Koşu bandı altis markasını aldım gayet memnunum benim gibi kışı çok soğuk olan bi yerde yaşıyorsanız imdadıniza koşu bandı yetişiyorbayanlar günaydın nasıl gidiyor bakalım ben her gün tartılma taraftarı değilim sadece cuma gnleri tartılıyorum ama siz nasıl isterseniz tabi bir de bisi isticem kosu bandı öneriniz var mı yardımcı olun almak istiyorum ama iyi birsey olsun istiyorum
Elma sirkeli su içiyordum yalnız bir arkadaşımız sütü azalttığını yazmış. Bende onun yerine ruşeyme başladım. Ondan tüketiyorum. Çok fazla faydası var. Tadıda kötü deil. Fakat elma sirkesi ile zayıflayan çok var.bu arada elma sirkeli ballı su deneyen var mı ben içmeye calısıyorum ara sıra ama deneyen ve iyi gelen var mı acaba merak ettimde
senın fizikle benm ki aynı ustelık kilove boyda aynı :)) inmek istedigim kilo bile aynı:)) bayagı olmuş sizin başlayalı ama bende katılıyom size.60 kiloyu görmeden bende cocuk yapmak istemıyorum.
Elma sirkeli su içiyordum yalnız bir arkadaşımız sütü azalttığını yazmış. Bende onun yerine ruşeyme başladım. Ondan tüketiyorum. Çok fazla faydası var. Tadıda kötü deil. Fakat elma sirkesi ile zayıflayan çok var.
fiyatı nasıl tatlım o markanın hiç fikrim yok kosu bandı ile ilgiliKoşu bandı altis markasını aldım gayet memnunum benim gibi kışı çok soğuk olan bi yerde yaşıyorsanız imdadıniza koşu bandı yetişiyor
ruşeyme ne oluyo ilk defa duyuyorum ben :)[/QUO. Merhaba cnm. Buğday ruşeymi yani buğdayın özü. Sütün yada yoğurdun içine katarak tüketiyorsun. Tok tutuyor ve çok faydalı. Zamanın olduğunda netten bî araştır istersen. Kaç kilo verebildin canım sen?
sabahları yeşilçay içiyorum..Anlaştık o zaman her sabah tartılıyoruz. Ödemse neyse ne cnm. Veriyorsun ya kiloyu önemli olan bu. Tebrikler şimdiden. Farklı bişey yiyormusun yada içiyormusun? Yardımcı olarak
tamam canım.. sende cuma günleri yazarsın o zaman:)bayanlar günaydın nasıl gidiyor bakalım ben her gün tartılma taraftarı değilim sadece cuma gnleri tartılıyorum ama siz nasıl isterseniz tabi bir de bisi isticem kosu bandı öneriniz var mı yardımcı olun almak istiyorum ama iyi birsey olsun istiyorum
bugün tartıda 72.2 çıktım(
akşam az bşey kaçırmıştım.. ama bu kadarda olmaz yani(..
neyse cidden üzüldüm ama toparlıyorum kendimi.. bugün yürüyüşümü 1.5 saate çıkardım..
cezam çok bugün..
750 tl yanında plates seti tvister iki tane ağırlık hediye gelmisti internette bi siteden almistik kurulumunu evde esim yaptı 6 hız programı var kaç kalori yaktigini kaç km yürüdüğünü gösteriyor nabzını da olcuyo üzerinde monte bi de masaj aleti var canımfiyatı nasıl tatlım o markanın hiç fikrim yok kosu bandı ile ilgili
Merhabalar.. Bu akşam yemeğini çok erken yedik. Saat 6 da masadan kalkmıştım. 4 kaşık ıspanak ve yoğurt yedim. Ama biraz önce oturup 2 dilim ekmeği tahin pekmezle bi güzel yedim. Yaaaa ben niye böleyim. Ne güzel 6 dan sonra bişey yemicektim. Niye bu kadar iradesizim kızlarMrb arkadaslar bende dvm ediyorum ama evde tartım yok alıcam ilk fırsatta kilomu bilmiyorum hala ama yanınızdayım dvm yani pes etmek yok : )
Yemek yediysen spor yap motive eder canım iradesizim dersen kilo veremedim bu arada taviz tavizi dogururMerhabalar.. Bu akşam yemeğini çok erken yedik. Saat 6 da masadan kalkmıştım. 4 kaşık ıspanak ve yoğurt yedim. Ama biraz önce oturup 2 dilim ekmeği tahin pekmezle bi güzel yedim. Yaaaa ben niye böleyim. Ne güzel 6 dan sonra bişey yemicektim. Niye bu kadar iradesizim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?