• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

hoşgeldin özge:)
bende yeniyim senin gibi..ve benimde 15 kilo vermem lazım aynı şekilde..
pilates yapacağım şimdi..siteden çıkamadım:)... dün zumba yaptım bugün plates..
kafama taktım özge zayıflayacağımmmmmmmm.. sende gel yazalım her gün ne dersin?
nasıl mükemmel olur benim sıkıntım zayıflayacak bir arkadaşımın olmaması annemde iki gün eşlik edip üçüncü gün ya mantı açıyor ya puding yapıyor irademi güçlendirmeye çalışırken beni tam da ordan vuruyor yani

meraba kizlaar ben de bugun spora basladim boyum 1.62 kilom62 50 kilo olmak istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum onerileriniz neler

meraba kizlaar ben de bugun spora basladim boyum 1.62 kilom62 50 kilo olmak istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum onerileriniz neler

VALLA BENDE ŞU andan itibaren diyete girdim tek çözüm var ümüğümüzü tutmak bayanlar ben başka bir çözüm bilmiyorum öyle her şeyi ye sonra akşam yoğurt kürü yap filan olmuyor :(( sende hoşgeldin bende yeni geldim zaten

hollywood diyeti diye bir sey duydum ise yarar mi ki acaba
olay belli bence
tuz+şekeri hayatından yavaş yavaş çıkar
suya daha çok yer ver
ve en önemlisi yürüyüş
bence kaç aydır aramadığım diyet kalmadı hep şok diyetlere baktım tabi çünkü 15 kiloyu 5 ayda değil 1 ayda vermek istiyorum diye ama şimdi anladım yavaş yavaş ama emin adımlarla vermek daha iyimiş yarın başlıyorum istiyorsan gel seninle birlikte başlayalım

callanetics egzersizlerini uygulayan var mı ya da bir bilgisi olan bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü ben bulamıyorum bir sürü video var hangisin yapacağım bilmiyorum

Mrb arkadaslar bende size katılmak istiyorum 24yasında evliyim cocuk yok ama dusunuyoruz 1.55 boyum kilomu bilmiyorum olculmedim hic ama en az 75imdir hamile kalmadan zayıflamak istiyorum bugunde kesin karar verdim arastırırken sizi gordum ve cok mutlu oldum insallah hepimiz istedigimiz kiloya geliriz..
Ben yediklerimi azaltıp aksam 6dan sonra bisey yemeden denicem birde 9lu cayım var onunla desteklicem bel simidinde hangi hareketler etkili olur karın yagları icin bir oneriniz varmı destekleyici
:)

hoşgeldiniz güzel bayanlarrr tabikide katılın her gün yazalım bence de katılıyorum sizlere benimde 15 kilo fazlam var ben de aksamları spor yapmaya çalışıyorum.. bu aralar hastalık falan geçirdim bıraktım biraz ama yarın dan tekrar baslayım yazmaya size beraber halledelim bu isi hırslı gördüm sizi hadi bakalımm baslayalım :)

Mrb arkadaslar bende size katılmak istiyorum 24yasında evliyim cocuk yok ama dusunuyoruz 1.55 boyum kilomu bilmiyorum olculmedim hic ama en az 75imdir hamile kalmadan zayıflamak istiyorum bugunde kesin karar verdim arastırırken sizi gordum ve cok mutlu oldum insallah hepimiz istedigimiz kiloya geliriz..
Ben yediklerimi azaltıp aksam 6dan sonra bisey yemeden denicem birde 9lu cayım var onunla desteklicem bel simidinde hangi hareketler etkili olur karın yagları icin bir oneriniz varmı destekleyici
:)

hosgeldin tatlım bende hamiş kalmaya çalışıyorum 1,5 yıldır insallah burda beraber hem kilo veririz hem hamiş kalırız :):):)

callanetics egzersizlerini uygulayan var mı ya da bir bilgisi olan bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü ben bulamıyorum bir sürü video var hangisin yapacağım bilmiyorum

tatlım ben leslie yapıyorum bir de squat yapıyorum callanetics hiç denemedim fikrim yok ama leslie den memnunum ben :)

bende bir sitede karşılaştım merak ettim öyle bi sorayım dedim bakalım

Callanetics egzersiz programları son yıllarda çok sık adını duyursa da aslında 702lı yıllarda ortaya çıkmıştır. Pilates, yoga ve baleyi birleştirerek en etkili şekilde sıkılaşmayı hedeflemektedir. Callanetics egzersizleri ile kısa bir süre içerisinde vücut şekilleniyor ve kaslar sıkılaşıyor.
Callanetics egzersizleri zayıflatarak kilo verdirmektedir. Aslında normal bir diyet ile vereceğiniz 1 kiloyu eğer Callanetics egzersizleri uygulayarak verirseniz alacağınız sonuç iki katı etkili olacaktır. Bazı insanlar kilo verdiklerini fakat görünümünde değişim olmadığını söylerler. Callanetics egzersizinde durum bunun tam tersidir. Tartıda hiç kilo vermemiş gibi gözükseniz bile kaslar sıkılaştığı için bir incelme sağlayacaksınızdır.

Callanetics egzersizlerinin sonucunu görebilmek çok kısa bir süre içerisinde mümkündür. Sadece birkaç gün yaptığınız durumda bile etkisini fark etmeye başlayabilirsiniz. İlk başlarda size zor gelebilecek hareketler olabilir fakat zamanla vücudunuz alışır ve zorlanmadan yapabilirsiniz.
Her gün 1 saatinizi ayırarak 10 saatte 10 yaş gençleş videoları ile Callanetics egzersizlerine başlayabilirsiniz. 10 gün sonunda vücudunuz harekete biraz alışmış olarak ve o zaman da süper Callanetics programlarına başlayabilirsiniz. İsterseniz DVD’sini satın alarak yapabilirsiniz. İsterseniz de internetten izleyerek rahatlıkla yapabilirsiniz. Kilo vermek isteyenler buna ek olarak da Cardio Callanetics programı ile kilo verebilirler. Düzenli bir şekilde bu egzersizler uygulandığı zaman kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

selamlar saniye saniye kilolarına veda ede arkadaşlarım....
yaza fıstık gibi girecek olan arkadaşlarımmm..
nefsine yenik düşüp boğazına sahip çıkan arkadaşlarımmmm..
yazın tanıdıkları gördüğünde" aa ne kadar zayıflamışssın banada anlat" diyene ... zayıflama hikayesiini anlatacak olan arkadaşlarımmm:))))
selamlarrr:)))))

bu sabah 72.700 çıktım..
diyete devam ediyorum..
1 saatlik yürüyüşümüde yaptım..
akşam pilatesten önce yazarım kızlar...
hadi neler yaptığınızı anlatında yalnız olmadığımızı bilelim:).. morel destek tam gaz devam:)

dün gece 1 saat ebru şallının 21 günlük diyetine başladım kızlar.. gerçekten çok zor oldu benim için.. hatun fıldır fıldır çeviriyo valla bacaklarını:))....
devam.. devamm.. devamm....

diyet değil tabi pilates olacak orası:)).. açlığıma verin şaşkınlığımı:)

Ben bugun kahvaltimı gec yaptım herseyden yedim sekeri ve ekmegi azalttım aksamda acıkmadım 7den once yogurt pul biber limon suyu karısımı yaptım cayla ondan yedim simdide sporumu yapıcam biraz acım ama yemicem baska bisey yeni baslıyorum yılmak yok: ) yatmadan oncede 9lu cayım var onu icicem

İsim verebiliyormuyum bilmiyorum ama kısaltarak yazıyorum rewflx aleti var onu calıscam faydası olurmu sizce arkadaslar

olay belli bence
tuz+şekeri hayatından istiyorum diye ama şimdi anladım yavaş yavaş ama emin adımlarla vermek daha iyimiş yarın başlıyorum istiyorsan gel seninle birlikte başlayalım
olay belli bence
tuz+şekeri hayatından yavaş yavaş çıkar
suya daha çok yer ver
ve en önemlisi yürüyüş
bence kaç aydır aramadığım diyet kalmadı hep şok diyetlere baktım tabi çünkü 15 kiloyu 5 ayda değil 1 ayda vermek istiyorum diye ama şimdi anladım yavaş yavaş ama emin adımlarla vermek daha iyimiş yarın başlıyorum istiyorsan gel seninle birlikte başlayalım
yapalim beraber cok iyi olur ben dunden beri sadece portakal suyu ve su iciyorum odem atmak icin yarin da normal diyete baslamam lazim ama ne yemeliyim bilmiyorum

Back