75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

aynı benim kilom boyum ve vücut özelliklerim :):) katıl tabiii basarırız insallahh beraber

ya sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sürekli yemek düşünüyorum ben ya niye böyle oluyo

yani sanki yemek yiyerek çözemediğim sorun kalmayacakmış gibi hissediyorum ygs ye hazırlanıyorum sınavı düşünüyorum strest yapıyorum hemen kendimi yemek yerken buluyorum anlık mutluluk ama sonrası büyük pişmanlık oluyo ama ne yazık ki geri dönüşü olmuyor

Merhaba özge19 _ 96 desteğin için teşekkür ederim ben 34 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum var 160 cm boyunda 75 kiloyum

aynı benim kilom boyum ve vücut özelliklerim :):) katıl tabiii basarırız insallahh beraber
Merhaba cnm. Öncelikle cvpladığın için teşekkür ederim. Eşimin hiç kilosu yok. O manken gibi. Her giydiği yakışıyor. Bende çok mutsuzum(( çocuklar iş derken çok çirkin hissediyorum bu kiloyla kendimi. 7 den sonra bişey yememek işe yarıyormu gerçekten. Sen ne kadar kilo verdin? Birde ben arkadaşlardan ruşeymin çok işe yaradığını duydum. 3 gündür sütle içiyorum. Şu anda bişey yok. Desteklerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla hepinizin..

ya sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sürekli yemek düşünüyorum ben ya niye böyle oluyo
olmaz mı oluyo tabi canım.. ekmek yemediğimiz için devamlı açız doysakta hemen acıkıyoruz hep diyet psikolojisindeyiz..
ders çalışırken nacizane tavsiyem sarı leblebi yemen.. abur cubur yerine geçer.. en azındaan kilo aldırmaz aşırıya kaçmadığın taktirde..

matilda34 ve kardelen_13 hoşgeldinizzz:))))

Birbeste merhaba çok saol ilgin için. Çok yeniyim yazdım ama nereye gitti bilmiyorum msj:)) bu kilolar beni mafetti. Sen kaç kilo verdin? Neler yapıyorsun paylaşırmısın?

bugünde diyetime devam ediyorum..
45 dakika bantta yürüyüşümü yaptım..
şimdide ebru şallıyla pilatesime başlıyorum..

kızlar günlük kilolarımızı yazalım mı?
çok motive edici olacak.. hırs olacak..
haftalıkta olur elbette.. ama günlük çok faydalı oluyo..
ben 300_400 gr gittiğini günlük takip ettiğim için sporu ve diyeti bırakamadığımı farkettim..
hem hepimiz yazdığı zaman birbirimizi gördükçe daha azimleneceğiz..
acıktığımda bugün hep yarın sabah tartıda daha az çıkacağımı düşünüp motive oldum..
ama kimse gün atlamayacak..ve bir gün öncesine göre azda fazlada gelse kilosu buraya muhakkak yazacak..
yoksa sadece buraya diyetteyim sporumu yaptım yazısını yazmak bi yerden sonra etki etmeyecek.. diyeti bırakmalar olacak..
hem kendimizi hemde birbirimizi kontrol edelim..en önemliside bu .. BİRBİRMİZİ kontrol edelim..

kilo aldığımı yazdığımda beni uyarın.. sizi uyarıyım istiyorum..
ne dersiniz?

Birbeste merhaba çok saol ilgin için. Çok yeniyim yazdım ama nereye gitti bilmiyorum msj:)) bu kilolar beni mafetti. Sen kaç kilo verdin? Neler yapıyorsun paylaşırmısın?
bende yeniyim canım:)
hep beraber psikolojimizi bozan kilolarımızdan kurtulalım istiyorum..
kendimizle başbaşa bırakmayalım birbirimizi.. ve birbirimmizi kontrol edelim..
kendimce diyete başladım.. günlük yürüyüş ve plates yapıyorum..
faydası oluyor..

Bencede mantıklı ve işe yarar kesinliklede hergün tartılmak sağlıklımı? Okuduklarım haftada bir tartılmanın iyi olduğu yönünde. Ama ben herşeye varım

Bende kesinlikle bu kilodan kurtulmak istiyorum. Ama spora pek zamanım yok. Sadece okul dönüşü yürüyebiliyorum yarım saat. Bebişimde emiyor. Birde oğlum var. Offf çok yakındım dimi. Bahane bunlar. Lütfen birbirimize destek olalım. Banada yardımcı olun. Bitsin bu işkence

ilk adımımı atıyorum kızlar...
cuma:72.7
cumartesi:72.1
pazar:72.1
pazartesi:71.6
sanırım ödem atıyorum.. yoksa bu kadar fazla olacağını zannetmem.. böyle giderse bir ayda epey kilo kaybetmiş olurum:) eminin on gün sonra yavaşlayacak..
eskiden bende haftada bir tartılmak gerekiyor diye duymuştum ve öyle yapıyordum..
şeyda coşkun günlük tartılmamızı söyledi bir konuşmasında.. bu hafta denedim acayip işe yarıyor..

Anlaştık o zaman her sabah tartılıyoruz. Ödemse neyse ne cnm. Veriyorsun ya kiloyu önemli olan bu. Tebrikler şimdiden. Farklı bişey yiyormusun yada içiyormusun? Yardımcı olarak

Bende 76 kiloyu 1.65 boyu kilo vermek istiyorum pko hastasıyım Dr kilo vermeden bebek sahibi olman çok zor dedi bugün diyette 2. Günüm 15 günlük hedefler koydum 15 gün sonunda tartilacagim hedefim 57 kilo olmak bu arada protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum günde 3 km yürüyorum

bayanlar günaydın nasıl gidiyor bakalım ben her gün tartılma taraftarı değilim sadece cuma gnleri tartılıyorum ama siz nasıl isterseniz tabi bir de bisi isticem kosu bandı öneriniz var mı yardımcı olun almak istiyorum ama iyi birsey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…