Hepimize güzel bi uyku diliyorum kızlar. Verimli bir uykuda 600 kalori harcanıyormuşş. İyi geceler
Benimde hayalim bu zaten ama fazla seçeneğim yok ki.suuyu içiyorum hemde karbonatlı.yarın da linonlu ılık su içicem aç karnına.bi süre denim bari.destek için çok sağol tatlım.iyi gecelerYazdım ama yeniyim nereye gitti msjım kızlar:)) neyse nimetçim lütfen giyeceğin kotların çıtı pıtı elbiselerin hayalini kur. Canım bi alışveriş merkezine gittiğinde aaaaa bu çocuklar sizinmi gerçekten dediklerinde yaşayacağın mutluluğu düşün. Bende emziriyorum. Senin avantajın daha çok. Suya yüklenirsen iyi kilo verirsin çünkü bebişin küçük. Sadece emiyorsa 700 kalori harcıuosun 1 günde. Yanlış bilmiyorsam öyleydi. Bozmayalım moralimizi birbirimize destek olalım kızlarr
Be
tatlım benim 2 tane çocuğum var. Bebeğimi şu an emziriyorum. O uyuduğu zamanlarda mekik çekicem. Bu akşam başladım. 35 tane çektim. Ufak yer hareketleri yaptım. Bide egzersiz tekeri almayı düşünüyorum. Onun çok faydasını görmüştüm 12 yıl kadar önce. Ama ben merdaneyle yapmıştım aynı hareketi. Karbomatlı su içiyorum. Bide ruşeym yemeğe çalışıuorum. Şimdilik bu kadar. Ama bu akşam yemeği 6.30 da bitirdim birdaha suyum dışında hiçbişey yemedim ve içmedim. Sen neler yapıyosun cnm?
patates diyeti mi bence yapma çünkü patates diyet içinde çokta uygun bir yiyecek değil canım
Abur cubur yemek kilolu nu artırır hareketsiz yaşam kilonun en büyük dostu bi de beyaz ekmek tüketme kepekli tüket
o zaman süpersin bebeğimCanım bi çok yorumu okudum etkili olduğunu öğrendim haslama patates yiyorsun tuzsus birde yoğurt ek başka birşey yok ikinci günümdeyim henüz tartınmadım yarın bitiyor üç günlük bir diyet ve iki üç ayda bir yapabiliyorsun bakalm üç günde kilo verebilicem mi tartınıp kilomu söylicem :) inşallah etkili olur valla dün gece kendimi zor tuttum gece yemk yememek için direndim başardım :) yemiyorum üçüncü gnün sonunda da daha dikkatli bir yemek tablosu oluşturucam kendime :)
VALLLA OH NE GÜZEL KONUŞMUŞSUN İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIRbayanlar öncelikle birbirimize motive olunca ben kendimi daha güçlü hissediyorum . eminim sizde öylesiniz aç kalarak diyet yapmaktan yana değilim ama çok yiyerek de zayıflamak pek mümkün olmuyor bi buçuk ayda 7 kilo aldım şuan 70 kiloyum fazlalık 10 kilomu kesinlikle vermem gerekiyor. ama benim bölgesel kilolarım çok tesettürlü olduğum için bol tuniklerin altında 65 kilodayken belli olmazdı pek ama 70 i görünce bacaklarımın iriliği göbeğimin oluşması bir oldu ve fazlası ile belli oluyor ilk defa kilomdan bu kadar rahatsız olmaya başladım bende fit bir vucüda sahip olmak istyorum hemde çok sporsuz pek mümkün değil gibi ben kilo verdikçe etlerim sarkacak çünkü sizdede aynısı olaacaktır bunun içinde spor yapmak zorundayım kendime daha fazla vakit ayırıcam artık bu ancak böyle olacak hepimiz birbirimize destek olalım şu kötü görüntülerimizden kurtulalım canlarım yaşım küçük belki benden büyük anneler var biliyorum :) ben kendimi hamile kaldığım zaman düşünemiyorum zaten basen ayrı göbeğim ayrı bi şişer bunların önüne geçmek için evlenmeden idael bir kiloya sahip olmak istiyorum yardımlaşarak üstesinden gelicez ay ne çok konuşasım varmış ya :))
VALLLA OH NE GÜZEL KONUŞMUŞSUN İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR
Öncelikle vücudumuzdaki ödemleri atmamız lazım valla kızlar ben ne denediysem atamadım şu ödemlerimi yapıştılar kaldılar vucuduma ödem atılmadan da kilo verilmiyor ne yazık ki
anladım ama patatesin ödem söktürdüğünü ilk defa duyuyorum sen bu patates diyeti bitince tartıl bakalım canım etkisi olmuş mu mesala benim aşırı ödemim var yani bacaklarıma parmağımla bastırıyorum beyazlık eğer uzun süre gitmezse bilin ki hanımlar sizdede ödem varCanım patates diyetini yapma sebebim de o zaten patates tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizlemeye yarıyormuş bende üç günlük onu yapıcam sonra da kendimi düzene koyup yavaş yavaş kilo vericem Allahın izniyle
anladım ama patatesin ödem söktürdüğünü ilk defa duyuyorum sen bu patates diyeti bitince tartıl bakalım canım etkisi olmuş mu mesala benim aşırı ödemim var yani bacaklarıma parmağımla bastırıyorum beyazlık eğer uzun süre gitmezse bilin ki hanımlar sizdede ödem var
diyet olarak değilde sağlıklı yaşama olarak bakalım temiz beslenme olarak sonuçta biz o kızartmaları yemezsek ölmeyiz
kendime şöyle diyorum istediğim o güzel kıyafetlerin iiçine girdiiğimde mi daha mutlu olucam o kızartmayı yediğimde mi
bak sana katılıyorum bende öyle diyorum yemek yemek kadar mutluluk veren bir şey var mı ama aynanın karşısında o bacaklarımı o basenleri o göbeği görünce yeminle acayip üzülüyorum ya arkadaşlarım zayıf hepsi ben beğeniyorum bana olmadığı için benim beğendiğim şeyleri alıyorlar hep 18 yaşında bi kız için azıcık üzüücü bir şey bu özgüvenim kayboldu paranoya oldum iyice sanki herkes basenlerime bakıyo ne kadar kilo almışsın diyorlar gözleriyle sanki bu uğurda ya psikojimi vericem ya da kilolarımıBak bunu demeseydin iyiydi :)) çünkü benim için yemekten daha mutlu edici bişey yokben diyom dünyaya yemek yemeye gelmişim yemek yemekten daha mutlu edici bir şey varmı falan diye :))) şaka bir yana sağlıklı beslenmek herşeyden önemli .. en sinir olduğum şey kızartmalar şunlar bunları benden fazla yediği halde kilo almayan insanlarrr deli olmamak elde dil ama kendimi durdurmayı öğrenicem artık bacaklarım çok irildi çok itici duruyor çok rahatsız oluyorum
ikiside aynı kilo ama kapladığı yerlere bakar mısınız
ne güzel konuşuyorsun ya valla bal damlıyor benimde boyum 1.70 kilomda 77 benimde bi 15 kilo fazlalığım var bak böyle birimize destek olunca ne güzel oluyorçok haklısın tatlım bak bende 15 16 yaşlarında iken 70 kiloydum boyum da kısaydı inan görsen anne gibi duruyodum 15 16 yaşlarında nasıl bi his biliriim orta okul eteğim hala durur üç kere yama yaptırmışım o kadar geniştim .. kollarım kadın kolu gibiydi o yaştakı bi kiz içinde hüsran tabi ki ama sonra bi hastalık geçirdim sonra tekvandoya başlamıştım günde tek öğün yemekle yaşıyodum yiyemiyodum yani hastalıktan sonra. o halden 61 lere düştüm ama o zamanlar fittim boyumda uzamıştı çünkü zayıflayınca çok hoş olmuştum lise zamanlarımda basen desen o hep vardı çünkü halalarımda öyle :) genetik diyorum ben :) ama bi anda eski kiloma geri döndüm 22 yaşındayım 70 kiloyum boyum da 1.67 bacaklarım kalçalarım öyle iri duruyor ki çok rahatsız oldum ve karar verdim 10 kilo kesin vericem inşallah ama yemek benim için çok önemli bunu nasıl başarıcağım bilmiyorum :)) az yemek yemeyi öğrendiğim zaman bütün problem gidicek :)) ama sen henüz 18 yaşındasın ve boyun daha uzucak o yüzden kilondan kurtulman lazım kilo vermedikçe boyun uzamaz üniverstede düşün kendini önce kedine güven sonrası gelicek kilolar sağlık için de görünüş içinde çok itici boğazımıza sahip çıkıyoruz ve zayıflıyoruz :)
Mrb cnm. Bu sabah 2 tam buğday ile kahvaltımı yaptım ama güzel yedim. Soğan suyunun tadı çok kötü olur içebilirmiyim ben bilmiyorum ama zayıflayan çok soğan suyu ile. Önemli bi konu akşam 6 dan sonra yememek sanırım. Başarı öykülerinde hep bu var farkettiysen. Ben şuan yürüyüş yapamıyorum ama işe başlayınca yapıcam. Dün tvde yulaf ve karabuğdaydan bahsettiler. Onlarıda mı denesek diyorum ne dersin?Canım bende bugün 3 km yürümeyi düşünüyorum sogan suyu içmeye başlayacağım Zayıflamak için değil kistlerim için yapacağım belki zayıflamaya da yardımcı olur .su icemiyorum .ama az yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?