- 26 Ocak 2015
- 127
- 76
- 38
- 31
Hoşbulduk teşekkür ederim :) ya önce inat ediyorum tamam diyorum karar veriyorum ama sonradan olmuyo işte kendiside bana yardımcı olmuyo mesela en basiti oda çalışıyo bende ve genelde sürekli beraberiz akşam 8de işten çıktık sinemaya gidelim dedik oturup iskender yedik kola içtik sinemadada patlamış mısır aldık hiç dayanamıyorum oda bana yardımcı olmuyo malesef (((
Tüühh bu çok kötü bak bizimki hiç öyle değildir meselaa :))) patlamış mısır aa ne gerek var yağlı kaçar şimdi o yok şu yok bu :))) kendisi benden fazla yer ama :)) şaka bi yana bende çok düşkünüm patlamış mısırla karnımı doyurduğumu bilirim allahtan kolaya falan fazla düşkün değilim ama inan kışın en sevdiğim şey sıcak sobanın yanında çayla patlamış mısır yemek ve 15 gündür yemiyorum çok mutsuzummm şaka şaka hepsi kendimiz için şu boğazımıza bir dur demeliyz canım mesela sen ona yok ben yemicem diyebilirsin bende çalışıyorum bizde akşamları buluşuyoruz mesala geçen akşam gittik oturduk özsüte karnımda açtı yani o çayla pasta yesin diye bi ton laf yaptım yok canım istemiyo falan dedi ama ben söylettim ve ben ordan sadece çay içip kalktım iradene sahip olmalısın karar verdiysen yok yemiyorum ya deyip kesip atmayı becermelisin canım benim