- 26 Ocak 2015
- 127
- 76
- 38
- 31
Hoşbulduk teşekkür ederim :) ya önce inat ediyorum tamam diyorum karar veriyorum ama sonradan olmuyo iştekendiside bana yardımcı olmuyo mesela en basiti oda çalışıyo bende ve genelde sürekli beraberiz akşam 8de işten çıktık sinemaya gidelim dedik oturup iskender yedik kola içtik sinemadada patlamış mısır aldık hiç dayanamıyorum oda bana yardımcı olmuyo malesef (((
Merhabalar cnm. Tuvalete çıkma problemin varsa karbonatlı su iç tatlım. Süper bişey çok rahatlarsın. Sadece öneri
VALLA BENDE SİZİ ÇOK ÖZLÜYORUM BÖYLE ALIŞMIŞIM BURAYA ARTIK
Ben sadece su içiyorum ve spor yapmaya çalışıyorum.çok acıkıyorum yaaaMrb nimetçim. Bende kaççamak yaptım bu akşam( çok üzüldüm sonradan ama dayanamadım. Malum günlerimdeyim. Tutamadım kendimi. Sen neler yapıyorsun
Sende ne kadar sürede etki etti canım yaaMerhabalar cnm. Tuvalete çıkma problemin varsa karbonatlı su iç tatlım. Süper bişey çok rahatlarsın. Sadece öneri
evet haklısın ama nir türlü başlayamadım ben hemşirelik yapıyorum nöbet fln yeme düzenim kalmıyor sanırım insülin direncimde var onada baktırcam hep yemek istiyorum artık sıkıldım bu kilolardan ama durduramıyorum bağ am lazım patates diyeti yapayım diyorum ve insülinime baktırayımHoşbulduk teşekkür ederim :) ya önce inat ediyorum tamam diyorum karar veriyorum ama sonradan olmuyo iştekendiside bana yardımcı olmuyo mesela en basiti oda çalışıyo bende ve genelde sürekli beraberiz akşam 8de işten çıktık sinemaya gidelim dedik oturup iskender yedik kola içtik sinemadada patlamış mısır aldık hiç dayanamıyorum oda bana yardımcı olmuyo malesef (((
Wcye aynı gün çıkıp rahatlıyorsun tatlım. Şişkinliğinde kalmıyor. Benimde bağırsak problemim vardı. Geçti çok şükür. 2 gün ara veriyorSende ne kadar sürede etki etti canım yaa
merak etme geçecek aynaya baktığında kendinden iğrenme bende oldu bütün günümü zehir ettim kendime çünkü sakınKızlar napıyosunuz. Bu mens dönemindeki şişlik iğrenç bişey yaaa. Kendimi 5 kilo almış hissediyorum. Çoookk moralim bozuk
cnm nbr hoşgeldin tatlım. Tartıldım bugün. Almamışıımm kilo:)) vermemişim ama almamışımda. Çok güzel bişey bu. Yarın yürüyüüşler başlasııınn. Senin isveç diyeti ne oldu tatlım?merak etme geçecek aynaya baktığında kendinden iğrenme bende oldu bütün günümü zehir ettim kendime çünkü sakın
Kızlar diyette 3. Haftam 77 ile başladım 73 e dusmusum çok mutluyum olmayan birkaç kıyafetimin giydim dahada çok motive etti
benim isveç teyzemin yaptığı lahana sarmasıyla patladıCnm
cnm nbr hoşgeldin tatlım. Tartıldım bugün. Almamışıımm kilo:)) vermemişim ama almamışımda. Çok güzel bişey bu. Yarın yürüyüüşler başlasııınn. Senin isveç diyeti ne oldu tatlım?
Bozma cnm moralini. Arada olur öle alışana kadar. Napalım birden kesemiyoruz işte. Kendini hazır hissedince başlarsın tekrar. Lütfen bozma moraliniicanlarım merhaba , sizde nasıl gidiyor sağlıklı yaşam ,
üzülerek ben baya baya üç dört gündür bıraktım kendimi yani spor yapmıyorum hafta sonuda arkadaşlarımla birlikteydim köy evlerinde ohh bir güzel yedim akşam da sabah da kahvaltı desen öyle dün akşam da mısır patlatıp yedim spor da yok çok mutsuzum saldım hemen kendimi . bu ara çok gerginim sizin dualarınıza ihtiyacım var sınava giricem memurluk için kafamda bir sürü şey var bu sabah da iki tane kuru kayısı yedim su içtim tuvalete çıkamadım yine dünden beri , birde sanırım üşüttüm hasta oldum vucudum kırılıyo sanki gözlerimi açamıyorum halsiz kalıncada gittim iki tane poğca aldım yedim mecbur.size ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?