• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

Hoşbulduk teşekkür ederim :) ya önce inat ediyorum tamam diyorum karar veriyorum ama sonradan olmuyo işte :KK43: kendiside bana yardımcı olmuyo mesela en basiti oda çalışıyo bende ve genelde sürekli beraberiz akşam 8de işten çıktık sinemaya gidelim dedik oturup iskender yedik kola içtik sinemadada patlamış mısır aldık :KK43: hiç dayanamıyorum oda bana yardımcı olmuyo malesef :KK43:(((

Tüühh bu çok kötü bak bizimki hiç öyle değildir meselaa :))) patlamış mısır aa ne gerek var yağlı kaçar şimdi o yok şu yok bu :))) kendisi benden fazla yer ama :)) şaka bi yana bende çok düşkünüm patlamış mısırla karnımı doyurduğumu bilirim allahtan kolaya falan fazla düşkün değilim ama inan kışın en sevdiğim şey sıcak sobanın yanında çayla patlamış mısır yemek ve 15 gündür yemiyorum çok mutsuzummm :KK43::KK43: şaka şaka hepsi kendimiz için şu boğazımıza bir dur demeliyz canım mesela sen ona yok ben yemicem diyebilirsin bende çalışıyorum bizde akşamları buluşuyoruz mesala geçen akşam gittik oturduk özsüte karnımda açtı yani o çayla pasta yesin diye bi ton laf yaptım yok canım istemiyo falan dedi ama ben söylettim ve ben ordan sadece çay içip kalktım iradene sahip olmalısın karar verdiysen yok yemiyorum ya deyip kesip atmayı becermelisin canım benim :KK54::KK54::KK68::KK68:

Merhabalar cnm. Tuvalete çıkma problemin varsa karbonatlı su iç tatlım. Süper bişey çok rahatlarsın. Sadece öneri

hiç denemedim bak gerçi bu sabah ki yaptığım işe yaradı ki tuvalete çıkabildim ama ben istiyorum ki hergün düzenli çıkayım bakalım bunun için uğraşıcam :KK54::KK54:

akşam yemeğiini azııcık fazla kaçırdım vicdan azabı çekiyorum bu kilo vermekten daha zor bişiyy .s.s.s.s
akşam yemeği yemediyseniz yemeden önce bu yazımı görün ona göre yiyin çok kötü bişiy

Hepinize iyi geceler kızlar varlığınız yeter mesajlarınızı okuyunca bile yalnız değilim diyorum. Diyete spora devam Mayıs kadar kilolar gidecek herkes yazlık elbiselerini giyip arzı endam ederken biz boynu bukuk mu kalacağız tabiki Hayır .... kilo vermek önemli ama almamakta bir gelisme moralleri bozmaya gerek yok bu işin başı sabır :rolleyes:

E
Hoşbulduk teşekkür ederim :) ya önce inat ediyorum tamam diyorum karar veriyorum ama sonradan olmuyo işte :KK43: kendiside bana yardımcı olmuyo mesela en basiti oda çalışıyo bende ve genelde sürekli beraberiz akşam 8de işten çıktık sinemaya gidelim dedik oturup iskender yedik kola içtik sinemadada patlamış mısır aldık :KK43: hiç dayanamıyorum oda bana yardımcı olmuyo malesef :KK43:(((
evet haklısın ama nir türlü başlayamadım ben hemşirelik yapıyorum nöbet fln yeme düzenim kalmıyor sanırım insülin direncimde var onada baktırcam hep yemek istiyorum artık sıkıldım bu kilolardan ama durduramıyorum bağ am lazım patates diyeti yapayım diyorum ve insülinime baktırayım

Cnm
merak etme geçecek aynaya baktığında kendinden iğrenme bende oldu bütün günümü zehir ettim kendime çünkü sakın
cnm nbr hoşgeldin tatlım. Tartıldım bugün. Almamışıımm kilo:)) vermemişim ama almamışımda. Çok güzel bişey bu. Yarın yürüyüüşler başlasııınn. Senin isveç diyeti ne oldu tatlım?

canlarım merhaba , sizde nasıl gidiyor sağlıklı yaşam ,
üzülerek ben baya baya üç dört gündür bıraktım kendimi yani spor yapmıyorum hafta sonuda arkadaşlarımla birlikteydim köy evlerinde ohh bir güzel yedim akşam da sabah da kahvaltı desen öyle dün akşam da mısır patlatıp yedim spor da yok çok mutsuzum saldım hemen kendimi . bu ara çok gerginim sizin dualarınıza ihtiyacım var sınava giricem memurluk için kafamda bir sürü şey var bu sabah da iki tane kuru kayısı yedim su içtim tuvalete çıkamadım yine dünden beri , birde sanırım üşüttüm hasta oldum vucudum kırılıyo sanki gözlerimi açamıyorum halsiz kalıncada gittim iki tane poğca aldım yedim mecbur. :KK43::KK43: size ihtiyacım var :110:

Cnm

cnm nbr hoşgeldin tatlım. Tartıldım bugün. Almamışıımm kilo:)) vermemişim ama almamışımda. Çok güzel bişey bu. Yarın yürüyüüşler başlasııınn. Senin isveç diyeti ne oldu tatlım?
benim isveç teyzemin yaptığı lahana sarmasıyla patladı :( yine başladım zorlanmıyorum yani evde olduğum zaman ama arkadaşlarıma filan gittiğimde zaten iradem zaayıf onlarda biliyo zayıf noktamın yemek olduğunu hemen ordan vuruyorlar beni

canlarım merhaba , sizde nasıl gidiyor sağlıklı yaşam ,
üzülerek ben baya baya üç dört gündür bıraktım kendimi yani spor yapmıyorum hafta sonuda arkadaşlarımla birlikteydim köy evlerinde ohh bir güzel yedim akşam da sabah da kahvaltı desen öyle dün akşam da mısır patlatıp yedim spor da yok çok mutsuzum saldım hemen kendimi . bu ara çok gerginim sizin dualarınıza ihtiyacım var sınava giricem memurluk için kafamda bir sürü şey var bu sabah da iki tane kuru kayısı yedim su içtim tuvalete çıkamadım yine dünden beri , birde sanırım üşüttüm hasta oldum vucudum kırılıyo sanki gözlerimi açamıyorum halsiz kalıncada gittim iki tane poğca aldım yedim mecbur. :KK43::KK43: size ihtiyacım var :110:
Bozma cnm moralini. Arada olur öle alışana kadar. Napalım birden kesemiyoruz işte. Kendini hazır hissedince başlarsın tekrar. Lütfen bozma moralinii

Arkadaşlar çok zor duruyorum markete gidip tutkulara benim o lara saldırmamak için valla sınıyorum kendimi
birde kendimi çok güzel kandırıyorum temin diyordum 2 tutku al daha mutlu ders çalış dedim sonrada sonra yedikten sonra mutlu olmayacağım aklıma geldi müzik dinliyorum şuanda açlığımı bastırmıyo ama zihinimi oyalıyor

Back