• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

tubis hep açız.. inan ne görsem yemek istiyorum:(.. ama devamm diyorummm:).. iyi gidiyosun hadi inşallah:)

voilet nasıl yani hiç bir şey yemedin mi .. sabrına imrendim..maşallahın var eğer öyleyse..:)
ama ben bunu duymadım yani ödem mi atılıyormuş bu şekilde.. sanırım bu şekilde bir gün beslendin dimi..

sabah haşlanmış yumurta yiyebilirsin.. ekmek yemememi sağlıyor benim.. yanındada yeşilçay illaki..
öğlen mesela tavuk salata olabilir.. çorba olur akşam..
yatmadan önce pul biberli limonlu yoğurt olabilir..
arada ızgara yiyebilirsin..
çok anladığımdan değil.. sen fikir istedin diye yazıyorum.. daha güzel fikirlerde gelecektir mutlaka canım:)
ama ben genelde bu şekil yapıyorum diyetimi..
sebze yemeklerinden ufak porsiyon yiyorum ama suyunu yemiyorum..yağı suyunda diye..
arada badem atıyorum ağzıma..cevizde iyi olur..
dereotu maydonoz başladım bugün ara öğünlerde..
gün günü tutmuyo tabi..
ama genelde bu şekillerde diyetim benim..
günde bir dilimde kepek ekmeği yiyorum..bazen onuda yemiyorum..
bakalım sonuç ne olacak..

kızlarr gayet iyii ve hhırslı görünüyorsunuz mutlu oluyorum :):):) ben bugun aksam yemegi temiyorum öglen burger yedim de cezalıyım :):):)

Kızlar devammmm. . Herkes yazsın hayde. Nasıl gidiyor diyetler sporlar :)) ilknur zaten akşam değilmi kiloyu aldıran.. sen hergün böyle yap bak kac kilon gidiyor inşallah:).. platese başlıyorummmm şuannnnn. . Haberiniz olsun canlarim :))

voilet nasıl yani hiç bir şey yemedin mi .. sabrına imrendim..maşallahın var eğer öyleyse..:)
ama ben bunu duymadım yani ödem mi atılıyormuş bu şekilde.. sanırım bu şekilde bir gün beslendin dimi..
2 gun boyunca sadece portakal suyu ve su ictim yaklasik 1bucuk kilo gitti ama yag yakamadim tabiki odem gitti

Bende dvm ediyorum arkadaslar aksam yemegimi 7den once yiyorum dikkat ederek hergun gazlı icecek icmeden yapamazdım onuda bıraktım sporumuda yapıyorum rewflxle yapıyorum insallah faydası olur o_O

Yanlara egilme hareketi beli inceltirimi arkadaslar yapan varmı

tubiiss tubiiss ben yanlara eğilme değil de yan mekik yapıyorum bayağı etkili oldu, incelmeyi farkediyorum . Eğer ki yana eğilme de etkiliyse tabiki hemen uygulamalarıma eklerim.

Merhaba ben yeni üye oldum birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz ben de diyete başlıyorum ama desteğe çok ihtiyacım var

tubiiss tubiiss ben yanlara eğilme değil de yan mekik yapıyorum bayağı etkili oldu, incelmeyi farkediyorum . Eğer ki yana eğilme de etkiliyse tabiki hemen uygulamalarıma eklerim.
Ben yan mekigide yapayım ozaman sagol cnm.
cok arastırdım egilmenin etkisi cokmus canım dene istersen: )

Merhaba ben yeni üye oldum birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz ben de diyete başlıyorum ama desteğe çok ihtiyacım var
Hosgeldin cnm bende 4gun once basladım sporumuda yapıyorum hergun sende yap cnm pes etme insallah hep birlikte kurtuluruz su kilolardan :KK6::KK49:

Yanlara egilme hareketi beli inceltirimi arkadaslar yapan varmı
ben yapıyorum tatlım etki yapıyo bencee benim sorunum simit bölgesi ve göbek olduğundan sık sık yapmaya çalısıyorum mekik falan da..x
bu arada popo diklestirmek isteyen sıkılaştırmak isteyen squatı yapın baya etki yaptı bende azıcıkta büyütüyo :))

ben yapıyorum tatlım etki yapıyo bencee benim sorunum simit bölgesi ve göbek olduğundan sık sık yapmaya çalısıyorum mekik falan da..x
bu arada popo diklestirmek isteyen sıkılaştırmak isteyen squatı yapın baya etki yaptı bende azıcıkta büyütüyo :))
Merhabalar..bende aranıza katılmak istiyorum. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim.2. Si henüz 8 aylık. Sütümü kesmiyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum. Boyum 1.70 kilom 75. En az 15 kilo vermek istiyorum. Yardım lütfen

Hamur işleri özellikle ekmekten vazgeçemiyorum. Fakat kendime özgüvenim kalmadı bu kilo yüzünden. İstediğimi giyebilmek istiyorum. Benim sorunum daha çok üst bölgemde. Belim göbeğim ve yanlarda simitlerim var maalesef

Sagol cnm sguati yi bilmiyodum bi
arastırayayım onuda ekliyeyim sporuma :)

Back