• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

savulun tartılar!!!sizden korkmuyorum:)HEDEF 60..

önerilen için çok teşekkürler canım..trambolin tam olarak ne zıplanan şey mi?

ac kalmadan vermeye calışıyorum daha cok sebze yiyorum..yürümeye calşıyorum..eti az yiyorum ama bol yoğurt ve ayran tüketiyorum...bu şekilde veririm diye düşünüyorum...

ben cok fazla yemek yiyen biriydim her öğünde üstelik yani günde bir ekmeği geçerdim tatlı desen dolabımdan eksik olmazdı..her akşam kuruyemiş çekirdek tüketirdim...yemeklerde mutlaka dolu dolu tabak yerdim yanında pilav ve ekmek..gece acıkınca kalkıp peynirli salçalı makarna yerdim...yani tüm bunları bir hafta önce yapıyordum..su hiç içmiyordum anlayacagınız ben 76 kiloyu fazlasıyla hak ediyordum cok hareketli biriyim oturmayı hiç sevmiyorum o yüzden şimdi yediklerim bana kuş yemi kadar geliyor ve midem iyi dayanıyor doğru yoldayım diye düşünüyorum...bir daha asla eski beslenme tarzıma dönmek istemiyorum poğaçalar tatlılar pastalar sağlıksızdı aynı zamanda.

metabolizma hıımı sanırım bir ay sonra falan verdigim kilodan anlarım..daha yolun cooook başındayım..

önerilen için çok teşekkürler canım..trambolin tam olarak ne zıplanan şey mi?

ac kalmadan vermeye calışıyorum daha cok sebze yiyorum..yürümeye calşıyorum..eti az yiyorum ama bol yoğurt ve ayran tüketiyorum...bu şekilde veririm diye düşünüyorum...

ben cok fazla yemek yiyen biriydim her öğünde üstelik yani günde bir ekmeği geçerdim tatlı desen dolabımdan eksik olmazdı..her akşam kuruyemiş çekirdek tüketirdim...yemeklerde mutlaka dolu dolu tabak yerdim yanında pilav ve ekmek..gece acıkınca kalkıp peynirli salçalı makarna yerdim...yani tüm bunları bir hafta önce yapıyordum..su hiç içmiyordum anlayacagınız ben 76 kiloyu fazlasıyla hak ediyordum cok hareketli biriyim oturmayı hiç sevmiyorum o yüzden şimdi yediklerim bana kuş yemi kadar geliyor ve midem iyi dayanıyor doğru yoldayım diye düşünüyorum...bir daha asla eski beslenme tarzıma dönmek istemiyorum poğaçalar tatlılar pastalar sağlıksızdı aynı zamanda.

metabolizma hıımı sanırım bir ay sonra falan verdigim kilodan anlarım..daha yolun cooook başındayım..

evet zıplanan şey .ama zıplanırken inanılmaz keyif verem ve bu kadar çok terleten tek şey bence.bi de çok emin değilim okuduklarıma göre sözde 10 dk trambolin yarım saat yürüyüşle eşdeğermiş.ben de zaten karbonhidrattan alıyorum. hamurişlerine dayanamıyordum.ve yedikçe yiyesim geliyordu.glisemik indexle alakalı bi şeymiş bu.umarım başarırız.

günaydınnnn :)))
valla ben dukan yapmıyorum, tatlıyı da seviyorum arada yerim sonra saldırıyorum :))
sabah tartıldım 72,5çıktımmm yuppiii
yediklerim: yrm tost+yumurta+biraz salam+süt

bugün pazar diyetimin 7.günü

sabah:3dilim çavdar ekmek bol domates zeytin peynir salatalık

öğlen:1 kase mercimek çorbası ve 2 etimek..

akşam balık ve salata yiyeceğim...
bugün nescafede içtim şekersiz 4 badem yedim aslında bugün diyette değilim sadece dikkat edip abartmadım yarın başlıyor sıkı maratonum haftasonu sıkı yapmak benim için zor oluyor..

merhaba kızlar..bu haftanın ilk günü..5 gün sıkı bir diyet yapmak istiyorum..bir an önce 70 i görmem lazım ..yediklerim bu hafta az ama sık olacak..ekmeğe hiç yer yok bu hafta..cumartesi sabah tartılırım artık...zayıflamışsam da ödülüm olucak kendime..

sabah10 da bir haşlanmış yumurta ve 2badem..100 kalori

11de 1havuç 30 kalori

12de bir ayran 90 kalori

1de bir salatalık 30 kalori

2 de karnabahar yoğurt ve pul biberle..haşlanmış..200 kalori

4 te bir ayran 6 da yağsız bol salata akşam 9 da cok cok mecbur kalırsam bir bardak süt...

toplamında en fazla 800 kalori yapıyor ağzım boş durmicak..bakalım vücudum buna ne tepki verecek bir yanlışım varsa bu listede bilgil iarkadaşlar yazsınlar ricam..

bu hafta her günüm böyle geçecek hemen hemen..

cumartesi sabah 71 olmam lazım benimmmm bu şekilde olur gibime geliyor...1saatlik yürüyüşle desteklicem bu haftayı..

bugün 9.günüm bakalım neler yedim içtim

sabah 2dilim çavdar ve biraz peynir bir domates..

öğlen domatesli kabak bulgurlu hiç yağ yok domatesle pişti...

akşam öğlen yemeğinin aynısından...

öğlen dayanamadım 1 dolma yedim ayrıca söylemeden geçemicem...
ama 2 saatli ktempolu yürüyüş de yaptım...

bol su ve yeşil çayı yazmıyorum bile..

bugün 10.günüm 2 kilo daha vermişim bu kadar hızlı gidecegini tahmin etmemiştim...sanıyorum yürüyüşün faydası cok dün dolma kaçamağı yaptım arada bitter de kaçırıyorum ama genel olarka eskisinden cok daha az yiyorum..bol su içiyorum bir de...neyse daha da hırslandım şimdi...

10.gün menüm:

sabah 1 haşlanmış yumurta

ara 1 havuç

öğlen kabak yemeği dünden...

akşam ton balıklı salata..

bu arada hedefimi 63 yaptım yüzüm çöküyor 60 halimi biliyorum çünkü..63 le zaten 38 beden oluyorum ben bir şeyim kalmıyor...
sonrasında da korurum artık..neyse 1 nisan hedefim allahın izniyle 67kilo olmak mayıs boyunca da veririm sanırım kalan 4 kilomu bir ayda...YAŞASIN............

merhaba kızlar bugün sanah bir peynirli omlet yedim öğlen bir simit akşam bir tabak yağsız suda pişmiş pırasa yedim..ama az önce çilolata kaçırdım biraz adetim yaklaşıyor canım tatlı peşinde olsun o kadarcık ne yapayım şişlik de başladı artık adetten sonra tartılıcam doğru kilomu göremem cünkü..

diyetime devam ediyorum kızlar yürüyüşle destekliyorum adetim diye tatlı kaçırdım bayagı:((ama olsun yemeklerim hala yağsız ve sebze ağırlıklı..
adet bitmeden tartılmam asla onu bekliyorum inş.70 e düşerim..

diyete devam kızlar...adetliyim ama 70 e düşmüş görünüyorum...adet sonrası daha iyi olur umarım...
sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir salatalık

öğlen yağsız pirinç pilabı bezelyeli ve 2 kaşık yoğurt

akşam 2 elma ve salata..

diyetimi birkaç gündür tatlıyla bozdum düğüne güne davete gittim derkennnnnnn şükür ki kilo almadım ama vermedim de..devam ediyorum bugün sabah klasik kahvaltımı yaptım öğlen ton balıklı salata..akşam da corba salata...

bugün sabah:klasik kahvaltı kepek ekmek yumurta peynir salatalık..tahmini 250 kalori aldım..

ara:1 muz
ara:şekersiz türk kahvesi yanında bir parça çiko..50 kalori..

öğlen:8 kaşık kabak yemeği yağsız bir kase yoğurt ..250 kalori tahminen kabakta biraz pirinç vardı..

akşam:ıspanak sapı yeşil mercimekli yağsızı enfesti yanında bir dilim kepekli ekmek 2 kaşık kuru fasulye..
gece 1 portakal..bunlar da 350 kalori civarı..

ancak 1000 kalori aldım bugün ama dans ettim ve 40 dakika yürüdüm....
artık dansa başladım harika bir şekilde eğleniyorum stressiz hiç spro yaparmış gibi sıkılmıyorum..

haftasonu kaçamaklarım oldu ama yine deevam tabi...
bugün 70 kiloyum .
31 mart tartı günüm olacak hedefim 69 hadi bakalım 6gün var spor da yapıcam ...bol sebze su ve yeşil çay ..6lı rakamları bi görsem gerisi hızla gelicek..tam 4yıldır görmüyorum 6 yı tartıda..

haftasonu kaçamaklarım oldu ama yine deevam tabi...
bugün 70 kiloyum .
31 mart tartı günüm olacak hedefim 69 hadi bakalım 6gün var spor da yapıcam ...bol sebze su ve yeşil çay ..6lı rakamları bi görsem gerisi hızla gelicek..tam 4yıldır görmüyorum 6 yı tartıda..

Tebrikler canım çok güzel gidiyorsun:16:
Ay bende şu 69 u bir görsem daha kolay kilo verecekmişim gibi geliyor. Gel 69 artık gelllllllll:52::52::52:

selam kızlar uzun süredir giremedm..
harfi harfine uydugum bir diyet olmadı bu sürede..
netten jillian michalein videolarını haftada 4 kez yapıyorum...her gün mutlaka 1 saat yürüyorum ama mutlaka yürümedigim gün yok ..

yemek kısmına gelince abartmadan yiyorum kaçamaklarım oluyor mesela çikolata ama bir çikolatayı kare olanı 4 e bölüyorum mesela..kahvaltım ve öğle yemeklerim normal kısır bile yiyorum yağ da koyuryorum ama akşam yemeklerinde salata ve corba bi dilim ekmek o kadar hiç aç kalmadım 69 a indim çok şükür bundan sonrası önemli .
mutluyum çünkü 6lı rakamları gördüm sonunda ...az yiyince ve cok hareket edince oluyormuş ..

ve zayırflamak cok güzel çevreden duymak da hep aaa kilo almışsın canım senlerden bıkmıştım pantolandan fışkıran yağlardan bıkmıştım inş.bu yaza rahat rahat giyinicem..

bir d esüre sıkıntım yok artık yavas vericem acelem yok ayda 2kilo gitse kardır cünkü ben cok aç kalamıyorum malesef..

Back