75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor!?? Spor olarak ne yapıyorsunuz? Bende spora gitmek istiyorum artık. Jimnastikmi platesmi daha çok verdiriyor kilo?

Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor!?? Spor olarak ne yapıyorsunuz? Bende spora gitmek istiyorum artık. Jimnastikmi platesmi daha çok verdiriyor kilo?

plates sıkılaştırır diye düsünüyorum ben ama spora gitmek benim fikrimce mantıklı olmuyor evliysen zamanını evde geçirmen gerekiyorsa eğer evde çok daha nezih yapabilirsin sporunu ben evde yapmayı tercih ediyorum sahsen her türlü video var ne de olsa internette boşa para verme kuzum :):)

Cnm benim. Keşke evde yapabilme imkanım olsa. 2 çocuk birisi daha 8 aylık. Birde babaanne ve dedemiz var evde. Çooookkk zor yani

Ka
karbonatlı suyu biliyormusunuz kızlar? Acaba emzirirken içmenin bir zararı varmıdır?

Cnm benim. Keşke evde yapabilme imkanım olsa. 2 çocuk birisi daha 8 aylık. Birde babaanne ve dedemiz var evde. Çooookkk zor yani

ozaman zor canım anlıyorum seni kalabalıkta olmaz :) yazıl ozaman bi dene bakalım nasıl olcak

Merhaba kızlar dayanamadım tartildiim 77 ile başladım bugün 75 kg olmuşum ve 4 gün oldu diyete başlayalı ödem mi atıyorum acaba

Mrb kızlar neler yapıyorsunuz? Egzersiz tekeri kullanan varmı? Çok etkili. Ben aynı hareketi seneler önce merdaneyle yapmıştım.

Meraba ben yeni üye oldum.bende aranıza katılmak istiyorum .1.63 boy 78.8 kiloyum.ama iki aylık bebeğim var.karbonatın zararı olurmu ki acaba.karbonat ne gibi etki ediyor bunu merak ettim.

Mer
Meraba ben yeni üye oldum.bende aranıza katılmak istiyorum .1.63 boy 78.8 kiloyum.ama iki aylık bebeğim var.karbonatın zararı olurmu ki acaba.karbonat ne gibi etki ediyor bunu merak ettim.
merhabalarr. Hoşgeldiniz öncelikle. Bende çok yeniyim aslında ama yazmak istedim. Benimde 8 aylık bebeğim var. Ben de karbonatlı su içiyorum. Bana faydası çok. Bağarsaklarımı çalıştırıyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı duyuyyorum. Midemin şişkinliğini azalltı. Ben günde 1 lt içiyorum. Bebeğime bir yan etkisi olmadı. Ama isterseniz tekrar araştırın. Sizin bebeğiniz çok küçük çünkü daha.

Ewt bende şimdi bikaç gün içeym zararı olmazsa dewam.tartıldınız mı hiç kilo vermişmisiniz kardelen_13

Mrb kızlar benim boyum 170 kilomsa 78 bende kilo vermek istiyorum bu arada 22 yaşındayım 2 çocuğum var küçük 1 yasinda emziriyorum. 60 olmak istiyorum öncelikle ne yapayım neyi keseyim lütfen yardimci olun. Destege ihtiyacım var. Motivasyon çok önemli bir birimizi motive edelim.

He
Sizde kilo verme oldu mu pekikardelen_13
henüz tartılmadım cnm. En azından 1 hafta geçmesini istiyorum. Yediklerimide azalttım. Ama ben öle onu yemem bunu yemem yapamıyorum. Emzirdiğim için. Ama eskiye göre çok çok az yiyorum. Verirsem yazıcam

yok yaa. ne diyeti.sadece karbnatlı su bi de ek meği azaltıyorum yavaş yavaş.

bide biberiye yağı aldım yağ yakması için.göbeğine basenine sürüyorsun bide sitreçle sarıp korse giyersen oda güzel yeğ yakıyor.su içinçede gidiyor yağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…