• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

saol tatlım darısı tüm bekarlara insallah.. :) ii gidiyorsun ne güzell ben cumadan cumaya tartılıyorum ama bu hafta çok sisim veremicem sanırım daha hastalanamadım :(

Kızlar ben de 70 kiloyum. Hedef 55. Boyum 1.67. Şu anda başlayamam ama kabul ederseniz ben de iki hafta içinde size katılırım.

tabiki de gel katıl canım benim ne kadar fazla kişi o kadar güzell olur bekliyorumm

kızz sen her gün tartılıyosun :)) hafta da bir daha iyi olur bence ama merk ediyorsun sanırsam :):) nasıl gidiyo sporla beslenme bakalım

Teşekkür ederim canim hosbuldum. Hayatimin en kilolu donemindeyim dogum sonrasi kilolari malum. Masa basi bir iste çalışıyorum bu yuzden daha cok basen bolumu kilo aliyor. Tatliya asla dayanamiyorum. Ne yapacagimi da pek bilmiyorum acikcasi ama sizi okudum bugun ip atlamaya baslayacagim insallah

bende aynı senin gibi hayatımın en kilolu dönemindeyim ama ben daha hamiş bile değilim ama bebek istiyorum insallah ondan kilo vermek istiyorum bende masa bası isteyim ama benim üst bölge daha kilolu ben leslie squat bide mekik çekiyorum insallah bi an önce kilolardan kurtuluruz

bende aynı senin gibi hayatımın en kilolu dönemindeyim ama ben daha hamiş bile değilim ama bebek istiyorum insallah ondan kilo vermek istiyorum bende masa bası isteyim ama benim üst bölge daha kilolu ben leslie squat bide mekik çekiyorum insallah bi an önce kilolardan kurtuluruz

Canim Rabbim hayirlica sağlıklı bir evlat nasip etsin ins. Ben dogumdan sonra tamamen eski kiloma donmustum ama emzirme donemi tekrar aldim. Sabahlari is yerinde pogaca yiyordum onu biraktim artik kornfleks yiyorum baya da tok tutuyor

evet konfleks işe yarıyor gerçekten Allah analı babalı büyütsün canım benim

Ben gunluk 1200 kaloryı gecmemeye ozen gosterıyorum sızde kalorı hesabı yapın cok ıse yarıyo ayrıca ara ogun yıyın kucucuk bısıy olsa bıle spora devam zayıflamaya devam

öncelikle kendimden bahsedeyim.. 24 yaşında 1,5 yıldır evli ve lise döneminde 49 kilo iken üniversite ve evlilik ile beraber 75 kiloya uyaşmısım iki gün önce farkettim ve basladım diyet ve kendi kendime spora.. neler yapıyorum ekmek sadece kahvaltı da bir dilim olmak sartı ile tam buğday yiyorum. çikolata hastası olmama rağmen iki gün önce töve edip dostluğumuzu bitirdim kısacası düzenli bi listem yok zaten yapamam da sekeri ve tuzu çok çok azalttım çayı zaten sekersiz içerim ama çikolata kek pasta gibi çirkinnnn yiyeceklerle küstüm artık her aksam yarım saat simdilik leslie ve squat yapıyorum yan simitler ve göbek sorunum için de mekik yapıyorum sabah aksam çok fazla değil çünkü vücudum hamlamış bir anda yüklenmek istemiyorum boyum 1.70 75 kiloyum bu arada ve bebiş düşünüyorum o yüzden 60 ları görmeden istemiyorum bana katılıp bikaç ayda 10-15 kilo vermek isteyen güzel çıtırları bekliyorumm kızlar.. hepimiz değerliyiz unutmayalım kendimiz ve sağlığımız için sağlıklı beslenip diyet adını vermeden kilalordan kurtulalımmm .. herkesi seviyorumm öpüyorumm
Merhaba canım aynı boy ve yaklaşık aynı kilıdayım sayfamı ziyarete gel destek oluruz

Hıs
Merhaba, bende size katılmak istiyorum kararlılığınızı tebrik ediyorum bu şekilde devam ederseniz eminim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz.bende fazla kilolardan şikayetçiyim :KK43: 22 yaşında üniversite öğrencisiyim 1.70 boyundayım ve 76 kilodayım. Hedefim 60. Bugün kendime söz vererek yolculuğuma başladım. Bakalım sonuç ne olacak.
hoş geldin canım aynı boy ve kilodayız sayfama beklerim

slmlar yeni yılınızı kutluyorum ,sağlıklı zayıflama temennisi içindeyim tabi ki huzur ve mutluluk da getirsin.Ben de size katılmak istiyorum. Öncelikle spor yaparak zayıflamanız benim size katılmamda etkili oldu. 1,60 boyundayım ve 63 kilodayım hedefim 50 kilo olmak

Yeniyıla girerken spora başlayıp zayıflamayı düşündüm. Çok kararlıyım bir aydan beri zayıflayamıyorum aynı kilodayım. Bir de emzirme dönemin de olunca haliyle arada tatlı, börek vb çok yiyebilliyorum. Kendi sağlığım için zayıflamak istiyorum vede eşim kilolu olmamı istemiyor

Back