Ben netten indirdim. İki haftaya sonuç gösteren bir şey. Havalardan dolayı evde boş durmamak adına çok iyi geliyor bana. Kesin dene bence. Sarımsak çayını aktaran aldım ben. Arkadaşım yemesine çok dikkat ederek ve sarımsak çayı içerek 12 kilo verdi. Ben de aldım iyi şimdilik canım. :)
Özgecim cnm çok tatlısın sen yaaa. Nasıl gidiyor sınav çalışmaları? Sağlıklı beslenme nasıl gidiyorr?ben ilk önce havucu tercih ediyom bakıyorum tutmuyo gidiyorum sonra salatalığı tercih ediyorum o da olmuyor sonra bi bakıyorum iki yumurta kırmışım banıyom u tercih etmişim sonrada vay efendim bon çok şoşmonom diye ortalarda geziniyom
sınav çalışmaları iyi bebeğim bu arada teşekkür ederim ya asıl sen tatlısın hep birlikte burda birbirimizi motive etme uğraşımıza bayılıyorum sağlıklı beslenme güzel sağlıklı ve temiz beslenmemiz özel bir yemek yiyip diyet giib yapmıyorum bebeğim annem ne yemek yaparsa yiyorum sadece yanında ekmek yemiyorum ekmeği kesince zaten kilo verirsin diyorlarya bakalımÖzgecim cnm çok tatlısın sen yaaa. Nasıl gidiyor sınav çalışmaları? Sağlıklı beslenme nasıl gidiyorr?
Youtube dan indirdim canım. Çok güzel dene derim. 1mil 2mil 3mil 4mil 5mil ve dahası var. Sarımsak çayını ise Sabahları aç karnına ve akşamları yemekten önce içiyorum. Arkadaşım ne kadar sürede verdi tam bilmiyorum ama baya kısa bir sürede oldu. Azim ettim ben de. :)nerden indirdin canım bende indireyim. sarımsak çayını sadece sabahları mı içiyorsun canım.
ve birde ek olarak ne kadar sürede 12 kilo verdi arkadaşın :)
Kesinlikle çok haklısın cnm. İp ve mekiğe bu gece başlıyorum hemen. Zatıflamaya ilk karar verdiğimde çekiyordum ama ip yoktu. Sonra mekiğide bıraktımalın ellerinize bir buçuk litrelik iki şişe bu dambılların olması şart değil sonuçta
Canımcım bunlar şaka gibi yaaa. Nasıl bu kadar kilo vermiş bu hatunlar. Delircem onlar yapıyosa bizde yaparız. Bırakmayalım kendimizi. Bugün biraz giyindim. İşteki arkadaşlar şaşırdı. Zayıflayınca istediğim herşeyi giyebileceğimin hayalini kuruyorum. Ve hala hergece yatarken sabah kalkınca olumlama yapıyorum. İşe yarayacağına inanıyorum
Çok iyisin cnm. Ben malesefki pide yedim bugünGrip olduğum için 2kase çorba ve meyve ile geçti günüm. Bir de tabiki Leslie sensone 3mil yaptım. Siz de durumlar nasıl hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?