75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

bu arada elma sirkeli ballı su deneyen var mı ben içmeye calısıyorum ara sıra ama deneyen ve iyi gelen var mı acaba merak ettimde

Koşu bandı altis markasını aldım gayet memnunum benim gibi kışı çok soğuk olan bi yerde yaşıyorsanız imdadıniza koşu bandı yetişiyor

senın fizikle benm ki aynı ustelık kilove boyda aynı :)) inmek istedigim kilo bile aynı:)) bayagı olmuş sizin başlayalı ama bende katılıyom size.60 kiloyu görmeden bende cocuk yapmak istemıyorum.

bu arada elma sirkeli ballı su deneyen var mı ben içmeye calısıyorum ara sıra ama deneyen ve iyi gelen var mı acaba merak ettimde
Elma sirkeli su içiyordum yalnız bir arkadaşımız sütü azalttığını yazmış. Bende onun yerine ruşeyme başladım. Ondan tüketiyorum. Çok fazla faydası var. Tadıda kötü deil. Fakat elma sirkesi ile zayıflayan çok var.

senın fizikle benm ki aynı ustelık kilove boyda aynı :)) inmek istedigim kilo bile aynı:)) bayagı olmuş sizin başlayalı ama bende katılıyom size.60 kiloyu görmeden bende cocuk yapmak istemıyorum.

aynen tatlım ben de kilo verip hamiş kalmak istiyorum ya simdik kalsam da tabi çok sevinirim benim bebisim olmuyor bir türlü yeterki olsun isterse 100 kilo olayım veririm sonra napim bebiş daha önemli :)

ruşeyme ne oluyo ilk defa duyuyorum ben :)

Koşu bandı altis markasını aldım gayet memnunum benim gibi kışı çok soğuk olan bi yerde yaşıyorsanız imdadıniza koşu bandı yetişiyor
fiyatı nasıl tatlım o markanın hiç fikrim yok kosu bandı ile ilgili

Ca

Anlaştık o zaman her sabah tartılıyoruz. Ödemse neyse ne cnm. Veriyorsun ya kiloyu önemli olan bu. Tebrikler şimdiden. Farklı bişey yiyormusun yada içiyormusun? Yardımcı olarak
sabahları yeşilçay içiyorum..
akşamda yeşilçey,ısırgan,biberiye,kiraz sapı, zeytin yaprağı,ıhlamur.. bunlardan çok az az alarak demlediğim bir çay var onu içiyorum canım..

tamam canım.. sende cuma günleri yazarsın o zaman:)
benim koşu bandımda altıs.. memnunum.. fiyatı değişmiştir ne desem yanlış olur o yüzden.. çünkü alalı nerdeyse 3 sene olacak ilknurcum..

bugün tartıda 72.2 çıktım(
akşam az bşey kaçırmıştım.. ama bu kadarda olmaz yani(..
neyse cidden üzüldüm ama toparlıyorum kendimi.. bugün yürüyüşümü 1.5 saate çıkardım..
cezam çok bugün..

olur öle arada tatlım yaa üzülme ödem olur siskinlik olur lavabo ihtiyacın olurr olur da olur yani :):):)

bayanlar demin bir forum da gördüm de neskafe gold ile kilo verenler varmıs nasıl oluyor o fikri olan var mııı

fiyatı nasıl tatlım o markanın hiç fikrim yok kosu bandı ile ilgili
750 tl yanında plates seti tvister iki tane ağırlık hediye gelmisti internette bi siteden almistik kurulumunu evde esim yaptı 6 hız programı var kaç kalori yaktigini kaç km yürüdüğünü gösteriyor nabzını da olcuyo üzerinde monte bi de masaj aleti var canım

Mrb arkadaslar bende dvm ediyorum ama evde tartım yok alıcam ilk fırsatta kilomu bilmiyorum hala ama yanınızdayım dvm yani pes etmek yok : )

Mrb arkadaslar bende dvm ediyorum ama evde tartım yok alıcam ilk fırsatta kilomu bilmiyorum hala ama yanınızdayım dvm yani pes etmek yok : )
Merhabalar.. Bu akşam yemeğini çok erken yedik. Saat 6 da masadan kalkmıştım. 4 kaşık ıspanak ve yoğurt yedim. Ama biraz önce oturup 2 dilim ekmeği tahin pekmezle bi güzel yedim. Yaaaa ben niye böleyim. Ne güzel 6 dan sonra bişey yemicektim. Niye bu kadar iradesizim kızlar

Yemek yediysen spor yap motive eder canım iradesizim dersen kilo veremedim bu arada taviz tavizi dogurur

vucudumda çok ödem var nasıl atmam gerektiğini biliyorum şekerli şeyler tuzlu şeyler beyaz ekmek yemeyip maydanoza ağırlık versem atıcam ama hani böyle ne yasak olursa insanın canı daha çok çeker ya

ya bayanlar whatsapp kullananız filan var mı böyle gruplaşsakta birbirimize kilo beklçiği gibi arkadaş olsak ne yediğimizi yazsak filan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…