• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

off yaaaa :KK43: ben yine kaçamak yaptım kızlar az bana dur deyin noluyo böyle bugün iş yerinden dışarı çıktım merkeze geçtim Yolda burnuma tavuk döner koktu da koktu oturup ağlıcaktım resmen o derece:KK70::KK70::KK70: sonra erkek arkadaşımda öyle şey olurmu düşüp kalıcan bi yerlerde diye oturdum tek lavaş tavuk dürüm yedim ya :oops::oops:o_Oo_O peşine hemen tartındım yolda tartıcı görünce bi baktım 68,7 çıktı resmen ağlıcaktım dün bugün tuvalete çıkamadım yemeğin peşine tartınınca mı öyle oldu acaba canlarım ya az bişey deyin çok morelim bozuldu valla :KK43::KK43::KK43:

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Öncelikle 1.5 ay içinde istemeye gelecekler beni ve acilen kilo vermem lazım :KK43: boyum 1.60 ama kilom malesef 79 :KK43::KK43::KK43: çalışıyorum çalıştığım içinde sürekli oturuyorum ve tek olduğum için canım sıkılıyor sürekli birşeyler yerken buluyorum kendimi.Akşam iş çıkışıda spora gitmemek için binbir yalan uyduruyorum resmen kendime :KK43: ama çok istiyorum zayıflamak 60 kiloya düşmek istiyorum ama bana imkansız gibi geliyor :KK43: ( erkek arkadaşımda her defasında zayıflamam gerektiğini açık açık söylüyor) :KK43::KK43::KK43:

tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin.. benimde erkek arkadaşım öyle zaten onun lafları ve annem ablam kardeşimin dalga geçmeleri sayesinde zıng etti kafam ve diyete değil sağlıklı beslenmeye başladım öncelikle sabırlı ve iradeli olmalıyız bak ben 10 günü geçtim nerdeyse ama bugün irademe sahip çıkamayıp yedim tek lavaş dürümü , öncelikle inanmalısın ve bizimle elele olmalısın :)

tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin.. benimde erkek arkadaşım öyle zaten onun lafları ve annem ablam kardeşimin dalga geçmeleri sayesinde zıng etti kafam ve diyete değil sağlıklı beslenmeye başladım öncelikle sabırlı ve iradeli olmalıyız bak ben 10 günü geçtim nerdeyse ama bugün irademe sahip çıkamayıp yedim tek lavaş dürümü , öncelikle inanmalısın ve bizimle elele olmalısın :)

hoşbulduk teşekkür ederim :KK25: ya ben diyetisyene gittim 2 ay önce falan bi liste çıkardı bana o kadar çok şey varki normal hayatta ben onları yemiyorum bile 1 günde :)) ama abur cubur çok yiyorum :( öğlen yemeği için bana çalışıyorum imkanım yok diye yarım ekmek döner ve ayran yazmıştı o yüzden bugün döner yedin diye sıkma canını bence :))

hoşbulduk teşekkür ederim :KK25: ya ben diyetisyene gittim 2 ay önce falan bi liste çıkardı bana o kadar çok şey varki normal hayatta ben onları yemiyorum bile 1 günde :)) ama abur cubur çok yiyorum :KK43: öğlen yemeği için bana çalışıyorum imkanım yok diye yarım ekmek döner ve ayran yazmıştı o yüzden bugün döner yedin diye sıkma canını bence :))

valla canım bende aynı dertten muzdaripim bende oturuyorum ve öğlende hep pide döner şu bu diye hamur işlerini gömüyodum ve oturdukça sürekli abur cubur yedim cikolata şekerler gofretler neler neler sabah akşam yiyordum desem yeridir . zaten asıl kilo aldıran şeyler onlar bahanelerimiz.. öncelikle hamur yemek yok yani lavaş da bir hamur yememeliyiz . önce kesinlikle abur cuburu bırakmalısın ağzına bile koyma bak benim geçmişi biraz oku belki anlarsın bir haftada 3 kilo verdim bu sayede sende öyle yapabilirsin ama bünyeden bünyeye değişir senin boyuna oranla kilon daha fazla lütfen evlenmeden kilonu kalıcı olarak ver yoksa kocanın pis pis ağır hakaret dolu laflarına maruz kalıcaz şakayla karışık ezicekler bizi unutma En Büyük KK

Ya bişey sorucam konumuzla alakası yok ama 2 gün önce eve internet üzerinden tablo aldım ve dün elime ulaştı fakat bir tane daha almak istiyorum hediye amaçlı ama alamıyorum hiç bir türlü fiyatı uygun olmasa başka yerden alıcam ama diğerlerine göre yarı yarıya fark var yardımcı olabilicek varmı bu konuda ?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/5-parcali-sik-gorunum-uygun-fiyat-149234094

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Öncelikle 1.5 ay içinde istemeye gelecekler beni ve acilen kilo vermem lazım :( boyum 1.60 ama kilom malesef 79 :(:(:( çalışıyorum çalıştığım içinde sürekli oturuyorum ve tek olduğum için canım sıkılıyor sürekli birşeyler yerken buluyorum kendimi.Akşam iş çıkışıda spora gitmemek için binbir yalan uyduruyorum resmen kendime :( ama çok istiyorum zayıflamak 60 kiloya düşmek istiyorum ama bana imkansız gibi geliyor :( ( erkek arkadaşımda her defasında zayıflamam gerektiğini açık açık söylüyor) :(:(:(
Öncelikle hoşgeldin csnm.bence erkek arkadaşın iyi yapıyormuş.keşke benim kocam da bana zayıfla dese.beni rencide etse inat eder zayıflarım ...............bide hedefi kuçuk tut ki şevkin kırırmasın tatlım.kolay gelsin

mrb bende gruba katılmak istiyorum belki böyle diyet yapabilirim bebek istiyorum ama gebe kalmadan 10 kilo vermek istiyorum

images
kahvaltım bir fincan kahve bir tane küp şeker beybiler baya 2 3 saat tok tutuyor
Tatlım neler yapıyosunn. Enson isveç diyeti demiştin. Görüyorumki başlamışsın. Ama yoksun buralarda:(( unuttunmu bizi?? Haberlerini bekliyorum

off yaaaa :KK43: ben yine kaçamak yaptım kızlar az bana dur deyin noluyo böyle bugün iş yerinden dışarı çıktım merkeze geçtim Yolda burnuma tavuk döner koktu da koktu oturup ağlıcaktım resmen o derece:KK70::KK70::KK70: sonra erkek arkadaşımda öyle şey olurmu düşüp kalıcan bi yerlerde diye oturdum tek lavaş tavuk dürüm yedim ya :oops::oops:o_Oo_O peşine hemen tartındım yolda tartıcı görünce bi baktım 68,7 çıktı resmen ağlıcaktım dün bugün tuvalete çıkamadım yemeğin peşine tartınınca mı öyle oldu acaba canlarım ya az bişey deyin çok morelim bozuldu valla :KK43::KK43::KK43:
Bişey olmaz ya oda odulun olsun.hatalar başarıya gotururmuş...............

valla bugün annemle bir arkadaşıma oturmaya gittik işte teyzeleri yengeleri filanda gelmiş bana dedi ki sen kilo mu aldın dedi biliyorum belki terbiyesizlik yaptın diyeceksiniz ama illa söylemen mi gerekiyor bunu bende biliyorum kilo aldığımı dedim ya sinir oluyorum kendi zayıf olsa bana yorum yapsın belki haklı derim ama bu ne ya aldıysam aldım neyse kızlar uyuyorum yarın yazarım

canlarımmm günaydıııınnn :)) ofise geldiğim gibi ilk işim size bakmak oluyor vallahi :)) dün eve tartı aldım meğer o tartı bozukmuş sevgilimin de aynı bir kilo fazla çıkmıştı yani kiilo almamışım ama vermemişim de hala 67,10 dayım bu sabah iki üç lokma kepek ekmeği iki zeytin peynir ve birazcık ceviz yedim. bu arada iki gündür tuvalete çıkamıyorum bugün üçüncü gün sabahleyin ilk ılık su içip bir tane kuru kayısı yedim peşine bir bardak daha su içtim öyle kahvaltıya geçtim bu metabolizmam beni öldürecek vallahi ya sinirim bozuluyoo bugün menüyü az tutmam lazım kızlar akşama erkek arkadaşımın teyzeleri kuzenleri falan tanışmaya gidiyorum çok heyecanlıyım keşke biraz daha kilo verip öyle gideydim diyorum aslında :))) ama hepsi şehir dışından geldikleeri için tanışmak istiyorlarmış hadi hayırlısı kızlar bana şans dileyin o yüzden gündüz az yiyeyim ki akşam bana hazırlık falan yaparlar yemesem ayıp olur az yerim artık mecburr ... bi de gidiyomuşum hiç bişey yapmıyolarmış da :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: açlıktan bayılıyormuşum orda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

mrb bende gruba katılmak istiyorum belki böyle diyet yapabilirim bebek istiyorum ama gebe kalmadan 10 kilo vermek istiyorum

canım benim hoşgeldin.. kesinlikle ideal kilona ulaşmadan hamile kalma yoksa o kilolar çıkıyorda çıkıyor sonra önüne geçilmez hale geliyor bebekleriniz için kesemiyorsunuz da o yüzden mutlaka kilonu ver öyle hamile kal canım biz sana yardımcı oluruz

Tatlım neler yapıyosunn. Enson isveç diyeti demiştin. Görüyorumki başlamışsın. Ama yoksun buralarda:KK43:( unuttunmu bizi?? Haberlerini bekliyorum
bebeğim somestırda teyzemler kuzenlerim filan geldi yılda iki kere görüşüyoruz bi bu tatilde bi yazın o yüzden sürekli beraberiz burayada girmeye zamanım kalmıyo öyle olunca ama isveç diyeti çok iyi gidiyor uyguluyorum kahvaltıları birebir ama şeker hastası olduğum için arada kan şekerimi çok düşürüyor çünkü çok düşük kalorili bir diyet ara öğün koyuyorum kendime elmaymış cevizmiş :D diyetin adınıda özveç diyeti yaptım :D :D

Öncelikle hoşgeldin csnm.bence erkek arkadaşın iyi yapıyormuş.keşke benim kocam da bana zayıfla dese.beni rencide etse inat eder zayıflarım ...............bide hedefi kuçuk tut ki şevkin kırırmasın tatlım.kolay gelsin

Hoşbulduk teşekkür ederim :) ya önce inat ediyorum tamam diyorum karar veriyorum ama sonradan olmuyo işte :( kendiside bana yardımcı olmuyo mesela en basiti oda çalışıyo bende ve genelde sürekli beraberiz akşam 8de işten çıktık sinemaya gidelim dedik oturup iskender yedik kola içtik sinemadada patlamış mısır aldık :( hiç dayanamıyorum oda bana yardımcı olmuyo malesef :((((

canlarımmm günaydıııınnn :)) ofise geldiğim gibi ilk işim size bakmak oluyor vallahi :)) dün eve tartı aldım meğer o tartı bozukmuş sevgilimin de aynı bir kilo fazla çıkmıştı yani kiilo almamışım ama vermemişim de hala 67,10 dayım bu sabah iki üç lokma kepek ekmeği iki zeytin peynir ve birazcık ceviz yedim. bu arada iki gündür tuvalete çıkamıyorum bugün üçüncü gün sabahleyin ilk ılık su içip bir tane kuru kayısı yedim peşine bir bardak daha su içtim öyle kahvaltıya geçtim bu metabolizmam beni öldürecek vallahi ya sinirim bozuluyoo bugün menüyü az tutmam lazım kızlar akşama erkek arkadaşımın teyzeleri kuzenleri falan tanışmaya gidiyorum çok heyecanlıyım keşke biraz daha kilo verip öyle gideydim diyorum aslında :))) ama hepsi şehir dışından geldikleeri için tanışmak istiyorlarmış hadi hayırlısı kızlar bana şans dileyin o yüzden gündüz az yiyeyim ki akşam bana hazırlık falan yaparlar yemesem ayıp olur az yerim artık mecburr ... bi de gidiyomuşum hiç bişey yapmıyolarmış da :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: açlıktan bayılıyormuşum orda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Merhabalar cnm. Tuvalete çıkma problemin varsa karbonatlı su iç tatlım. Süper bişey çok rahatlarsın. Sadece öneri

Anl
bebeğim somestırda teyzemler kuzenlerim filan geldi yılda iki kere görüşüyoruz bi bu tatilde bi yazın o yüzden sürekli beraberiz burayada girmeye zamanım kalmıyo öyle olunca ama isveç diyeti çok iyi gidiyor uyguluyorum kahvaltıları birebir ama şeker hastası olduğum için arada kan şekerimi çok düşürüyor çünkü çok düşük kalorili bir diyet ara öğün koyuyorum kendime elmaymış cevizmiş :KK70: diyetin adınıda özveç diyeti yaptım :KK70: :KK70:[/QUOTE anladım cnm. Arada yaz ama özlüyorum ben seni. Kendinide
Çok sıkma şu isveç diyetinde allah korusun bitanem. Kolay gelsin hepimize:))

Back