- 26 Aralık 2014
- 81
- 19
- 88
hoşgeldin tatlım basarılar diiliyorum onceliklee ınşallah hepberaber vericez kıloları en kısa zamanda yalnız cetveli bilmyorum benmerhabalar ben de geldim :)) geçmişi okumaya sizlere nispeten tanımaya devam ediyorum ama şuana kadar okuduklarımı sanki ben yazmışım gibi geldi :)) Ben de sigarayı bırakır bırakmaz halen anlayamadığım bir hızla 4 ayda 10 kg aldım bugün itibariyle 75 kg 'u gördüm yaş 40 yaza fit girmek istiyorum haydi arkadaşlar ful destek tam destek diyet başlasın :)) interneten twist shape de sipariş verdim 3 gün içinde gelir umarım hava soğuk hareket yok çocuk 4 yaşında okuldan mikrop taşıyıp duruyor o hasta biz hasta takır takır kilo almak da cabası artık yeterrrr diyorum... 4 sene oldu bu forumlara girmeyeli bir cetvel vardı onu nerden yapıyorduk ? herkese selamlar & sevgiler & Başarılar
olsun sen kendini fazla sıkma kızın emiyorsa ismdilik normal bi kas kendini bence kızın daha onemli tabi abartma da :))slmlar, devam ben e bugun fazlaca yedim sanki. Kızımı emzirmesem aksamları çok az yicem ama engel olamıyorum. Cok acıkıyorum. Yalnız tarcınlı su ictigim zamanlar bayagı tok hissediyorum. Spora devam. Herkese cok cok zayiflamalar
katııyorum bende cikolata ve neskafe konusunda bazen kacırıorum yapcak bişi yok napalım :))Benim de çok iyi gidiyordu ama bugün birazcık bozdum galiba ama pes etmek yok tabi yine kaldığım yerden devam ediyorum. Sinirlenince dayanamıyorum kendimi çikolata yerken buluyorumbir de kahve var tabi her şeyden vaz geçtim kahveyi bırakamıyorum inşallah bunları da aşıcam bu süreçte. Herkese iyi şanslar kızlar :)
olsun sen kendini fazla sıkma kızın emiyorsa ismdilik normal bi kas kendini bence kızın daha onemli tabi abartma da :))
Tesekkür ederim Bi orta yol bulabilsem. Cok yesem kilo alma korkusu,az yesem sütüm azalma tedirginliği.şimdilik ekmegi sıfırladım.spora devam.olsun sen kendini fazla sıkma kızın emiyorsa ismdilik normal bi kas kendini bence kızın daha onemli tabi abartma da :))
Çok geçmişolsun canım, teşekkür ederiz, hep beraber verlim kloları inş, Aslın da ben de hafta sonuçok keyfi davrandımspor diyet ara verdim.Tam gaz devamm kendime geldim sayılırbayanlar nasıl gidiyorr ben çok hastaydım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyet spor kalmadı valla bugün iyi hissedersem kendimi yapıcam aksama ama bakalım ben pek veremedim dikkat edemedim hep aksilikler çıktı bi tam istedğim gibi baslayamadım ama sizleri okuyunca kiloların gittiğini öğrenince de mutlu oluyorum
Geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli :/ bende 3.haftaya girdim 76.6 dan 72.8 im şuanbayanlar nasıl gidiyorr ben çok hastaydım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyet spor kalmadı valla bugün iyi hissedersem kendimi yapıcam aksama ama bakalım ben pek veremedim dikkat edemedim hep aksilikler çıktı bi tam istedğim gibi baslayamadım ama sizleri okuyunca kiloların gittiğini öğrenince de mutlu oluyorum
Geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli :/ bende 3.haftaya girdim 76.6 dan 72.8 im şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?