- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar neler yapıyorsunuz?? Ben sporu bitirdimm bu akşamlık. Egzersiz tekerimi mekiğimi yaptım. Ama ip atlamadım henüz. İpim yok. Zıplıcam onun yerine. Siz neler yaptınız?? Nerdesinizzzzzz
Mrb kızlar ben burda çok yeniyim benide aranıza alırmısınız bende sizinle zayıflamak istiyorum
KIZLAR BENDE ÇEKTİM MEKİĞİMİ İPİP VARDI AMA İPİ ALMADIM ELİMDE İP VARMIŞ GİBİ VARSAYDIM ATLADIM BENDE HAYALİ İPİPLE
Merhaba cnm. Umarım sınavın istediğin gibi geçer. Dualarım seninle. Sadece başaracağına inan tatlım. Kilolarda gidecek eminim bahara istediğimizi giyeceğiz. Bol kilo vermeler diliyorum hepimizecanlarımm sizi özledim vallahi ya kaç gündür sınav stresi iş stresi buraya gelemedim ama okudum hepinizin yazdıklarını iyice motive oldum yine ben akşamları spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum spora da şu sınav dan sonra artık haftaya Allah izin verirse İSTANBUL yolcusu olucam inşallah sınavdan sonra daha rahatlıcam ve spora devam edicem çünkü eve gittiğim gibi klavyenin başına geçiyorum yatana kadar klavye başındayım bu ara çok çalışmam lazım beni unutmayın ben sizi unutmuyorum ve lütfen bana dua edin dualara ihtiyacım varr yeni katılan arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum burası enerji sayfası valla eksik etmeyin kendinizi burda bol kilo vermeler canlarımmm
Merhaba cnm. Umarım sınavın istediğin gibi geçer. Dualarım seninle. Sadece başaracağına inan tatlım. Kilolarda gidecek eminim bahara istediğimizi giyeceğiz. Bol kilo vermeler diliyorum hepimize
SANA İNANIYORUZ KÜBRACIM SEN YAPAMAZSAN KİMSE YAPAMAZ O SINAVI HALLETcanlarımm sizi özledim vallahi ya kaç gündür sınav stresi iş stresi buraya gelemedim ama okudum hepinizin yazdıklarını iyice motive oldum yine ben akşamları spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum spora da şu sınav dan sonra artık haftaya Allah izin verirse İSTANBUL yolcusu olucam inşallah sınavdan sonra daha rahatlıcam ve spora devam edicem çünkü eve gittiğim gibi klavyenin başına geçiyorum yatana kadar klavye başındayım bu ara çok çalışmam lazım beni unutmayın ben sizi unutmuyorum ve lütfen bana dua edin dualara ihtiyacım varr yeni katılan arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum burası enerji sayfası valla eksik etmeyin kendinizi burda bol kilo vermeler canlarımmm
Kübra inşallah başarıyla atlatırsın. Dua edeceğim sana
Kızlar ne alemdesiniz. 3 mil yaptım. EEkmeksiz günü bitirdim yine. Az yedim. Suyu biraz az içtim maalesef
SANA İNANIYORUZ KÜBRACIM SEN YAPAMAZSAN KİMSE YAPAMAZ O SINAVI HALLET
hoşbulduk. Canım teşekkür ederimHoşgeldin canim
Canım bende seninle aynı durumdayım kilo vermediğim yetmiyormuş gibi bide üstüne aldımKızlar napıyonuuuzzzz. Moralim sıfır bugün. 1 haftadır tık oynamamış kilom. Niye yaaaa? Lütfen yardım edinnn
Sorma cnm yaaaaa. Bu akşamda yedim. Önümüzdeki hafta hergün yürüyüş cezası verelim kendimize. Bide yememe tabiki. Ben bu kilolarla yaşamak istemiyorummCanım bende seninle aynı durumdayım kilo vermediğim yetmiyormuş gibi bide üstüne aldım
Öncelikle hoşgeldin canım. Benimde 2 çocuğum var. Bebeğim 9 aylık. Yeme isteğini durdurmak çok ZOR evet ama imkansız değil. Ben 36 yaşındayım 168 boy 74 kilodayım. Bende 60 olmak istiyorum. Ve inanıyorum buna. Sende inan cnm. Beraber birbirimize destek vererek gelmemecesine gönderelim bu kiloları. Tekrar hoşgeldin aramızamerhaba bayanlar
beni de alır mısınız aranıza 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum kilo vermeye karar verdiğimde tartıda 70i görmüştüm aman Allah ım bu ne dedim ve ondan beridir doyduğumu hissetmiyorum...30 yaşındayım öğretmenim 1 kızım var 3 yaşında.2 ay önce siringomiyeli hastası olduğumu öğrendim ağır spor yasak. şu boğazımı tutup almayı engellesem oof of hep açım hep yemeye birşeyler arıyorum geneldede tatlı ve hamurlu birşeyler. dahiliyeye gittim testler yapıldı bakıldı hiç bir şeyim yok. olay kafada biliyorum. çook önceleri kk da çok güzel kilo verip fıstık gibi oldum sonra gebelik çocuk süt derken hiç görmediğim bir kilodayım.