- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Ya cinayete ya da şiddete hiç Bi zaman haketmiş diye düşünmem ama biraz da kendileri düşünsünler. Biz de 19 yaşlarında olduk. 36 yaşında adam benim babam abim gibiydi. Korkardım Bi kere böyle Bi ilişki kurmaktan. Allah da akıl vermiş kullansınlar azıcık. Benim gittiğim yol yol değil kendimi tehlikeye atıyorum diye. Burada ben mi değerliyim eşi mi, bana şu hediyeleri alıyor, şu paraları harcıyor diye gerinmeyi biliyorsa, bile bile evli adamla ilişkisine devam ediyorsa artık ben o kişiyi düşünmem. Yaşı küçük saf diye de düşünmem çünkü bu karakter meselesi eminim 30 yaşına geldiğinde yine aynı tür ilişkiler kuracak. Çünkü ben 15 imde hangi kafa yapısındaysam hala aynıyım. Ama eşe mesaj atılmasını ben de doğru bulmuyorum. Kadının bu şekilde öğrenmesi çok büyük bi travma olur. Ona kıyamam işte.Canımcım çocuk bu daha çocuk. Başına ne geleceğini kestiremez, adamın ne mal olduğunu anlayamaz. Hani biraz daha yaşını başını almış, olgun, arkası sağlam bir ablamız olsa tamam hak vereyim de bir çocuğa bu tavsiyenin verilmesini anlamıyorum. Ergenlikte daha bu, tehlike alarmı çalışmıyor, beyninde o yapılar henüz tam gelişmedi.