Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıl canım ☺Kızlar merana bende katılablirmiym :)
Kızlar merhaba. Nasıl gidiyor!?? Spor olarak ne yapıyorsunuz? Bende spora gitmek istiyorum artık. Jimnastikmi platesmi daha çok verdiriyor kilo?
Cnm benim. Keşke evde yapabilme imkanım olsa. 2 çocuk birisi daha 8 aylık. Birde babaanne ve dedemiz var evde. Çooookkk zor yaniplates sıkılaştırır diye düsünüyorum ben ama spora gitmek benim fikrimce mantıklı olmuyor evliysen zamanını evde geçirmen gerekiyorsa eğer evde çok daha nezih yapabilirsin sporunu ben evde yapmayı tercih ediyorum sahsen her türlü video var ne de olsa internette boşa para verme kuzum :):)
karbonatlı suyu biliyormusunuz kızlar? Acaba emzirirken içmenin bir zararı varmıdır?plates sıkılaştırır diye düsünüyorum ben ama spora gitmek benim fikrimce mantıklı olmuyor evliysen zamanını evde geçirmen gerekiyorsa eğer evde çok daha nezih yapabilirsin sporunu ben evde yapmayı tercih ediyorum sahsen her türlü video var ne de olsa internette boşa para verme kuzum :):)
Ka
karbonatlı suyu biliyormusunuz kızlar? Acaba emzirirken içmenin bir zararı varmıdır?
Cnm benim. Keşke evde yapabilme imkanım olsa. 2 çocuk birisi daha 8 aylık. Birde babaanne ve dedemiz var evde. Çooookkk zor yani
Mrb kızlar neler yapıyorsunuz? Egzersiz tekeri kullanan varmı? Çok etkili. Ben aynı hareketi seneler önce merdaneyle yapmıştım.[/QU ben yuruyorum bugün 4 km yürüdüm kendimi çok dinç hissediyorum bi de mekik çekiyorum 30 tane
merhabalarr. Hoşgeldiniz öncelikle. Bende çok yeniyim aslında ama yazmak istedim. Benimde 8 aylık bebeğim var. Ben de karbonatlı su içiyorum. Bana faydası çok. Bağarsaklarımı çalıştırıyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı duyuyyorum. Midemin şişkinliğini azalltı. Ben günde 1 lt içiyorum. Bebeğime bir yan etkisi olmadı. Ama isterseniz tekrar araştırın. Sizin bebeğiniz çok küçük çünkü daha.Meraba ben yeni üye oldum.bende aranıza katılmak istiyorum .1.63 boy 78.8 kiloyum.ama iki aylık bebeğim var.karbonatın zararı olurmu ki acaba.karbonat ne gibi etki ediyor bunu merak ettim.
henüz tartılmadım cnm. En azından 1 hafta geçmesini istiyorum. Yediklerimide azalttım. Ama ben öle onu yemem bunu yemem yapamıyorum. Emzirdiğim için. Ama eskiye göre çok çok az yiyorum. Verirsem yazıcamSizde kilo verme oldu mu pekikardelen_13