75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

gece yemeyi bırakınca gidiyor kilolar aslında ama benim de gece yemek yeme huyum var işte ofisteyken aramıyorum abur cuburu da bıraktım eve gidince de yemek yiyesim geliyor yani napim bilmiyorum ki

Yemek yeme isteği geldiğinde bi havuç salatalık falan ye ya da evde az kalorili ne varsa onu tercih et bence

Yemek yeme isteği geldiğinde bi havuç salatalık falan ye ya da evde az kalorili ne varsa onu tercih et bence

olabilir aslında ne bilim ya şu ara sınav stresi sardı ki beni sorma ye aman diyesim geliyo dün orucumu ofiste açtım su içip kuru kayısı yedim öyle geçiştirdim eve gittim ohh beyaz ekmek de yedim annem dolma yapmış pırasa yemeği de yedim salatayı da yedim ölümüne yedim yani saat 7.30 gibiydi

gece yemeyi bırakınca gidiyor kilolar aslında ama benim de gece yemek yeme huyum var işte ofisteyken aramıyorum abur cuburu da bıraktım eve gidince de yemek yiyesim geliyor yani napim bilmiyorum ki
ya arkadaşlar ben olayı çözdüm aslında ne bize yasaksa canımız o çekiyor ekmek şeker yemeyin diyorlar deli gibi ekmek yiyesim geilyor gece yemek yemeyin diyorlar sanki açlıktan midem patlıcak gibi hissediyorum ogece yemeği yemezzsem

ben ilk önce havucu tercih ediyom bakıyorum tutmuyo gidiyorum sonra salatalığı tercih ediyorum o da olmuyor sonra bi bakıyorum iki yumurta kırmışım banıyom u tercih etmişim sonrada vay efendim bon çok şoşmonom diye ortalarda geziniyom

ya aynen öyle canım yemicem falan diyom huupp tepsi önümde bana bana bişeyler yiyom mutlaka e gündüz evde olsam evde yerim akşam yemim derim ama sabah bi çıkıyom akşam evdeyim e eve gidincede insan çay içip bişeyler yeyip meyvesini falan yemek istiyor çok sıkılıyorum bu durumdan vallahi ya

çok haklısın tatlış kesinlikle evde ağızım boş durmuyor hiç hep bir şeyler oluyo şu ygs bi geçsin bi atlatalım sende bi atlat sınavlarını sonuçlarıda güzel gelirse değmesinler bak o zaman daha iyi olucaz ben eminim sinir strest de bizi hep tetikliyo

Ben de aranıza katılmak istiyorum :) boy:1.69 kilo 72.5
ve artık 60 kilo olmak istiyorum.
Kahvaltılarda bir dilim ekmek yiyorum ve başka ekmek yemek yok. arada tatlı canım çektiği zamansa sadece bitteri fazla olan çikolata yiyorum. pirinç artık tüketmiyorum. Tabi bu uygulamaya daha yeni başladım. sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce sarımsak çayı içiyorum. 3 litre de su içiyorum. Normalde de suyu çok sevdiğim için rahat içiyorum :)

Bencede şu sınav stresinden kurtulmam lazım benimde

aramıza hoşgeldin canım

Aynı durumdayız ya bende 70 kiloyum boyumuz da aynı ideal kilomuz 60. bende iki gündür bu şekilde ilerliyorum sadece sıcak çikolata içtim tatlı istediğimde, zayıflamam gerek
suyla pek aram yoktur ama içiyorum günde 2,5 litre falan

Bu arada selamlar herkesee bende katılabilir miyimm?

Hoş geldin canım sen de
İnşallah verebiliriz kiloları. bu sefer kafaya koydum. Ek olarak leslie sansone 3mil yapıyorum

Hoş geldin canım sen de
İnşallah verebiliriz kiloları. bu sefer kafaya koydum. Ek olarak leslie sansone 3mil yapıyorum

Aynen canım bende kararlıyım yaz gelince ne giysem diye düşünmek istemiyorum. bugün canım acayip tatlı istedi nescafe içtim bende
birbirimizi motive edelim olur muu pes etmeyelim

Kesinlikle canım. Daha bugün keşfettim burayı. Birbirimize hep destek olalım
Ben her gün yazacağım ki ödev misali olsun

Kesinlikle canım. Daha bugün keşfettim burayı. Birbirimize hep destek olalım
Ben her gün yazacağım ki ödev misali olsun

Tamam canım bende uğrarım hergün :)
dün sabah 70.300 düm bu sabah 69.700 cıktım yarına bakıcam bakalım.
hep iki üç gün sürüyor bu sefer bırakmak istemiyorum :/

Peki sen neler yapıyorsun canım. Ben de uygulayım maşAllah

Peki sen neler yapıyorsun canım. Ben de uygulayım maşAllah

Sabah bi dilim ekmek yiyorum veya kepekli gevrek yiyorum şekersiz çay bikaç zeytin ve salatalık domates
öğlen işyerinde ne yemek çıkıyorsa ondan ama makarna ve pilav varsa sadece iki kaşık alıyorum
akşamda annem ne yaptıysa:) ondan bi tabak mesela bugün yayla çorbası makarna vardı makarnadan sadece iki kaşık yedim çorba içtim koca bi tabak biraz önce de nescafe içtim bugün akşam kaçırdım biraz :)
birde 2 - 2,5 litre su içmeye çalışıyorum canım bugün yeşil çay içtim bi bardak öğlen 1 gibi
tam bi menüm yok ama tatlı yemiyorum işte ekmeği de sadece sabahları 1 dilim
sporda yapmam gerek aslında sen neler yapıyorsun taktik alayım senden :)

Çok iyi bence. Ben de bu aralar grip olduğumdan dolayı sabahları bile ekmek tüketemiyorım. Çorba içiyorum. Pilav kesinlikle yok. Bugün yemedim çok sevmeme rağmen. Leslie sensone3mil yapıyorum. 1saate yakın sürüyor. Sarımsak çayı içiyorum. 3 litreye yakın da su

Seninde iyimiş canım ya benimde acilen spor yapmam lazım bu bahsettiğin işe yarıyor mu malum havalar buz gibi evden çıkılmıyor spor için :/

sarımsak çayını nasıl hazırlıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…