• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

savulun tartılar!!!sizden korkmuyorum:)HEDEF 60..

hadi bakalım beraber zayılayalım o zaman ..yaşım 30 canım malesef:(sen bayagı kilo vermişsin zaten nasıl verdin biraz bahseder misin ve ne kadar sürede?

merhaba akşamdan nete giremedim bence de birlikte zayıflayalım:)
ben ekimden beri yavaş yavaş kısıyorum yediklerimden + aerobik yapıyorum, ne zmn ki aerobiği bıraktım kilo vermem durdu ama bugün tekrar başladım,ancak şu vücuttaki çatlakları nabıcam çok sinir oluyorum

bugün yediklerime gelince:
sabah: çeyrek smit+çay
ara: çay
öğlen:2 köfte+2 dilim patates+ az tavuk çorbası
akşam:yemek yapma vaktim olmadı o yüzden biraz önce portakal ve tarçınlı süt
ara: bitki çayı saat 9:30gibi işte
bu ara da 1 haftadır dikkat ediodum 1 kilo vermişim:)) ama asıl kriter pazar günü:)

merhaba akşamdan nete giremedim bence de birlikte zayıflayalım:)
ben ekimden beri yavaş yavaş kısıyorum yediklerimden + aerobik yapıyorum, ne zmn ki aerobiği bıraktım kilo vermem durdu ama bugün tekrar başladım,ancak şu vücuttaki çatlakları nabıcam çok sinir oluyorum

bugün yediklerime gelince:
sabah: çeyrek smit+çay
öğlen:2 köfte+2 dilim patates+ az tavuk çorbası
akşam:yemek yapma vaktim olmadı o yüzden biraz önce portakal ve tarçınlı süt
ara: bitki çayı saat 9:30gibi işte
bu ara da 1 haftadır dikkat ediodum 1 kilo vermişim:)) ama asıl kriter pazar günü:)

valla cok iyi kilo vermişsin ekimden bu yana..bravo ...yediklerin de cok az benimkilere göre akşam yemeğin yok gibi bir şey ..ben dün akşam harika bir kısır yedim cok tok tutuyormuş onu anladım...gece hiç acıktırmadı beni...

diyetimin 4.günümdeyim kızlar cok su içtiğimden cok wc ye gidiyorum o yüzden suyu akşam 6dan sonra pek içmiyorum malum gece için...şekersiz türk kahvesi 2fincan içiyorum her gün...çay asla içmem zaten sevmem...bazen de ayran içiyorum ...

4.günüm bugün ..yarın tartı günüm oldugundan bugün bol su ve az yemek tercihimdir...

sabah:1 salatlaık bir domates 6 zeytin 2 dilim esmer ekmek azıcık peynir...

öğlen:kereviz yemeği cok az zeytinyağıyla ve yanında bir kase yoğurt...yedim..

akşam:6 da yicem yemeğim karnabaharlı yumurta yemegi...

gece:1 adet havuç yicem dün gece yedim...

bu arada bir dipnot ben bol bol pul biber yiyorum yemeklerde hatta yoğurtta bağırsaklara cok iyi tavsiye ederim bacılar:))

diyetimin 4.günümdeyim kızlar cok su içtiğimden cok wc ye gidiyorum o yüzden suyu akşam 6dan sonra pek içmiyorum malum gece için...şekersiz türk kahvesi 2fincan içiyorum her gün...çay asla içmem zaten sevmem...bazen de ayran içiyorum ...

4.günüm bugün ..yarın tartı günüm oldugundan bugün bol su ve az yemek tercihimdir...

sabah:1 salatlaık bir domates 6 zeytin 2 dilim esmer ekmek azıcık peynir...

öğlen:kereviz yemeği cok az zeytinyağıyla ve yanında bir kase yoğurt...yedim..

akşam:6 da yicem yemeğim karnabaharlı yumurta yemegi...

gece:1 adet havuç yicem dün gece yedim...

bu arada bir dipnot ben bol bol pul biber yiyorum yemeklerde hatta yoğurtta bağırsaklara cok iyi tavsiye ederim bacılar:))

havuç yemeyin diyorlar ama bence yeme:)
ben de bugün çikolata yedim :))

merhaba jenifer:)
yok çikolata tüm paket değil, yarısını yedim sonra vicdan yaptım aman yaa o kdr da değil amaa:)
gece acıkınca ben bişey yemiyorum açıkcası saat 10 gibi fln bu 9 lu çay var ya ondan içiyorum 1 bardak günde 3 kere içiorum ben ondan
ama birinden duydum gece çok acıkırsan bir avuç beyaz leblebi ye demiş dyetisyeni kalorisi çok çok azmış onu deneyebilirsin:)
diyetin başında ben de çok sinir oluodum sürekli acıkıodum fln ama şimdi kıyafetleri daraltınca o yediğim yemeklerden çok çok daha mutlu oluyorum, zira o yemeklerin hepsi kanalizasyonda:)
havuç yemeyin diolar ben de yemiom valla:))

leblebi mantıklı aslında daha basında oldugumdan bi şeyler yiyesim geliyor ..iyi geceler ....

canım boylarımız,başlangıç kilolarımız ve hedefimiz neredeyse aynı. Bende 11 şubat 2013 te başladım diyete şimdilik iyi gidiyor.Evet bizim boyumuza göre 65kg. güzel duruyor.Bende 65 olayımda sonra 60 olmak için çabalıycam.Kolay gelsin sanada banada canım:16:

canım boylarımız,başlangıç kilolarımız ve hedefimiz neredeyse aynı. Bende 11 şubat 2013 te başladım diyete şimdilik iyi gidiyor.Evet bizim boyumuza göre 65kg. güzel duruyor.Bende 65 olayımda sonra 60 olmak için çabalıycam.Kolay gelsin sanada banada canım:16:

evet ilk önce 65 olalım bakalım:))

ayyyy dün öğlen yediğim kereviz beni mahvetti cok gaz yapıyormuş megerse hala midem gaz dolu ıyyyy cok iğrenç istedigi kadar faydalı olsun istemiyorum zaten tadı tuzu da bi şeye benzemiyordu kabak yerim brokoli yerim bundan sonra kerevizle işim olmaz..

bu sabah yeni kilom:73.5 :))biraz hızlı gittim galiba bugün 5.günüm daha ben su toplamışım onlar gidiyor sanırım..

ayyy 65 i bir görsem zaten alışverişe çıkıcam bir de dolabımda cok güzel şeyler var içine giremediğim onları da giyebilirm 65 le...valla iyice gaza geldim ben ...şimdi 73.5 olmuşum zaten bugünden itibaren 1 saatlik yürüyüş eklicem bu diyete...1 nisanda 69 olmam lazım en az...hadi kolay gelsin hepimize...

bu arada bugün 5.günüm....farklı bir şey denicem..

9buçuk:1 haşlanmış yumurta

öğlen 1 de---bir çay bardağı haşlanmış pirinç ve yoğurt pul biber biraz tuzla lapa...

ara---bir elma

akşam 6 da---bir çay bardağı pirinç aynı şekilde lapa...

ve bol su...

bunu yapıcam bugün malum yarın cumartesi bir piknik planı var ..

bugün tam 2 saat yürüdüm ama iki parça bitter çik.yedim..olsun yaktıgım daha fazladır sanırım..haftaya cuma tartı günüm hedefim 72..bir hafta bunun için uğraşıcam..şu altılı rakamları 4yıldır görmüyorum ..

ben de 6 lı rakamları 4 senedir fln görmüyorum
bugün ödül günüm supangle yiorum şimdi :)
haftaya pazar 70li bişey olmam lazım:)

ohoo ooo ooo tüm yorumları okudum. kilo vermek istediğiniz süre az ve siz çikolata tüketiyosunuz. parçası felan önemli değil sonuçta o çikolata sizin vücuda giriyor mu ? evet. bu da kilo vermeniz azalmaya başladığında körüklenecek ve daha çok canınız isteyecek. en azından yemeyinde tadını unutun. ha birde acıkmamak için proteine yüklenin (yağ oranı %2 ye yakın olsun süttür yoğurttur ondan bahsediyorum) proteini vücut çok geç sindiriyor ve böylece acıkmıyosunuz. kana karışan ve acıkmamızı sağlayan ilk şey karbonhidrat. e bu çikolata içinde var baklagillerde felan var. ikinci kana çabuk karışan madde de yağdır. en geç protein girer kana ve sıkı bir dukan takipçisiyim. okuduğum kitapta da vücut proteini sindirmeye çalışırken daha çok kalori harcıyor. :ssz:

ohoo ooo ooo tüm yorumları okudum. kilo vermek istediğiniz süre az ve siz çikolata tüketiyosunuz. parçası felan önemli değil sonuçta o çikolata sizin vücuda giriyor mu ? evet. bu da kilo vermeniz azalmaya başladığında körüklenecek ve daha çok canınız isteyecek. en azından yemeyinde tadını unutun. ha birde acıkmamak için proteine yüklenin (yağ oranı %2 ye yakın olsun süttür yoğurttur ondan bahsediyorum) proteini vücut çok geç sindiriyor ve böylece acıkmıyosunuz. kana karışan ve acıkmamızı sağlayan ilk şey karbonhidrat. e bu çikolata içinde var baklagillerde felan var. ikinci kana çabuk karışan madde de yağdır. en geç protein girer kana ve sıkı bir dukan takipçisiyim. okuduğum kitapta da vücut proteini sindirmeye çalışırken daha çok kalori harcıyor. :ssz:

yani çikolata yok diyorsun duk duk:)peki dikkat ederim sağ ol canım..arada gel de bildiklerini paylaş..

6.günüm ve yediklerim

sabah bir şekersiz türk kahvesi..

sonra bir haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar 10 zeytin bir dilim peynir bir salatalık...

ve 3te bol salata mangalda tavuk bir dilim ekmek..

akşama yemem galiba bol su içicem artık...

kızlar benim özellikle 2 arkadasım var kilomu dolaylı yoldan benim yüzüme vuran..ikisi de iyi arkadasım seviyorum ama laf sokmalarını anlamsız buluyorum..
boyuma göre ve kilom eşit dağıldıgından aslında obez durmuyorum yüzüm de güzeldir cildimde yasıma göre tek bir çizgim yoktur..neyse bir arkadasım 45 kilo falan boyu da 1.60 bence cok zayıf ama banane onun bedeni işte o arkadasım mesela şişman birini anlatacaksa sürekli ayyy jennifer görmelisin kızı senin 2 katın ayyy sen onun yanında normal sayılırsın falan diyor ya da ne bileyim alışverişteyken laflar ki bedenim 42 genelde buluyorum her seyi...ya da yemekteysek ayy tatlım sen az yiyorsun aslında ama neden zayıf değilsin diyor:))ben az yemem aslında normalde..neyse diğerine gelelim o da sürekli ayyy ben 10yıl önce 75 kiloydum azmettim zayıfladım nasıl iğrençtim 75 kilo olmak cok kötü falan der durur...ya da bir sey giyince muhteşemim değil mi der...
şimdi iş yoğunluğundan biriyle pek görüşemiyrum diğeri de zaten 3 aylığına sehir dısında..

onlar gelince giyeceğim 38 beden elbiseyi hayal ediyorum zaten güzelim:))bir de killar gidince yüzlerinin ilk ifadesini hafızamda ömür boyu saklicam sıra bana gelecek inş..bu 2 sevgili arkidişimin hayali beni müthiş motive ediyor.....haksız mıyım ama size hiç kilo konusunda laf sokanlar var mı çevrenizde???

kızlar benim özellikle 2 arkadasım var kilomu dolaylı yoldan benim yüzüme vuran..ikisi de iyi arkadasım seviyorum ama laf sokmalarını anlamsız buluyorum..
boyuma göre ve kilom eşit dağıldıgından aslında obez durmuyorum yüzüm de güzeldir cildimde yasıma göre tek bir çizgim yoktur..neyse bir arkadasım 45 kilo falan boyu da 1.60 bence cok zayıf ama banane onun bedeni işte o arkadasım mesela şişman birini anlatacaksa sürekli ayyy jennifer görmelisin kızı senin 2 katın ayyy sen onun yanında normal sayılırsın falan diyor ya da ne bileyim alışverişteyken laflar ki bedenim 42 genelde buluyorum her seyi...ya da yemekteysek ayy tatlım sen az yiyorsun aslında ama neden zayıf değilsin diyor:))ben az yemem aslında normalde..neyse diğerine gelelim o da sürekli ayyy ben 10yıl önce 75 kiloydum azmettim zayıfladım nasıl iğrençtim 75 kilo olmak cok kötü falan der durur...ya da bir sey giyince muhteşemim değil mi der...
şimdi iş yoğunluğundan biriyle pek görüşemiyrum diğeri de zaten 3 aylığına sehir dısında..

onlar gelince giyeceğim 38 beden elbiseyi hayal ediyorum zaten güzelim:))bir de killar gidince yüzlerinin ilk ifadesini hafızamda ömür boyu saklicam sıra bana gelecek inş..bu 2 sevgili arkidişimin hayali beni müthiş motive ediyor.....haksız mıyım ama size hiç kilo konusunda laf sokanlar var mı çevrenizde???
merhaba canım .öncelikle umarım yılmadan hedefine ulaşırsın.bende nerede ise bir yıldır diyet yapıyorum ara ara.ama benim kilo vermem çok zor metabolizmam çok ağır ve hareketsiz bir yaşam tarzım var.yinede tecrübelerimi paylaşayım seninle.ilk olarak metabolizmanı tanı. vucudun ne tür besinlerde daha kolay kilo veriyor.benim protein mesela.ne kadar çok protein alırsam o kadar çabuk kilo veriyorum.şu an lahana çorbası içiyorum ama tam bağımlı değil.öğrendiğim herşeyden karışık bi diyet gibi düşün.ayrıca kalsiyumla destekle diyetini çok önemli.bir kaç kupa yeşilçayı iç hergün mutlaka.ve olmazsa olmaz tarçın ,zerdeçal, zencefil,yoğurt karışımı ye.spor yap.ben yapamıyorum ama trambolin aldım evime hem çok zevkli hemdaha kolay geldi bana.sevgiler.

Back