- 16 Ocak 2015
- 133
- 57
- 38
- 28
valla ben sana destek için gönüllüyüm canımMerhaba ben yeni üye oldum birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz ben de diyete başlıyorum ama desteğe çok ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben sana destek için gönüllüyüm canımMerhaba ben yeni üye oldum birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz ben de diyete başlıyorum ama desteğe çok ihtiyacım var
Merhabalar..bende aranıza katılmak istiyorum. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim.2. Si henüz 8 aylık. Sütümü kesmiyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum. Boyum 1.70 kilom 75. En az 15 kilo vermek istiyorum. Yardım lütfen
Merhaba cnm. Öncelikle cvpladığın için teşekkür ederim. Eşimin hiç kilosu yok. O manken gibi. Her giydiği yakışıyor. Bende çok mutsuzum(( çocuklar iş derken çok çirkin hissediyorum bu kiloyla kendimi. 7 den sonra bişey yememek işe yarıyormu gerçekten. Sen ne kadar kilo verdin? Birde ben arkadaşlardan ruşeymin çok işe yaradığını duydum. 3 gündür sütle içiyorum. Şu anda bişey yok. Desteklerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla hepinizin..aynı benim kilom boyum ve vücut özelliklerim :):) katıl tabiii basarırız insallahh beraber
olmaz mı oluyo tabi canım.. ekmek yemediğimiz için devamlı açız doysakta hemen acıkıyoruz hep diyet psikolojisindeyiz..ya sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sürekli yemek düşünüyorum ben ya niye böyle oluyo
matilda34 ve kardelen_13 hoşgeldinizzz:))))[/QUOTE.
Hoşbuldum cnm. Saol ilgin için. Sizin yazdıklarınızı okudukça bende heveslendim. Bu gece aç uyuyacağım. Bakalım devamı gelecekmi. Ama zayıflamayı çooookkk istiyorum. Artık psikolojimi bozuyor(matilda34 ve kardelen_13 hoşgeldinizzz:))))
bende yeniyim canım:)Birbeste merhaba çok saol ilgin için. Çok yeniyim yazdım ama nereye gitti bilmiyorum msj:)) bu kilolar beni mafetti. Sen kaç kilo verdin? Neler yapıyorsun paylaşırmısın?
bende yeniyim canım:)
hep beraber psikolojimizi bozan kilolarımızdan kurtulalım istiyorum..
kendimizle başbaşa bırakmayalım birbirimizi.. ve birbirimmizi kontrol edelim..
kendimce diyete başladım.. günlük yürüyüş ve plates yapıyorum..
faydası oluyor..
ilk adımımı atıyorum kızlar...
cuma:72.7
cumartesi:72.1
pazar:72.1
pazartesi:71.6
sanırım ödem atıyorum.. yoksa bu kadar fazla olacağını zannetmem.. böyle giderse bir ayda epey kilo kaybetmiş olurum:) eminin on gün sonra yavaşlayacak..
eskiden bende haftada bir tartılmak gerekiyor diye duymuştum ve öyle yapıyordum..
şeyda coşkun günlük tartılmamızı söyledi bir konuşmasında.. bu hafta denedim acayip işe yarıyor..
Bende 76 kiloyu 1.65 boyu kilo vermek istiyorum pko hastasıyım Dr kilo vermeden bebek sahibi olman çok zor dedi bugün diyette 2. Günüm 15 günlük hedefler koydum 15 gün sonunda tartilacagim hedefim 57 kilo olmak bu arada protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum günde 3 km yürüyorumbende aynı senin gibi hayatımın en kilolu dönemindeyim ama ben daha hamiş bile değilim ama bebek istiyorum insallah ondan kilo vermek istiyorum bende masa bası isteyim ama benim üst bölge daha kilolu ben leslie squat bide mekik çekiyorum insallah bi an önce kilolardan kurtuluruz