• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

şok diyetlere bakmayın çünkü 10 kilo verirsiniz 30 kilo geri alırsınız o yüzden sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışalım sevgili diyet seven arkadaşlarım BAŞARICAZ KENDİMİZE GÜVENİMİZ TAM

şok diyetlere bakmayın çünkü 10 kilo verirsiniz 30 kilo geri alırsınız o yüzden sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışalım sevgili diyet seven arkadaşlarım BAŞARICAZ KENDİMİZE GÜVENİMİZ TAM

Bende sana katılıyorum sağlıklı beslenerek vermek en mantıklısi kiloları mız verilmeyecek kilolar degil

bugün girdim bende kahvaltı benim mutluluğumdu taa ki bugüne kadar yani düşünün nasıl bir duygusal açlıksa millet yatmadan önce işte güzel yerlere gitme güzel kıyafetler hayal eder ben kahvaltıda yiyeceğim omleti çikolatayı hayal ediyordum hayatıma kahvaltımdan çikolatayı çıkartıp labne peyniri koyarak başladım çünkü o bir dilim ekmeğe bir şey sürmeden benim için kahvaltı kahvaltı olmuyor yani allahtan hayatımda beyaz ekmek gibi bir şey yok onu 6 yıldır kullanmıyorum çünkü 6 yıldır şeker hastasıyım ama hastalığımın bilincine vardığım halde bilincsizce davrandım ve neredeyse 15 kilo aldım 1 senede yani o kadar kötü bir duygu ki kilo almak kıyafetlerinin olmaması dışarı çıkmama isteği yolda yürürken dükkanların camlarından sürekli basenlerime bakıp bakıp kendi kendimi aşağılıyordum ki bu hala öyle çünkü hala kilo veremedim arkadaşlarım sürekli şakayla karışık konu hep benim göbeğime kilolarıma geliyor ben artık şişman şakasına maruz kalmaktan bıktım valla

Ca
bugün girdim bende kahvaltı benim mutluluğumdu taa ki bugüne kadar yani düşünün nasıl bir duygusal açlıksa millet yatmadan önce işte güzel yerlere gitme güzel kıyafetler hayal eder ben kahvaltıda yiyeceğim omleti çikolatayı hayal ediyordum hayatıma kahvaltımdan çikolatayı çıkartıp labne peyniri koyarak başladım çünkü o bir dilim ekmeğe bir şey sürmeden benim için kahvaltı kahvaltı olmuyor yani allahtan hayatımda beyaz ekmek gibi bir şey yok onu 6 yıldır kullanmıyorum çünkü 6 yıldır şeker hastasıyım ama hastalığımın bilincine vardığım halde bilincsizce davrandım ve neredeyse 15 kilo aldım 1 senede yani o kadar kötü bir duygu ki kilo almak kıyafetlerinin olmaması dışarı çıkmama isteği yolda yürürken dükkanların camlarından sürekli basenlerime bakıp bakıp kendi kendimi aşağılıyordum ki bu hala öyle çünkü hala kilo veremedim arkadaşlarım sürekli şakayla karışık konu hep benim göbeğime kilolarıma geliyor ben artık şişman şakasına maruz kalmaktan bıktım valla

beni en çok tetikleyen şey kiyafetlerimin icine giremiyordum bi de bebek istiyorum hangi doktora gittiysem kilo vermeyi söyledi bebek yemek yemekten daha ağır basıyor

şurada iki güzel fotoğraflar paylaşayımda motivasyonumuz artsın bayanlar

tumblr_ni0raycxWc1rn1i8ao1_500.jpg
c
tumblr_nhiy14z0SC1rybjmio2_1280.jpg
tumblr_n53fd9jG0I1rmd2mto1_1280.jpg
tumblr_mzrv2dYQWw1rmd2mto1_1280.jpg
tumblr_mffnad1qQz1rmd2mto1_400.png
tumblr_mf4ryxu5QR1rmd2mto1_500.png

cefa çekmeden sefa da sürülmüyor ne yazık ki bayanlar
öyle 10 günde 8 kilo da vermek mümkün olmuyo

Kesinlikle çok fazla desteğe ihtiyacım var cnm. Ben böle olmak istemiyorum. Beraber çıtır olucaz inşallah ben inanıyorum artık

Bende inanıyorum canım her hafta tartilacagim tartildigimizda birbirimize söyleyelim kaçamak yaparsak yazalım kırılmadan birbirimizi uyaralm spor ne yapıyorsun yazalım ben nobetli çalıştığım için çok düzen tutturamiyorum ama elimden geldiği şekilde kilo vermeyi hayatıma uyarlayacagim

Be
Bende inanıyorum canım her hafta tartilacagim tartildigimizda birbirimize söyleyelim kaçamak yaparsak yazalım kırılmadan birbirimizi uyaralm spor ne yapıyorsun yazalım ben nobetli çalıştığım için çok düzen tutturamiyorum ama elimden geldiği şekilde kilo vermeyi hayatıma uyarlayacagim
tatlım benim 2 tane çocuğum var. Bebeğimi şu an emziriyorum. O uyuduğu zamanlarda mekik çekicem. Bu akşam başladım. 35 tane çektim. Ufak yer hareketleri yaptım. Bide egzersiz tekeri almayı düşünüyorum. Onun çok faydasını görmüştüm 12 yıl kadar önce. Ama ben merdaneyle yapmıştım aynı hareketi. Karbomatlı su içiyorum. Bide ruşeym yemeğe çalışıuorum. Şimdilik bu kadar. Ama bu akşam yemeği 6.30 da bitirdim birdaha suyum dışında hiçbişey yemedim ve içmedim. Sen neler yapıyosun cnm?

Mi
Bennde uyku nerdeyse yok.çocuklar 12 gibi uyuyorlar bende geç saatlere kadar ew işi yapıyorum.zaten emziriyorum zayıflamak hayal gibi[/QUOTE niye hayal olsun cnm. Yeterki isteyelim. Ben bu şekilde istediğimi giyemeden yaşamak istemiyorum. Hayal diye düşünme bence. Giyeceğin kotların hayalini kur hayatım

Yazdım ama yeniyim nereye gitti msjım kızlar:)) neyse nimetçim lütfen giyeceğin kotların çıtı pıtı elbiselerin hayalini kur. Canım bi alışveriş merkezine gittiğinde aaaaa bu çocuklar sizinmi gerçekten dediklerinde yaşayacağın mutluluğu düşün. Bende emziriyorum. Senin avantajın daha çok. Suya yüklenirsen iyi kilo verirsin çünkü bebişin küçük. Sadece emiyorsa 700 kalori harcıuosun 1 günde. Yanlış bilmiyorsam öyleydi. Bozmayalım moralimizi birbirimize destek olalım kızlarr

Hepimize güzel bi uyku diliyorum kızlar. Verimli bir uykuda 600 kalori harcanıyormuşş. İyi geceler

Selammm kizlar bsy sorcaktm bn netten randevu almaya calistm metobolzma flan icn ama alinmio anlamadm bsyler yazioda fikri olan varmi

Selammm kizlar bsy sorcaktm bn netten randevu almaya calistm metobolzma flan icn ama alinmio anlamadm bsyler yazioda fikri olan varmi
Ben de pek anlamam netten randevu işini.182 yi ara canım daha çabuk randevu alırsın

Back