75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

hoş geldin tatlımmm :) neler yapmayı planlıyorsun

bu arada bebişin de hayırlı olsun bende isyiyorum ama gelecek aya kaldı umutlar

teşekkür ederim tatlım . sağolasın inşallah güzel habaerler alırsın kısa zamanda annelik duygusunu yaşarsın. çok çok güzel b şey. bu arada kusura bakmyn telden girdiğimiçin yavaş yazıyorum. Öncelikle yapacağım şeylerden biri tabikki spor yapmak yoksa kilo veremiyorum. Ben elma sirkesi yapamayacağım sütümü azaltıyor. süt arttırıcı yiyeceklerden tüketmeyi düşünüyorum . yiyeceklerim yoğurt, mercimek çorbası, yeşillik , yumurta, protein ağırlıklı olacak ekmeği biraz daha kesmeyi düşünüyorum .

dün akşam yarım saatlik bir spor yaptım. bugün inşalah devam ettirebilirim. Ben evlenmeden önce 55 kilodaydım. Malesef evlendikten sonra üstüne koydukça koydum 60 kilo ile hamilekaldım. ghamileyken çok dikkat etmedim 78 kiloyla doğum yaptım. aynada kendimi gördükçe bu ben değilim diyordum tabi çatlaklar da oluştu. midem bulanıyordu kendime baktıkça çünkü ben değilidim. Görenler çok kilo almışssın diyerek daha fazla üzülüyordum. Diyet için kızımın bir yaş olmasını bekledim. bundan 4 ay önce spora başladım vucudum şekillenmeye başladı dogumdan sonra 72 kilo olmuştum 9 kilo vermiştim ama 63 kilo da takılı kaldım bir aydır veremiyoryum. tabiki bir, bir bucuk ay spor yapmıyordum. Haliyle yerimde sayıyorum.Bakalım bu süreç te faazlalıklarımı verebilecekmiyim. bu arada 3 ayrı bölgemde fazlalıklarım var. Özellikle karın bölgesi biraz fazlaca. İnşallah fazlalıklarımızdan kurtuluruz güzeller

benim de göbek bel de sıkıntım var canım malesef

selviii nerlerdesin yoksun ???

selviii nerlerdesin yoksun ???
Burdayım tatlım. Bu ara yoğunum biraz sınav haftası falan yazamadım. Ama takipteyim tabi :) nasıl geçti haftan ben arada kaçırdım ama bir kaç gündür toparladım sporumu da düzene koydum hatta şimdi basen çalışıyordum :)tartıldın mı ??

tartılmadım kuzum hastalandım bugunde ikinci günüm acayip şişim moralimi bozmak istemiyorum :))) sen tartıldın mı ne durumdasın? bu pazartesi ben tekrar bıraz daha sıkı baslıcam ılk hafta tam olmadı :)))))))))))

Haklısın canım moral bozmaya gerek yok. Aynen ilk hafta biraz alışma süreci diyelim ikinci hafta daha ciddi olmalı :) ben tartıldım canım 74.9 çıktım :)

slm arkadaşlar tarcınlısuyu nasıl yapıyorsunuz ben de içmek istiyorum

gunaydın tatlım tarcınlı suyu 1 lt suya cubuk tarcın a tarak yapıolar ben yapmıorm onu sırkeli ballı su yapıyorum ben
Tamam canım teşekkür ederim. bi yapayım bakalm inş faydası olur

merhabalar ben de geldim :)) geçmişi okumaya sizlere nispeten tanımaya devam ediyorum ama şuana kadar okuduklarımı sanki ben yazmışım gibi geldi :)) Ben de sigarayı bırakır bırakmaz halen anlayamadığım bir hızla 4 ayda 10 kg aldım bugün itibariyle 75 kg 'u gördüm yaş 40 yaza fit girmek istiyorum haydi arkadaşlar ful destek tam destek diyet başlasın :)) interneten twist shape de sipariş verdim 3 gün içinde gelir umarım hava soğuk hareket yok çocuk 4 yaşında okuldan mikrop taşıyıp duruyor o hasta biz hasta takır takır kilo almak da cabası artık yeterrrr diyorum... 4 sene oldu bu forumlara girmeyeli bir cetvel vardı onu nerden yapıyorduk ? herkese selamlar & sevgiler & Başarılar

Bugün neler yedim neler içtim kısaca ; 5 lt'lik suyun içine 5 çay kaşığı karbonat attım bunu tüketmeye çalıyorum sabahtan beri. Kahvaltıda yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta , yeşil zeytin , biraz beyaz peynir ve splendalı 1 fincan çay içtim. Öğlende ; 1 su bardağı ev yoğurdunun içine yaklaşık 1 yemek kaşığı buğday ruşeymi , 1 tatlı kaşığı keten toğumu , kuru üzüm ve toz tarçın serptim üstüne de üzümle güzel gitti :)) sonra çay demledim ıhlamur kimyon karabiber taze zencefil üstüne sıcak su döküp 5 dk demlendirdim az da bal ile güzel oldu... Yoğurtlu kimyon da zayıflatıyormuş yarın deneyecem bir de soğan kürü okudum hep sağlık hem de zayıflama sağlıyormuş bunu da deneyecem eşime de içirecem 40 yaştan sonra prostat için 6 ayda 2 hafta uygulamak çok iyi geliyormuş hem kadına hem erkeğe faydalıymış bakalım inşallah miğdeme dokunmaz . Akşama dünden nohut ve pilav var bir salata yapayım yanına yoğurt salata ağırlıklı pilav az yiyeyim diyorum. Doğumdan sonra günde 5 lt su içiyordum resmen içim yanıyordu ağustostaydı doğumum ve çok kısa sürede 25kg vermiştim hem de 2 sene bebeğimi emzirdim . Su içmeyi unutuyorum ama yine suya başlıyorum bu sefer karbonatlı alkali su ile bakalım ne olacak....

Ayy diyetim 1hafta oldu bile hep birlikte götürelim şu kiloları kızlar bende hastalandm bugün tartımda bozuldu yarın sonuçları yazıcammm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…