75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

Benim de çok iyi gidiyordu ama bugün birazcık bozdum galiba ama pes etmek yok tabi yine kaldığım yerden devam ediyorum. Sinirlenince dayanamıyorum kendimi çikolata yerken buluyorum bir de kahve var tabi her şeyden vaz geçtim kahveyi bırakamıyorum inşallah bunları da aşıcam bu süreçte. Herkese iyi şanslar kızlar :)

mrb kızlar. msjlarınızın hepsini okuyamadım ne durumdasınız devam ediyormusunuz

slmlar, devam ben e bugun fazlaca yedim sanki. Kızımı emzirmesem aksamları çok az yicem ama engel olamıyorum. Cok acıkıyorum. Yalnız tarcınlı su ictigim zamanlar bayagı tok hissediyorum. Spora devam. Herkese cok cok zayiflamalar

slmlar, devam ben e bugun fazlaca yedim sanki. Kızımı emzirmesem aksamları çok az yicem ama engel olamıyorum. Cok acıkıyorum. Yalnız tarcınlı su ictigim zamanlar bayagı tok hissediyorum. Spora devam. Herkese cok cok zayiflamalar

hoşgeldin tatlım basarılar diiliyorum onceliklee ınşallah hepberaber vericez kıloları en kısa zamanda yalnız cetveli bilmyorum ben

olsun sen kendini fazla sıkma kızın emiyorsa ismdilik normal bi kas kendini bence kızın daha onemli tabi abartma da :))

katııyorum bende cikolata ve neskafe konusunda bazen kacırıorum yapcak bişi yok napalım :))

olsun sen kendini fazla sıkma kızın emiyorsa ismdilik normal bi kas kendini bence kızın daha onemli tabi abartma da :))
Tesekkür ederim Bi orta yol bulabilsem. Cok yesem kilo alma korkusu,az yesem sütüm azalma tedirginliği.şimdilik ekmegi sıfırladım.spora devam.

tebrik ederim Oschge . Ben de 1 haftanın sonun da 62 oldum. O kadar mutlu oldum ki .darısı arkadaslara

bayanlar nasıl gidiyorr ben çok hastaydım geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diyet spor kalmadı valla bugün iyi hissedersem kendimi yapıcam aksama ama bakalım ben pek veremedim dikkat edemedim hep aksilikler çıktı bi tam istedğim gibi baslayamadım ama sizleri okuyunca kiloların gittiğini öğrenince de mutlu oluyorum

Çok geçmişolsun canım, teşekkür ederiz, hep beraber verlim kloları inş, Aslın da ben de hafta sonuçok keyfi davrandımspor diyet ara verdim.Tam gaz devamm kendime geldim sayılır

Geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli :/ bende 3.haftaya girdim 76.6 dan 72.8 im şuan

selamlar:) benide alır mısınız aranıza:)
32 yaşındayım.. 1.59 boy.. malesef yanında birde 73 kilom var..:)
bu kadar kiloyu hem iki çocuk ve eşe yemekler yaparak hem de kpssye hazırlanarak aldım..çok fazla ders çalıştım ve haliyle çokta aldım kilolarımı...
ama almış olmam bahane değil..
bu kilolardan kurtulmak istiyorum ben..
gerçekten çok istiyorum..
kadınlar kulübüne yeni üye oldum yanıma arkadaş bulabilmek için..
diğer sayfalarıda araştırdım ancak çok kalabalık geldi gözüme:)..
siz burdaysanız eğer.. bende hemen her gün burda olurum inşallah sizlere yediklerimi ve sporumu yazmak için..
birbirimize destek olalım ve artık nolur istediğimiz kıyafetlere kavuşalım diyorum..
sizi bilmiorum ama cidden bıktım hoş ve zayıflamayı becerebilen hatunlara özenmekten:).. bizde güzelleşelim ne dersiniz.. ama günlük yazalım buraya mutlaka..
bu sayfa olmazsa başka sayfada bunu uygulamak istiyorum..
dileğim ilk kez yazı yazdığım bu sayfada sürekli kalabilmek:)

kilom 74 idi.. bir kilo verdim..
bugünki yediklerim..
kahvaltı: 2 kayısı ve bol su..
öğlenatates salatası bir kaç tane yaprak sarma...(gezmedeydim tabağımdaki diğer lezzetlere hiç dokunmadım ama zordu dayanmak:)
akşam: mantar yemeği 5 kaşık pilav..( ekmek yemediğim için biraz kaçırdım pilavı)
gün içinde
bolca su.. 3 litreye yakın..
1 fincan yeşil çay..
1 fincan,yeşilçay,biberiye kiraz sapı,zetin yaprağı,ısırgan, karışı.. hepsinden bir tutam alıp demlediğim çayımdan içtim..
yarım saat yürüyüş yaptım akşam bantta..
biraz önce ufak bir kase pul biberli limonlu yoğurt yedim..
şimdide ebru şallının 21 günlük platesine başlayacağım..

yani bende kilo vermek istiyorum hemde 15 kilo ama kendime bi diyet arkadaşı arıyordum ki size rastladım

hoşgeldin özge:)
bende yeniyim senin gibi..ve benimde 15 kilo vermem lazım aynı şekilde..
pilates yapacağım şimdi..siteden çıkamadım:)... dün zumba yaptım bugün plates..
kafama taktım özge zayıflayacağımmmmmmmm.. sende gel yazalım her gün ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…