normal insanlar için bu nasıl bir tehlike oluşturur.

Neler olabileceğini örnekleyip kötüyü çağırmak istemiyorum. İnternette basit bir arama ile daha önce olmuş olaylara dair haberleri görebilirsiniz.

Konu da umarım gerçek değildir.

Sence gören eden hemen kadına mı yetiştiriyor? Burda en yakın arkadaşım annem kardeşim aldatılıyor ama söyleyemedim ya da söylesem mi diye Bi dünya konu açılıyor. Çoğu yorum söyleme karışma boşver oluyor. Herkes çekiniyor ortada çoluk çocuk yuva olunca. Kimse sebep olmak istemiyor. Hele ki adamın eşi dostu hiç söylemiyor. Bi de sırtını sıvazlıyor, destek oluyor yalanlarına. Kadın evde çolukla çocukla uğraşıyor, adam da dışarıda at koşturuyor. Siz de kesin haberi var ama bile bile evliliğe devam ediyor sanıyorsunuz. Adam sanayiciymiş iş var diyordur bi arkadaşın arabası bozuldu diyordur çıkıyordur. sanki adam çıkarken sen çayı koy ben Bi sevgilimle sevişip gelecem diyor. Ortada aldatan Bi şerefsiz var, para için metreslik yapan Bi o... var biz oturmuş adamın karısının anlayıp anlamadığını tartışıyoruz. Sanki bütün suçlar temize çıktı da Bi bu kaldı.

Bakma aslında böyle konuları açanların çoğu kaba etinden sallıyor, izmir derya deniz küçük Anadolu ilçesi değil ki, hani şey gibi düşün İstanbul’da genclik kadıköy de takılıyor ama evi pendikte, nerden denk gelecekler. Biraz hani bana çok aşık bastırması yapılıyor , biz içimizden böyle bir aşk görülmemiş dünyada şarkısını söyleyelim karısına sallayalım istiyorlar, yoksa adamın gece yarısı evden çıkarken aşkım müşterim aradı arabası arızalanmış yolda kalmış düzenli müşterim🥹 hemen geliyorum bitanem diye gönlünü hoş tuta tuta gittiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam 😅

Bahaneler de biyere kadar konu sahibinin anlattigi derecede birlikte vakit geciriyorlarsa kadinin asla suphelenmemesi imkansiz geliyor bana. Ha ama konu sahibi de adamin evli olgunu ogrenmek istememiş mesela, arkadaşlari dahi tanimadan etmeden bu adam evli diye uyardilarsa bu kadar bariz bir şeyler gorunuyorsa 8 ay insan uyumaz. Ama işte görmek istemeyince, görmüyor insan. Benzer işler diye dusunuyorum.

ben konu sahibinin de çok masumane sevdiğine inanmıyorum geçsin o işleri bi kere. Adam pahalı hediyeler almasa, yediğinin içtiğinin parasını ödemese kaç dakika yanında kalır acaba? Adam bugün musluğu kapatsın parasını yiyeceği başka bir enayi bulur. Önce ki konusu da ortada zaten, adamın evli olması zerre rahatsız etmiyor konu sahibini.

Koca şehir olduğu için gezebiliyor zaten küçük şehir olsa gezemezdi. İzmir bir metropol, her semtinin her mekanında gezemezler. Üniversite çevresinde takılıyorlardır yüksek ihtimal. Adamın evi de üniversiteyle alakasız bir ilçedeyse kadın iki çocukla ki biri kırkında daha, nasıl görecek bunları? Eş dost da görmez başka ilçe çünkü, görse de o topa girmez. Arkadaşlar zaten mevzudan haberdar.
Sanayi işi pistir. Çoğu dükkan 24 saat çalışır. İş yerinde bir aksilik oldu der çıkar. Ya da zaten kızdan önce de çıkan bir adamdır karısı şüphelenmez.

Zaten böyle adamlarda alişkanlik oluyor aldatmak ilk son olmuyor, konu sahibinden önce de yapiyordur zaten. Ama nebileyim gezmedigimiz yer kalmadi, her an her zaman geceleri dahil birlikte olmak. Bu kadin hiç mi isyan etmiyor devamli tek başina evde coluk cocuk. Geceler boyu telefonla da mi gorusulmuyor nebileyim nasıl bir şeymiş.

Sence gören eden hemen kadına mı yetiştiriyor? Burda en yakın arkadaşım annem kardeşim aldatılıyor ama söyleyemedim ya da söylesem mi diye Bi dünya konu açılıyor. Çoğu yorum söyleme karışma boşver oluyor. Herkes çekiniyor ortada çoluk çocuk yuva olunca. Kimse sebep olmak istemiyor. Hele ki adamın eşi dostu hiç söylemiyor. Bi de sırtını sıvazlıyor, destek oluyor yalanlarına. Kadın evde çolukla çocukla uğraşıyor, adam da dışarıda at koşturuyor. Siz de kesin haberi var ama bile bile evliliğe devam ediyor sanıyorsunuz. Adam sanayiciymiş iş var diyordur bi arkadaşın arabası bozuldu diyordur çıkıyordur. sanki adam çıkarken sen çayı koy ben Bi sevgilimle sevişip gelecem diyor. Ortada aldatan Bi şerefsiz var, para için metreslik yapan Bi o... var biz oturmuş adamın karısının anlayıp anlamadığını tartışıyoruz. Sanki bütün suçlar temize çıktı da Bi bu kaldı.
Bikaç sene önce ben arkadaşımın kocasını gördüm mesela, ama gidip söylemedim. Çünkü o topa bir kez girdim olan bana oldu, bir daha girmem. Bana ne der geçerim.

Kimsenin aldatılmayacağının garantisi yok. Allah korusun başımıza gelirse belki ruhumuz duymayacak aylarca. O zaman bize de mi diyecekler biliyor karısı 🙄

Ben İstanbul'dayım.
Eşim karşı yakada çalışıyor, biriyle gezip tozuyorsa haberim olmaz kolay kolay. İş saatleri öyle çok oynayacağı tarzda değil dediğin gibi sanayi işi gibi ucunu açık tutacağı bir iş varsa, kadin anlamayabilir.
Ben hep diyorum şüpheci bir insan olmadığım için aldatılsam hemen haberim olmaz, eşimin iş dışında uğraşların oluyor çünkü. Öyle bir durumda kocasının aldattığını bilip susuyor mıymıytı kadın diye birde laf yiyeceğim demek ki.

Zaten böyle adamlarda alişkanlik oluyor aldatmak ilk son olmuyor, konu sahibinden önce de yapiyordur zaten. Ama nebileyim gezmedigimiz yer kalmadi, her an her zaman geceleri dahil birlikte olmak. Bu kadin hiç mi isyan etmiyor devamli tek başina evde coluk cocuk. Geceler boyu telefonla da mi gorusulmuyor nebileyim nasıl bir şeymiş.
Benim abimin sanayide fabrikası var. Ayın bir haftası evdeyse üç haftası şehir dışında. Abim bir halt yese yengemin ruhu duymaz çünkü 20 yıldır düzenleri bu. Her iş sabah 8 akşam 5 değil ki.

X