Öncelikle hoşgeldin cnm. Burda olmak gerçekten motive ediyor insanı. Okumak ve yazmak çok etkili. Umarım hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız. Yapamam diye birşey yok. Ben hergece ve hersabah inanarak 55 kilo ağılığında sağlıklı ve zayıf bir kadınım diyorum. 21 gün boyunca bu olumlamayı sende yap bence. Bende yemeyi ve yapmamayı çooookkk severdim. Yine yapıyorum aileme ama artık yemiyorum eskisi gibi. 3 haftadır dikkat ediyorum. Veee 4 kilo gitti bile. Geriye kaldı 14 kilo. O da biticek inanıyorumm. Sen de inan tatlımm. Kolay gelsinmerhabalar hanımlar 35 yaşında 1.68 boyunda 73 kilodayım oğlum iki yaşında ve ben 64 kilo ile başladığım hamileliğimden sonra bu haldeyim aslında 68 'e kadar düşmüştüm ama dikkat etmeyince yine bu hale geldim çok düzgün bir fiziğim vardı ve çuval giysem yakışırdı ... şimdi ise her sabah işe giderken boy aynasında kendime bu benmiyim diyorum ve moralim bozuluyor ... ama kararlıyım zayıflayacağım henüz bunu nasıl yapacağım komusunda kesinleşmiş bir fikrim yok :) ama kondüsyom bisikleti aldım hareketli müzikler eşliğinde dans ediyorum hareketliyim tek problem iştahım ben yemek yapmayıda yemeyide çok seviyorum bende aranıza katılmak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...
merhabalar hanımlar 35 yaşında 1.68 boyunda 73 kilodayım oğlum iki yaşında ve ben 64 kilo ile başladığım hamileliğimden sonra bu haldeyim aslında 68 'e kadar düşmüştüm ama dikkat etmeyince yine bu hale geldim çok düzgün bir fiziğim vardı ve çuval giysem yakışırdı ... şimdi ise her sabah işe giderken boy aynasında kendime bu benmiyim diyorum ve moralim bozuluyor ... ama kararlıyım zayıflayacağım henüz bunu nasıl yapacağım komusunda kesinleşmiş bir fikrim yok :) ama kondüsyom bisikleti aldım hareketli müzikler eşliğinde dans ediyorum hareketliyim tek problem iştahım ben yemek yapmayıda yemeyide çok seviyorum bende aranıza katılmak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...
benim bir arkadaşım oruçla çok zayıfladı tatlım ama gecenin üçünde sucuklu yumurtada gömme yani hafif şeyler ye çorba iç yoğurt çorbası sebze çorbası heleki bir yerde okudum tarhana çok kilo verdiyormuş onları dene ne kadar tutacaksın birde vücudun susuz da kalacak iftardan sonra bol bol su iç bencecanlarım merhaba , herkese hayırlı günler bol kilo vermeli dakikalar diliyorum :) bugün niyetliyim ben biraz oruç tutucam gece yeemek yedim 3.30 da valla götürdüm yani sucuklu yumurtayı yemiş bulundum kızlar napmalıyım sizce bu arada akşamları spor yapamıyorum bu ara sürekli çalışıyorum sınavm var ay sonu klavye sınavına giricem allah nasip ederse ne dersiniz oruç tutuyorum gece yiyorum kilo alırmıyım acaba kiiftar için de önce kuru kayısı ile açmayı düşünüyorum bol su içicem akşamları birde tabiki ekmek değilde çorba salata yemeyi düşünüyorum iftar için yorumlarınızı bekliyorum
benim bir arkadaşım oruçla çok zayıfladı tatlım ama gecenin üçünde sucuklu yumurtada gömme yani hafif şeyler ye çorba iç yoğurt çorbası sebze çorbası heleki bir yerde okudum tarhana çok kilo verdiyormuş onları dene ne kadar tutacaksın birde vücudun susuz da kalacak iftardan sonra bol bol su iç bence
Günaydınnn kızlarr.. Nerlerdesimiz gelmiyormusunuz artıkk. Sabah 7 de kalktım nesfitle kahvaltımı yaptım. İşe geldim. Akşamda müthiş aletimle sporumu yaptımmm. Bugünlerde iyi hissediyorum. Dünde 30 dk iş çıkışı yürüdümmm. Olucak gerçekten istediğimiz kiloya ulaşıcaz. Artık inanıyorum gönülden. Tabiki sizin sayenizde. Çok teşekkürler hepinize. Tanımasamda seviyorum sizleri. Az yemeli bol sporlu güzel bi hafta diliyorum
Günaydın kızlar Nasılsıniz diyetler nasıl gidiyor
merhabalar hanımlar 35 yaşında 1.68 boyunda 73 kilodayım oğlum iki yaşında ve ben 64 kilo ile başladığım hamileliğimden sonra bu haldeyim aslında 68 'e kadar düşmüştüm ama dikkat etmeyince yine bu hale geldim çok düzgün bir fiziğim vardı ve çuval giysem yakışırdı ... şimdi ise her sabah işe giderken boy aynasında kendime bu benmiyim diyorum ve moralim bozuluyor ... ama kararlıyım zayıflayacağım henüz bunu nasıl yapacağım komusunda kesinleşmiş bir fikrim yok :) ama kondüsyom bisikleti aldım hareketli müzikler eşliğinde dans ediyorum hareketliyim tek problem iştahım ben yemek yapmayıda yemeyide çok seviyorum bende aranıza katılmak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...
Merhaba cnm. Keşke yapabilsem dediğinide. Bebek çocuk derken ancak giyinip çıkabiliyorum evden. Ama denicem çok saol ilgine tatlımCanım nesfitin kan şekerini düşürüp çok hızlı aciktirdigini bi yerde okumuştum nesfit yemek yerine bi dilim kepekli ekmek bi haşlanmış yumurta yesen keske
valla benimki vasat şu aralaar sınav yüzünden epeyce bunalımdayım zaten dün bugün niyetliyim tartınmıyorum o yüzden korkudan :))
Dün bi arkadaşıma gittim doğum günüydü önüme ne koydularsa yedim patlayana kadar yedim anlayacaginiz bugün sabah kalkar kalkmaz kosu bandinda 4,5 km yürüdüm kahvaltı da bi bardak sut içtim öğle yemeğinde Yoğurtlu brokoli yedim bi tabak aksama da pırasa yemeyi planlıyorum ay sonuna kadar 70 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?