• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

Selam kızlar bende bugün sabah iki haşlanmış yumurta yedim o beni baya tok tuttu.
canan karatay da öneriyor sabah iki yumurtayı. su içtim öğlen yarım salatalık yedim sonra bol yeşillikli gözleme yedim bitane ama hamuru çok inceydi ve yürüyüş yaptım bu yüzden 1 saat.
özge paylaştığın resimler ne öyle ya bazılarında şok oldum resmen :/
spor yapmak şart oldu sanırım

Kızlar neler yapıyorsunuz?? Ben sporu bitirdimm bu akşamlık. Egzersiz tekerimi mekiğimi yaptım. Ama ip atlamadım henüz. İpim yok. Zıplıcam onun yerine. Siz neler yaptınız?? Nerdesinizzzzzz

Kızlar neler yapıyorsunuz?? Ben sporu bitirdimm bu akşamlık. Egzersiz tekerimi mekiğimi yaptım. Ama ip atlamadım henüz. İpim yok. Zıplıcam onun yerine. Siz neler yaptınız?? Nerdesinizzzzzz

ben 2 gündür diyetteyim ve 70.300ken 69.200e düştüm ama bu akşam makarna yedim malesef :/
umarım çok etkilemez beni

KIZLAR BENDE ÇEKTİM MEKİĞİMİ İPİP VARDI AMA İPİ ALMADIM ELİMDE İP VARMIŞ GİBİ VARSAYDIM ATLADIM BENDE HAYALİ İPİPLE

canlarımm sizi özledim vallahi ya kaç gündür sınav stresi iş stresi buraya gelemedim ama okudum hepinizin yazdıklarını iyice motive oldum yine ben akşamları spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum spora da şu sınav dan sonra artık haftaya Allah izin verirse İSTANBUL yolcusu olucam inşallah sınavdan sonra daha rahatlıcam ve spora devam edicem çünkü eve gittiğim gibi klavyenin başına geçiyorum yatana kadar klavye başındayım bu ara çok çalışmam lazım beni unutmayın ben sizi unutmuyorum ve lütfen bana dua edin dualara ihtiyacım varr ;) yeni katılan arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum burası enerji sayfası valla eksik etmeyin kendinizi burda bol kilo vermeler canlarımmm

canlarımm sizi özledim vallahi ya kaç gündür sınav stresi iş stresi buraya gelemedim ama okudum hepinizin yazdıklarını iyice motive oldum yine ben akşamları spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum spora da şu sınav dan sonra artık haftaya Allah izin verirse İSTANBUL yolcusu olucam inşallah sınavdan sonra daha rahatlıcam ve spora devam edicem çünkü eve gittiğim gibi klavyenin başına geçiyorum yatana kadar klavye başındayım bu ara çok çalışmam lazım beni unutmayın ben sizi unutmuyorum ve lütfen bana dua edin dualara ihtiyacım varr :KK66: yeni katılan arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum burası enerji sayfası valla eksik etmeyin kendinizi burda bol kilo vermeler canlarımmm
Merhaba cnm. Umarım sınavın istediğin gibi geçer. Dualarım seninle. Sadece başaracağına inan tatlım. Kilolarda gidecek eminim bahara istediğimizi giyeceğiz. Bol kilo vermeler diliyorum hepimize

Merhaba cnm. Umarım sınavın istediğin gibi geçer. Dualarım seninle. Sadece başaracağına inan tatlım. Kilolarda gidecek eminim bahara istediğimizi giyeceğiz. Bol kilo vermeler diliyorum hepimize

Çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız en mutlu haberlerle dönmek istiyorum. Önce Allahın izniyle, dualarla sonra da benim çalışmamla bu işten anlımın akıyla çıkmak istiyrmm :KK33:

Kübra inşallah başarıyla atlatırsın. Dua edeceğim sana :KK68:

Kızlar ne alemdesiniz. 3 mil yaptım. EEkmeksiz günü bitirdim yine. Az yedim. Suyu biraz az içtim maalesef :KK22::KK22:

canlarımm sizi özledim vallahi ya kaç gündür sınav stresi iş stresi buraya gelemedim ama okudum hepinizin yazdıklarını iyice motive oldum yine ben akşamları spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum spora da şu sınav dan sonra artık haftaya Allah izin verirse İSTANBUL yolcusu olucam inşallah sınavdan sonra daha rahatlıcam ve spora devam edicem çünkü eve gittiğim gibi klavyenin başına geçiyorum yatana kadar klavye başındayım bu ara çok çalışmam lazım beni unutmayın ben sizi unutmuyorum ve lütfen bana dua edin dualara ihtiyacım varr :KK66: yeni katılan arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum burası enerji sayfası valla eksik etmeyin kendinizi burda bol kilo vermeler canlarımmm
SANA İNANIYORUZ KÜBRACIM SEN YAPAMAZSAN KİMSE YAPAMAZ O SINAVI HALLET

merhaba bayanlar
beni de alır mısınız aranıza 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum kilo vermeye karar verdiğimde tartıda 70i görmüştüm aman Allah ım bu ne dedim ve ondan beridir doyduğumu hissetmiyorum...30 yaşındayım öğretmenim 1 kızım var 3 yaşında.2 ay önce siringomiyeli hastası olduğumu öğrendim ağır spor yasak. şu boğazımı tutup almayı engellesem oof of hep açım hep yemeye birşeyler arıyorum geneldede tatlı ve hamurlu birşeyler. dahiliyeye gittim testler yapıldı bakıldı hiç bir şeyim yok. olay kafada biliyorum. çook önceleri kk da çok güzel kilo verip fıstık gibi oldum sonra gebelik çocuk süt derken hiç görmediğim bir kilodayım.

Kızlar napıyonuuuzzzz. Moralim sıfır bugün. 1 haftadır tık oynamamış kilom. Niye yaaaa? Lütfen yardım edinnn

merhaba bayanlar
beni de alır mısınız aranıza 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum kilo vermeye karar verdiğimde tartıda 70i görmüştüm aman Allah ım bu ne dedim ve ondan beridir doyduğumu hissetmiyorum...30 yaşındayım öğretmenim 1 kızım var 3 yaşında.2 ay önce siringomiyeli hastası olduğumu öğrendim ağır spor yasak. şu boğazımı tutup almayı engellesem oof of hep açım hep yemeye birşeyler arıyorum geneldede tatlı ve hamurlu birşeyler. dahiliyeye gittim testler yapıldı bakıldı hiç bir şeyim yok. olay kafada biliyorum. çook önceleri kk da çok güzel kilo verip fıstık gibi oldum sonra gebelik çocuk süt derken hiç görmediğim bir kilodayım.
Öncelikle hoşgeldin canım. Benimde 2 çocuğum var. Bebeğim 9 aylık. Yeme isteğini durdurmak çok ZOR evet ama imkansız değil. Ben 36 yaşındayım 168 boy 74 kilodayım. Bende 60 olmak istiyorum. Ve inanıyorum buna. Sende inan cnm. Beraber birbirimize destek vererek gelmemecesine gönderelim bu kiloları. Tekrar hoşgeldin aramıza

Back