- 21 Aralık 2021
- 802
- 674
- 29
Canım tebrik ediyorum valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba hamileyim şu an bu konuyu açtıktan sonra 71 kg kadar düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ediyorum valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba hamileyim şu an bu konuyu açtıktan sonra 71 kg kadar düştüm
Çok teşekkür ederim allah razı olsunTebrik ederim konuyu yeni sandım bakmadım tarihe :)
Allah tamamına erdirsin
1.60 boy 72 kiloyla hamile kaldımMerhabalar eşimde varikosel var bu hafta ameliyat olacak bilmeyenler için söylüyorum sperm hareketi oldukça zayıf ve bu yüzden normal yollarla gebelik çok zor ameliyattan sonra 6-8 ay içerisinde iyleşmeyle birlikte doğal yollarla gebelik olabilirmiş ben 1.66 boyunda 78 kg’ım zayıflamaya çalışıyorum bu kilo ile gebelik olması mümkün mü ? Kilolu olmak gebe kalmaya engel mi cevap verirseniz çok mutlu olurum. Sevgilerimle.
Ben 80 kilo ile hamile kaldım. Ama doktorlar zayıfla diyor.Merhabalar eşimde varikosel var bu hafta ameliyat olacak bilmeyenler için söylüyorum sperm hareketi oldukça zayıf ve bu yüzden normal yollarla gebelik çok zor ameliyattan sonra 6-8 ay içerisinde iyleşmeyle birlikte doğal yollarla gebelik olabilirmiş ben 1.66 boyunda 78 kg’ım zayıflamaya çalışıyorum bu kilo ile gebelik olması mümkün mü ? Kilolu olmak gebe kalmaya engel mi cevap verirseniz çok mutlu olurum. Sevgilerimle.
Merhaba eşinizin arkadaşının varikosel ile hamile kaldığını söylediniz genelde sperm hareketsizliği olan gebeliklerde cinsiyet kız oluyormuş onların cinsiyeti neydi aceba cevap verirseniz çok sevinirimBizde eşinizin problemi yoktu ama eşimin arkadasinda bu problemden dolayı ameliyat olmuştu ve daha adam sedyede yatarken karısının hamile olduğunu öğrendik düşünün bunu size umut olsun diye yazıyorum sorduğunuz şey için de zayıflamak her zaman daha iyidir elbette önünüzde zaman varmış kilo vermeye çalışın ama bende 1.63 boyundayım 78 le hamile kaldım ama işte yüksek kiloyla hamile kalınca hamilelik sürecinde çok dikkat ettim kilo almamaya rabbim herşeyin hayırlısını versin
Boyle şeyler tamamen hurafe yaa yok şunu yaparsan kız bunu yaparsan erkek yumurtayla döllenen spermin cinsiyeti neyse cinsiyet odurMerhaba eşinizin arkadaşının varikosel ile hamile kaldığını söylediniz genelde sperm hareketsizliği olan gebeliklerde cinsiyet kız oluyormuş onların cinsiyeti neydi aceba cevap verirseniz çok sevinirim
Bunu doktor söyledi ama erkek sperm hücreleri çok hızlı ilerliyormuş. Kız ise daha yavaş ilerliyormuş bundan dolayı sormak istedimBoyle şeyler tamamen hurafe yaa yok şunu yaparsan kız bunu yaparsan erkek yumurtayla döllenen spermin cinsiyeti neyse cinsiyet odur
Erkekti onlarinkiBunu doktor söyledi ama erkek sperm hücreleri çok hızlı ilerliyormuş. Kız ise daha yavaş ilerliyormuş bundan dolayı sormak istedim
Bende 1.68 boyum şuan 85 kiloyum ve hamileyim canım bende engel olmadı ama keşke zayıflayıp kalsaydım diyorum ama nasip, bu süreçte diyet yapabilirsin bi 5 kg versen sana yine faydası olur inşaAllahMerhabalar eşimde varikosel var bu hafta ameliyat olacak bilmeyenler için söylüyorum sperm hareketi oldukça zayıf ve bu yüzden normal yollarla gebelik çok zor ameliyattan sonra 6-8 ay içerisinde iyleşmeyle birlikte doğal yollarla gebelik olabilirmiş ben 1.66 boyunda 78 kg’ım zayıflamaya çalışıyorum bu kilo ile gebelik olması mümkün mü ? Kilolu olmak gebe kalmaya engel mi cevap verirseniz çok mutlu olurum. Sevgilerimle.