- 26 Aralık 2014
- 81
- 19
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurler tatlımmm katıl sendeeKızlar Merhaba Bol şans :)
Bende 6 da bırakıyorum canım. Off o hastalık halleri biliyorum canım fazla abartmadıkça hafif şeylerle atlatırsan sorun olmaz sanırım.ama ben bugun ekler yedım hasta olcam da krızlerdeyım yapcak bişi yok bi kac gun böleyim
Canım hastayım bu aralar gecince inşallah katılırımtesekkurler tatlımmm katıl sendee
Bende başta çok zorlanmıstım canım bir hafta falan ağrı çektim. Daha sonra alışıyorsun merak etme. Tüm vücudu çalıştırıyor :)günaydın :) ooff şu ip atlamak ne zormuş yaa 100 tane yapabildim :)) evet kızlar bozmak yok sakın sakın :))))
Ben bekar canım üniden yeni mezun oldum önce işşş :)))selam kızlarr nasıl gidiyor beslenme ile spor bakalımm ben de durumlar iyi gibi hasta olmama az kaldığından siskinim ama spora devam bakalm cumaya ne kadar gidecek :) moraller nasıl bu arada evli bekar kim evli kim bekar bakalım :)
Ekonomi canım dokuz eylül iş bakıyorum :)) sen de varmı evlilikilk-nust: 38579986 .!.:hayyırlıı olsun hangi bölüm canımm
Ohh iyiymiş canım mutluluğunuz daim olsun :)) bu arada bugün 75.3 çıktım :))oo süper bölümm hakkında hayırlısı olsun bakalım bende evliyim 1,5 yıllık memurum:)