Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun boyunca sadece portakal suyu ve su ictim yaklasik 1bucuk kilo gitti ama yag yakamadim tabiki odem gittivoilet nasıl yani hiç bir şey yemedin mi .. sabrına imrendim..maşallahın var eğer öyleyse..:)
ama ben bunu duymadım yani ödem mi atılıyormuş bu şekilde.. sanırım bu şekilde bir gün beslendin dimi..
ben yapıyorum canım.. bel inceltir mi bilmiyorum.. ama yanarda oluşan yağları erittiğine eminim..Yanlara egilme hareketi beli inceltirimi arkadaslar yapan varmı
Hergun yapıyorum bende canım bekleyip gorucez artıkben yapıyorum canım.. bel inceltir mi bilmiyorum.. ama yanarda oluşan yağları erittiğine eminim..
Ben yan mekigide yapayım ozaman sagol cnm.tubiiss ben yanlara eğilme değil de yan mekik yapıyorum bayağı etkili oldu, incelmeyi farkediyorum . Eğer ki yana eğilme de etkiliyse tabiki hemen uygulamalarıma eklerim.
Merhaba ben yeni üye oldum birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz ben de diyete başlıyorum ama desteğe çok ihtiyacım var
ben yapıyorum tatlım etki yapıyo bencee benim sorunum simit bölgesi ve göbek olduğundan sık sık yapmaya çalısıyorum mekik falan da..xYanlara egilme hareketi beli inceltirimi arkadaslar yapan varmı
Merhabalar..bende aranıza katılmak istiyorum. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim.2. Si henüz 8 aylık. Sütümü kesmiyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum. Boyum 1.70 kilom 75. En az 15 kilo vermek istiyorum. Yardım lütfenben yapıyorum tatlım etki yapıyo bencee benim sorunum simit bölgesi ve göbek olduğundan sık sık yapmaya çalısıyorum mekik falan da..x
bu arada popo diklestirmek isteyen sıkılaştırmak isteyen squatı yapın baya etki yaptı bende azıcıkta büyütüyo :))
Sagol cnm sguati yi bilmiyodum biben yapıyorum tatlım etki yapıyo bencee benim sorunum simit bölgesi ve göbek olduğundan sık sık yapmaya çalısıyorum mekik falan da..x
bu arada popo diklestirmek isteyen sıkılaştırmak isteyen squatı yapın baya etki yaptı bende azıcıkta büyütüyo :))