8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Canımcım çocuk bu daha çocuk. Başına ne geleceğini kestiremez, adamın ne mal olduğunu anlayamaz. Hani biraz daha yaşını başını almış, olgun, arkası sağlam bir ablamız olsa tamam hak vereyim de bir çocuğa bu tavsiyenin verilmesini anlamıyorum. Ergenlikte daha bu, tehlike alarmı çalışmıyor, beyninde o yapılar henüz tam gelişmedi.
Ya cinayete ya da şiddete hiç Bi zaman haketmiş diye düşünmem ama biraz da kendileri düşünsünler. Biz de 19 yaşlarında olduk. 36 yaşında adam benim babam abim gibiydi. Korkardım Bi kere böyle Bi ilişki kurmaktan. Allah da akıl vermiş kullansınlar azıcık. Benim gittiğim yol yol değil kendimi tehlikeye atıyorum diye. Burada ben mi değerliyim eşi mi, bana şu hediyeleri alıyor, şu paraları harcıyor diye gerinmeyi biliyorsa, bile bile evli adamla ilişkisine devam ediyorsa artık ben o kişiyi düşünmem. Yaşı küçük saf diye de düşünmem çünkü bu karakter meselesi eminim 30 yaşına geldiğinde yine aynı tür ilişkiler kuracak. Çünkü ben 15 imde hangi kafa yapısındaysam hala aynıyım. Ama eşe mesaj atılmasını ben de doğru bulmuyorum. Kadının bu şekilde öğrenmesi çok büyük bi travma olur. Ona kıyamam işte. 😂😂😂

19 yaşındaki kızların çoğunun hele ki bu konudaki gibi tiplerin totosundaki dondan haberi yok bebeğim. Yer içer gezer bunlar, ülke gündeminden bihaberler.

Kızdığım kızın bişeyler yapması değil aslında. Koca koca kadınların adam hakkında hiç bir fikirleri olmadan bu tip tavsiyeler vermesi. O adamın belinde silahla dolaşan bir hanzo olup olmadığını bilmiyoruz. Kızı bu şekilde etkileyecek tavsiyeler verilmesine karşı çıkıyorum. Kız zaten kendi hayatının içine etmiş, şimdi toparlamaya çalışsa yıllarını alacak.
Doğru herif hakkında hiçbir fikrimiz yok, zaten verilen de fikir sayılmaz, yap da gör ne oluyor cinsinden şeyler , zaten başına gelecek en iyi ihtimallerden haberdar edilmiş. Ama 19 yaşında kızları ailesi okumaya göndermiş başka şehre, bu kız tek başına okuyor ayol. Neden dağda ayılar büyütmüş gibi düşünüyoruz ki?

Doğru herif hakkında hiçbir fikrimiz yok, zaten verilen de fikir sayılmaz, yap da gör ne oluyor cinsinden şeyler , zaten başına gelecek en iyi ihtimallerden haberdar edilmiş. Ama 19 yaşında kızları ailesi okumaya göndermiş başka şehre, bu kız tek başına okuyor ayol. Neden dağda ayılar büyütmüş gibi düşünüyoruz ki?
Bizi suya götürür susuz getirirler. 😂😂😂

Dağda ayılar büyütse inan daha bilinçli olurlardı 😂

Parayi bulunca ne yapacagini sasirip kendine heyecan aramis. Bazi orta yaslilarin boyle universiteli hevesleri vardir.
2 katin yasinda adamda sen ne buldun? Senin kendi yasina gorr biriyle tatli tatli flört etmen gerekirdi. Hosuna gitmis sana aldigi ettigi seyler demek ki
esinin coluk cocugunun rizkini medresine car cur atmis yazikkk

hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
Sadece sevilmediğini bil seni seven adam başkasını hamile bırakmaz. Ama karısına çok üzüldüm. Sizin gibi insanlarla hayatı birleştiği için

Yine kız suçlamış da daha yeni reşit olmuş, bazı ülkelerde 21 yaşına kadar bile çocuk sayılıyor. Açıkçası burada kadınlar aldatılınca ayrılmamak ve kocasını aklamak için bin tane bahane öne sürerken; bu tür kandırılan genç kızlara, kadınlara neden vurun kahpeye kafasıyla yaklaşıyor?

Bu kız da aldatılmış, adam ikisini de aldatmış sadece karısını aldatmamış. Şimdi karısı öğrense gidip o da bu kızın hayatını zehir edecek, kocası masum bir goncagül olarak kalmaya devam edecek.

Yine kız suçlamış da sha yeni reşit olmuş, bazı ülkelerde 21 yaşına kadar bile çocuk sayılıyor. Açıkçası burada kadınlar aldatılınca ayrılmamak ve kocasını aklamak için bin tane bahane öne sürerken; bu tür kandırılan genç kızlara, kadınlara neden vurun kahpeye kafasıyla yaklaşıyor?

Bu kız da aldatılmış, adam ikisini de aldatmış sadece karısını aldatmamış. Şimdi karısı öğrense gidip o da bu kızın hayatını zehir edecek, kocası masum bir goncagül olarak kalmaya devam edecek.
Bu aldatılmamış ki. Daha önce açılan konusu var metresler mi daha kıymetli eşler mi diye nabız yoklamış. Gayet metres olduğunun bilincinde.

bi düşün nerdeyse çocuğu yaşındasın
kendine layık gördüğün bu mu
sende ilerde evlenince başına bu gelse tepkin ne olurdu
uzak dur bitir tüm bağını kopart Allahtan da af dile
Niye bu kız af dilesin, aldatan o mu? Haberi de yokmuş zaten, bu kız da kandırılmış.

Anlıyorum şu an durumlar kötü, okumak zor, ama neden bunu yapıyorsunuz ya hu? Gidin onurunuzla bimde çalışın daha iyi. Öğrenciyken cafe cafe gezip 36 yaşında adamla sevgili olurken neyi amaçlıyorsanız onu yaşıyorsunuz. Ben 19 yaşında öğrenciyken babam 36 yaşındaydı.

Babası reşit olmadan evlendirilmiş , istismar edilmiş ne çok üye varmış. Dünkü üye de siz miydiniz , hatırlayamadım.

26 yaşındayım, sıfırlar atıldığında küçüktüm, pek hatırlamıyorum bile. O zamanları hatırlaması hiç mümkün olmayan biri nasıl 2022 yılında bin yerine milyar der aklım almadı sidhofnfkf

Evlerinde aile fertleri para ile ilgili konuları anlatırken hala "milyar ,milyon" diyerek anlatıyor olabilir.

Eşine hayat arkadaşına, hatta iki yavrusuna değer vermeyen adam seni hayatının merkezi mi yapacak sanıyorsun? Belli ki iğrenç ötesi biri. Kim bilir eşine neler çektirmiştir. Hem aradaki 17 yaş farktan bahsetmiyorum bile. Daha 19 yaşındasın ilgi alâka hediyeler çelmiş aklını. Yoksa aşk falan hikâye ne aşkı ya 36 yaşında evli barklı iğrenç bir adamla yaşadığın şeye aşk mı diyorsun? İlerde çok pişman olursun. Kesinlikle bitirip uzaklaş. Anne babana da ayrıca üzüldüm 🙄 lütfen okuyun, size zarar vercek saçma sapan ilişkilerin odağı olmayın. Eminim ki pırıl pırıl bir genç kızsın. Kendine bunu yapma.

Neyse üyeliğini de iptal ettirmiş boşuna destan yazmış oldum 😂😂

X