hoş geldin tatlımmm :) neler yapmayı planlıyorsunslmlar yeni yılınızı kutluyorum ,sağlıklı zayıflama temennisi içindeyim tabi ki huzur ve mutluluk da getirsin.Ben de size katılmak istiyorum. Öncelikle spor yaparak zayıflamanız benim size katılmamda etkili oldu. 1,60 boyundayım ve 63 kilodayım hedefim 50 kilo olmak
bu arada bebişin de hayırlı olsun bende isyiyorum ama gelecek aya kaldı umutlarYeniyıla girerken spora başlayıp zayıflamayı düşündüm. Çok kararlıyım bir aydan beri zayıflayamıyorum aynı kilodayım. Bir de emzirme dönemin de olunca haliyle arada tatlı, börek vb çok yiyebilliyorum. Kendi sağlığım için zayıflamak istiyorum vede eşim kilolu olmamı istemiyor
benim de göbek bel de sıkıntım var canım malesefdün akşam yarım saatlik bir spor yaptım. bugün inşalah devam ettirebilirim. Ben evlenmeden önce 55 kilodaydım. Malesef evlendikten sonra üstüne koydukça koydum 60 kilo ile hamilekaldım. ghamileyken çok dikkat etmedim 78 kiloyla doğum yaptım. aynada kendimi gördükçe bu ben değilim diyordum tabi çatlaklar da oluştu. midem bulanıyordu kendime baktıkça çünkü ben değilidim. Görenler çok kilo almışssın diyerek daha fazla üzülüyordum. Diyet için kızımın bir yaş olmasını bekledim. bundan 4 ay önce spora başladım vucudum şekillenmeye başladı dogumdan sonra 72 kilo olmuştum 9 kilo vermiştim ama 63 kilo da takılı kaldım bir aydır veremiyoryum. tabiki bir, bir bucuk ay spor yapmıyordum. Haliyle yerimde sayıyorum.Bakalım bu süreç te faazlalıklarımı verebilecekmiyim. bu arada 3 ayrı bölgemde fazlalıklarım var. Özellikle karın bölgesi biraz fazlaca. İnşallah fazlalıklarımızdan kurtuluruz güzeller
selviii nerlerdesin yoksun ???Merhaba, bende size katılmak istiyorum kararlılığınızı tebrik ediyorum bu şekilde devam ederseniz eminim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz.bende fazla kilolardan şikayetçiyim22 yaşında üniversite öğrencisiyim 1.70 boyundayım ve 76 kilodayım. Hedefim 60. Bugün kendime söz vererek yolculuğuma başladım. Bakalım sonuç ne olacak.
Burdayım tatlım. Bu ara yoğunum biraz sınav haftası falan yazamadım. Ama takipteyim tabi :) nasıl geçti haftan ben arada kaçırdım ama bir kaç gündür toparladım sporumu da düzene koydum hatta şimdi basen çalışıyordum :)tartıldın mı ??selviii nerlerdesin yoksun ???
tartılmadım kuzum hastalandım bugunde ikinci günüm acayip şişim moralimi bozmak istemiyorum :))) sen tartıldın mı ne durumdasın? bu pazartesi ben tekrar bıraz daha sıkı baslıcam ılk hafta tam olmadı :)))))))))))Burdayım tatlım. Bu ara yoğunum biraz sınav haftası falan yazamadım. Ama takipteyim tabi :) nasıl geçti haftan ben arada kaçırdım ama bir kaç gündür toparladım sporumu da düzene koydum hatta şimdi basen çalışıyordum :)tartıldın mı ??
gunaydın tatlım tarcınlı suyu 1 lt suya cubuk tarcın a tarak yapıolar ben yapmıorm onu sırkeli ballı su yapıyorum bengünaydın güzeller.
Tamam canım teşekkür ederim. bi yapayım bakalm inş faydası olurgunaydın tatlım tarcınlı suyu 1 lt suya cubuk tarcın a tarak yapıolar ben yapmıorm onu sırkeli ballı su yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?