• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

Ben netten indirdim. İki haftaya sonuç gösteren bir şey. Havalardan dolayı evde boş durmamak adına çok iyi geliyor bana. Kesin dene bence. Sarımsak çayını aktaran aldım ben. Arkadaşım yemesine çok dikkat ederek ve sarımsak çayı içerek 12 kilo verdi. Ben de aldım iyi şimdilik canım. :)

Ben netten indirdim. İki haftaya sonuç gösteren bir şey. Havalardan dolayı evde boş durmamak adına çok iyi geliyor bana. Kesin dene bence. Sarımsak çayını aktaran aldım ben. Arkadaşım yemesine çok dikkat ederek ve sarımsak çayı içerek 12 kilo verdi. Ben de aldım iyi şimdilik canım. :)

nerden indirdin canım bende indireyim. sarımsak çayını sadece sabahları mı içiyorsun canım.
ve birde ek olarak ne kadar sürede 12 kilo verdi arkadaşın :)

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz. Umarım istediğimiz kilolara beraberce kavuşuruz. Burası çok eğlenceli ve kesinlikle motive edici.

ben ilk önce havucu tercih ediyom bakıyorum tutmuyo gidiyorum sonra salatalığı tercih ediyorum o da olmuyor sonra bi bakıyorum iki yumurta kırmışım banıyom u tercih etmişim sonrada vay efendim bon çok şoşmonom diye ortalarda geziniyom
Özgecim cnm çok tatlısın sen yaaa. Nasıl gidiyor sınav çalışmaları? Sağlıklı beslenme nasıl gidiyorr?

Özgecim cnm çok tatlısın sen yaaa. Nasıl gidiyor sınav çalışmaları? Sağlıklı beslenme nasıl gidiyorr?
sınav çalışmaları iyi bebeğim bu arada teşekkür ederim ya asıl sen tatlısın hep birlikte burda birbirimizi motive etme uğraşımıza bayılıyorum sağlıklı beslenme güzel sağlıklı ve temiz beslenmemiz özel bir yemek yiyip diyet giib yapmıyorum bebeğim annem ne yemek yaparsa yiyorum sadece yanında ekmek yemiyorum ekmeği kesince zaten kilo verirsin diyorlarya bakalım

Selam herkese.
Araniza katilmak istiyorum bende. 4 yillik uyeyim aslinda bu yeni uyeligim yani hep takip ederdim.
Evlendikten sonra isi birakip kpss calisma surecinde 57 kilodan eson 70 kiloyu gorunce ben aynen su oldum:KK57::KK57::KK57:
Omrumde bu kiloyu gormemistim..ee ders calis hareketsiz kal kilo yapiyor.
Bu arada boyum 1.66
Neyse hemen diyete basladim.
gunde 2.5 litre su iciyorum.tam bugday ekmegi yiyorum.ivir ziviri tamamen biraktim.ve hafta uc gun yuruyuse basladim.asonsorude biraktim.sabahlari limonlu ilik su.gun icinde bir kupa yesil cay ve aksam 19.00 dan sonra sadece su icerek bi ayda 6 kilo verdim
Yani suan 64.5 kiloyum:p:KK47::KK49:
Ve vermeye devam edecegim 55 e kadar yolu var:anneadayı:
Buarada her istedigimi yiyorum azar azar.
Zaten yillar once sekersiz cay icmeye baslamistim.tatliylada pek aram yok.
Kisacasi yediklerime dikkat ediyorum ve bol su birazda spor.
Hadi bakalim ya istedigimiz gibi yiyecegiz zayiflara bakip ic geciricez yada istedigimizi giyip gobegi kilolari saklamanin verdigi igrenc stresten kurtulup yemeyi kesmeye devam edecegiz:anneadayı:

nerden indirdin canım bende indireyim. sarımsak çayını sadece sabahları mı içiyorsun canım.
ve birde ek olarak ne kadar sürede 12 kilo verdi arkadaşın :)
Youtube dan indirdim canım. Çok güzel dene derim. 1mil 2mil 3mil 4mil 5mil ve dahası var. Sarımsak çayını ise Sabahları aç karnına ve akşamları yemekten önce içiyorum. Arkadaşım ne kadar sürede verdi tam bilmiyorum ama baya kısa bir sürede oldu. Azim ettim ben de. :)

tumblr_n5i3ixHkyW1tbff2eo1_250.png
tumblr_mysjm4YJAs1s7unyvo1_500.jpg
tumblr_n6k9hlmUAb1rdb4uco1_500.jpg

kızlar ben diyorum ki hepimiz spor yapmayı sevmiyoruz neredeyse bir çogumuz şöyle bir şey yapalım bence hareketi attırma adı altında :D
Kendimize sabah akşam çekebileceğimiz bir mekik sayısı belirleyelim birde ip atlayalım en güzel spor ipimiz olmasa bile sorun yok hayali bir ip hayal edin zıplayın yani ben şöyle düşündüm sabah 25 mekik +100 ip bence ideal kahvaltımızı ettikten yarım saat sonra filan yapabiliriz bence sabah 25 mekik akşam 25 mekik sabah 100 ip akşam 100 ip biliyorum çalışan arkadaşlar da var onlarda akşam eve geldiğinde yemekten sonra hepsini yaparlar 25 mekik çek azııck dinlen sonra 25 ni daha çek bence yapılmayacak şey değil arkadaşlar

tumblr_nh02z9bVBQ1r8c4cyo1_400.gif
tumblr_mq42565zt41s95n00o1_250.gif
tumblr_mtkdbdYqrM1ro3593o1_250.gif
alın ellerinize bir buçuk litrelik iki şişe bu dambılların olması şart değil sonuçta

tumblr_ngie8gf3wp1txgl3po1_500.gif
tumblr_nh5nfl2xxo1qaon9po1_500.gif
tumblr_ngie7n7dyk1txgl3po1_500.gif
tumblr_ndublvNCZv1t54dgjo1_500.gif
tumblr_mwok8vuWg31sbitb2o2_250.gif
tumblr_ng3v4loqmi1u3r0plo1_400.gif
tumblr_mk31hkcRVH1r95jeco1_400.gif

tumblr_nh02z9bVBQ1r8c4cyo1_400.gif
tumblr_mq42565zt41s95n00o1_250.gif
tumblr_mtkdbdYqrM1ro3593o1_250.gif
alın ellerinize bir buçuk litrelik iki şişe bu dambılların olması şart değil sonuçta

tumblr_ngie8gf3wp1txgl3po1_500.gif
tumblr_nh5nfl2xxo1qaon9po1_500.gif
tumblr_ngie7n7dyk1txgl3po1_500.gif
tumblr_ndublvNCZv1t54dgjo1_500.gif
tumblr_mwok8vuWg31sbitb2o2_250.gif
tumblr_ng3v4loqmi1u3r0plo1_400.gif
tumblr_mk31hkcRVH1r95jeco1_400.gif
Kesinlikle çok haklısın cnm. İp ve mekiğe bu gece başlıyorum hemen. Zatıflamaya ilk karar verdiğimde çekiyordum ama ip yoktu. Sonra mekiğide bıraktım:(( şimdi yeni gözdem egzersiz tekeri. Gerçekten etkili. Göbişim sırtlarım acıyo. Bu arada öğlen pide yedim benn. Bugün işte uzun kalacağım için. Ama akşam geçiştircem söz

Canımcım bunlar şaka gibi yaaa. Nasıl bu kadar kilo vermiş bu hatunlar. Delircem onlar yapıyosa bizde yaparız. Bırakmayalım kendimizi. Bugün biraz giyindim. İşteki arkadaşlar şaşırdı. Zayıflayınca istediğim herşeyi giyebileceğimin hayalini kuruyorum. Ve hala hergece yatarken sabah kalkınca olumlama yapıyorum. İşe yarayacağına inanıyorum

o zaman bu akşam ipimizi ve mekiğimizi çektikten sonra buraya yazıyoruz arkadaşlarım

Grip olduğum için 2kase çorba ve meyve ile geçti günüm. Bir de tabiki Leslie sensone 3mil yaptım. Siz de durumlar nasıl hanımlar :KK68:

Grip olduğum için 2kase çorba ve meyve ile geçti günüm. Bir de tabiki Leslie sensone 3mil yaptım. Siz de durumlar nasıl hanımlar :KK68:
Çok iyisin cnm. Ben malesefki pide yedim bugün:((ama hala acıkmadım. Meyve yicem akşam o kadar. Bide karbonatlı suyuma ara vermiştim ona başllıcam tekrar. Tabi özgecimin sölediklerinide yapıcam. Böle işte şimdilik benden haberler bu kadar

Back